Re: A future single cards order
Da te-ai suparat rau pe jucatorii de negru )
Asteapta pana-si comanda Absolute Grace.
toranaga wrote:Da te-ai suparat rau pe jucatorii de negru )
lol, imi tre mie )))
vikirosen wrote:toranaga wrote:Da te-ai suparat rau pe jucatorii de negru )
lol, imi tre mie )))
Pentru jucatorii noi care nu stiu de carti din astea, va zic si de Absolute Law, sa stiti de el (si ma feresc de furia lui Rares mai apoi).
Pentru jucatorii noi care nu stiu de carti din astea, va zic si de Absolute Law, sa stiti de el (si ma feresc de furia lui Rares mai apoi).
Atâta timp cât nu-i în standard, e ok, nu mă mânii. Iar în EDH nu joc, deocamdată, roșu.
Mnu m-am supărat pe nimeni, îmi plac cărţile pur şi simplu. Plus mi se pare funny să joc Karma, Justice şi Karmic Justice în acelaşi deck. Înţelegeţi oameni buni că unii îşi găsesc amuzamentul în jocul ăsta prin alte mijloace decât câştigatul
Înţelegeţi oameni buni că unii îşi găsesc amuzamentul în jocul ăsta prin alte mijloace decât câştigatul
Does not compute.
Daca ai putea da 50 damage in cineva, chit ca e la 65 viata si te omoara tura urmatoare fiindca ai incercat....tu nu ai da maica?
Update:
-1Seachrome coast
1xJin-Gitaxias, Core Augur
Am efectuat comanda.
Benczi, am facut si update-ul.
De semenea am gasit 2 Decree of Pain, doar ca unul e moderatly play si e putin mai ieftin decat celalalt. Motivul pentru care acest mai jucat va ajunge la Ioana este ca Ovidiu a postat cererea de single-uri mai repede. Sper sa nu existe nici o suparare.
De asemenea am gasit si Rhystic Study pentru Scopse.
Singurul care nu l-am gasit a fost Winding Canyons.
Rata de conversie a PayPal-ului a fost de 1$ = 3.057 lei
Transportul a costat in 2.35$/pers
O sa fac update cu costul final in lei la fiecare persoana in parte iar daca sunt bani de dat inapoi acestia ii vor primii.
pe mine nu ma deranjeaza carti jucate
Si ioi, de ce naiba creste asa brusc $? saptamana trecuta era 2.7
no.....tu ai facut comanda pt mine ce este in postul tau (primul post) sau postul meu?
lasa... asta este....am vazut un post unde scriai ca verifici constant sau ceva de gen, si gresit am inteles ca verifici posturile, nu threadul......si inca mai vroiam sa adaug 2 carti de EDH , gandind ca pana marti mai am timp....
dar e bine si asa
Last edited by Spoook (2011-06-27 06:57:36)