Re: Magic 2012 Core Set
Hei, macar nu au scos o mie de concepte "grele" de pe harta in incercarea de a face un joc si asa popular mult mai accesibil jucatorilor noi, cu costul dezamagirii absolut tuturor jucatorilor vechi.
You are not logged in. Please login or register.
Hei, macar nu au scos o mie de concepte "grele" de pe harta in incercarea de a face un joc si asa popular mult mai accesibil jucatorilor noi, cu costul dezamagirii absolut tuturor jucatorilor vechi.
Ouch! Touche!
Honestly, magic-ul se joaca la fel de fain ca si cand m-am apucat. So yea, rules changes, schmules changes...
No, sa vedem noul Jace
Mill decks (!?) are back?
http://www.g4tv.com/videos/53887/Magic- ng-Update/
Last edited by lvalics (2011-06-24 05:35:42)
Cam slow pentru mill, dar fun oricum
+1: Fateseal without looking.
+0: Do nothing
-7: The library becomes your hand
Deci asta-i Mind sculptor fixed?
E slow, nu prea e folosibil in multe cazuri, desi pot gasi cateva combouri.
Sigur se poate accelera cu un Everflowing Chalice, folosind alte carti din Mill, deja adversarul ajunge pe la 40 de carti si cu abilitatea 0 reusesti sa ii scoti majoritatea cartilor din library, ceea ce nu e rau.
Deh, astept Chandra, eu oricum voi merge pe rosu :-)
Last edited by lvalics (2011-06-24 05:49:06)
Problema cu mill ii ca nu interactioneaza in nici un fel cu battlefield-ul... ii ca si cum ai juca burn si numa ai da in oponent, si considerand ce carti primeste rosu, probabil burn o sa fie optiunea mai buna
Alta problema cu mill ca este foarte usor sa bagi ceva in library care iti pune inapoi graveyardul in deck (Elixir of immortality, pe care poti sa-l si cauti, Blightsteel Colossus, sau oricare dintre fratii Eldrazi)
Mda, însă Frații Eldrazi și Elixirul din toamnă ies.
Blightsteel Colossus se auto-amestecă doar el.
fistyke wrote:Alta problema cu mill ca este foarte usor sa bagi ceva in library care iti pune inapoi graveyardul in deck (Elixir of immortality, pe care poti sa-l si cauti, Blightsteel Colossus, sau oricare dintre fratii Eldrazi)
Mda, însă Frații Eldrazi și Elixirul din toamnă ies.
Blightsteel Colossus se auto-amestecă doar el.
Good point
Nu ca mill ar fi fost teroarea magic-ului fara ei... practic singurul mill care-l stiu sa fi functionat competitiv o fost turbo-fog, si ala o fost foarte dependent de metagame.
toate bune si frumoase.. si poate o sa joc si eu mill de 2-3 ori daca asta poate jace3
numai daca nu il desenau asa urat... damn
o sa imi fac rost de playset si o sa ii desenez o punga peste fatza
LE: si in video zicea ca o sa fie toti pw noi in m12.. abia astept sa vedem cum arata verde si rosu
Last edited by mihai (2011-06-24 07:22:11)
Pai toti nu pot fi noi ca Gideon si Sorin e deja confirmat, nu?
da.
probabil ca "noi" = pw care nu au mai fost in core-set pana acum
LOL
imi place cum ii sta cu paiul ala in gura )
Good one, Mr. Burzo!
Ba, cartea asta nu-i la misto?
scrie MOCKUP în subsolul cărţii
scrie MOCKUP în subsolul cărţii
ziceau aia pe forum ca a aparut la Attack of the Show
http://forums.mtgsalvation.com/showthread.php?t=333618
e cu mockup in imaginea aia pt nu este decat un screen capture din video... dar cartea e destul de reala
Dar simbolul ala nu e de M12, e la misto.
Si come on, e mult prea pe fata la misto.
Si de ce ar fi 3 jace cand restul o sa fie doar reprintat acelasi planeswalker?=/
Last edited by Zgarbas (2011-06-24 11:21:00)