Topic: Noutati pentru 2014 ...
Am fost pe la SMURD si am intrebat cum s-ar putea resuscita MTG-ul muresean. Raspunsul a fost ... sa va socam!
Asta o sa si facem, o sa va socam cu diverse metode, prin care cred ca o sa fie interesant sa jucati/continuati MTG si in anul 2014.
Si haideti sa incep prin a va spune, ca lunar, cel mai activ jucator, va primii carti vechi/si FOIL, la alegere din colectia subsemnatului, pina la 10USD. Deci, joci saptamanal la FNM, castigi sigur! In cazul in care sunt 2-3 jucatori cu acelasi numar de participari, vor da cu zarul pentru premiu.
Ei? un pic va simtiti mai puternici?
La fel, dupa 3 luni (end of martie, iunie, septembrie si decembrie vom face evaluari). TOP 4 jucatori dupa numar de puncte si cu participari cel putin 3 ori pe luna, vor juca un eliminatoriu STANDARD, iar premiul pt primul loc va fi 3 boostere, locul 2 1 booster si locurile 3-4, carti FOIL.
Can you follow me?
OK, caci in Decembrie vor juca TOP 50% din playeri. (de exemplu daca suntem 20 de jucatori pe an, activi, se va juca TOP10) Acest concurs special se va juca combinativ, DRAFT + STANDARD. TOP 4 jucatori vor avea gratuita intrarea la DRAFT, iar restul cu 30 RON/jucator.
Premiile???
36 boostere ... pentru TOP8.
Chestii in plus?
Aduceti jucatori care vor juca cel putin in 3 FNM-uri, primiti 3 boostere si o carte rara din repozitoriu propriu, pina la 10USD.
Sa vad, cum va treziti!!!
Normal, daca aveti alte idei, SHOOT!
PS: Subsemnatul si Pipo nu pot participa la aceste premii.
Last edited by lvalics (2014-01-08 09:54:24)