Re: Carti imprumut :)
da..ti le aduc
You are not logged in. Please login or register.
da..ti le aduc
oricate Inkmothuri si pana la 2 Green Sun Zenith poate sa-mi dea cineva?
Are cineva 2 Melire pentru maine?
2 inkmoth, GSZ nu am sry....nici melira...
2 inkmoth, GSZ nu am sry....nici melira...
multumesc....dar era pt IERI
Hah! se pare ca pana la urma nu-i chiar asa de naspa ca am tras 2(!!!!) Melira la pre !
Ti-aduc eu ma
Hah! se pare ca pana la urma nu-i chiar asa de naspa ca am tras 2(!!!!) Melira la pre !
pfoai cat bulan ai avut !!!
Am dat cuiva imprumut mai demult 3 X Tidehollow Sculler si 3 X Springleaf Drum ?
Le-am cautat aseara prin toata colectia si mi-am dat seara ca ori le-am impumutat cuiva si am uitat sa imi notez iar el a uitat sa mi le returneze.. ori le-au mancat soarecii.
Hey guys,
Caut de împrumutat pt Game Day:
2x Tectonic Edge
2x Beast Within
2x Melira
Poate cineva sa-mi imprumute un Sword of War and Peace pentru GDay? I-as ramane recunoscator.
Caut si eu pana la GameDay unSun Titan, 4 Seachrome Coast si 2 Gitaxian Probe
2 Gitaxian Probe pot să-ți dau eu. Landuri duale dintr-alea n-am nici una, iar titanul de alb e la Cristi. Vorbește cu el. Dacă nu-l mai folosește, poți să-l iei tu pt GameDay.
Poate cineva sa-mi imprumute un Sword of War and Peace pentru GDay? I-as ramane recunoscator.
A mea e la Cristi. Din câte știu eu o folosește, dar poate că se va răzgândi, nu se știe. Habla con el.
Iti dau eu Seachrome si Sun Titan
iti dau eu.. de ce nu intrebi
sa cresti mare
poate cineva sa-mi imprumute pt maine (EDH) un general de BW (sau care este de BW + cat mai putine alte culori, cum ar fi Sen Triplets.... Vlad, Mihai C...cineva?) ?
Multumesc anticipat
Last edited by Spoook (2011-06-01 13:34:09)
as dori un raspuns cat mai repede, daca se poate, sa stiu cum sa fac deckul pt maine
Daca treci pe la mine ti-l dau pe al meu. Dar eu plec maine seara spre Bistrita, asa ca trebuie sa fie mai devreme
sa cresti mare
poate cineva sa-mi imprumute pt maine (EDH) un general de BW (sau care este de BW + cat mai putine alte culori, cum ar fi Sen Triplets.... Vlad, Mihai C...cineva?) ?
Multumesc anticipat
iti aduc eu tripletii daca vrei
iti aduc eu tripletii daca vrei
Te rog atunci.. multumesc
mersi
Sii, pt. EDHul de maine. Pot imprumuta un reliquary tower si un Caged Sun?
Last edited by Zgarbas (2011-06-01 23:34:06)
I-am dat cuiva 2x Emeria, The Sky Ruin în ultima vreme?
mersi
Sii, pt. EDHul de maine. Pot imprumuta un reliquary tower si un Caged Sun?
Reliquary Tower iti aduc eu daca nu cumva uit Caged Sun nu cred ca am, dar in caz ca gasesc, aduc.