Re: Magic 2012 Core Set
Automatonul ăsta chiar face White Soldiers jucabili. Dacă rămâne şi Honor of the Pure va fi interesant.
Ramane Honor of the Pure. E confirmat.
You are not logged in. Please login or register.
Automatonul ăsta chiar face White Soldiers jucabili. Dacă rămâne şi Honor of the Pure va fi interesant.
Ramane Honor of the Pure. E confirmat.
Goblin Tribal o va duce bine. :D:D
Manabarbs! It's gonna be so fuuuuun!
Circle of Flame e iar foarte foarte fain. Rosul incepe sa fie iar distractiv .
si albastru primeste... salamander rogue... ? yay....
Sau era bine un Coat of Arms
Si yeah, Manabarbs is back.
Last edited by lvalics (2011-07-05 07:44:44)
Mie mi se pare tare noul lord. Orice trib vrei sa joci...ei bine ai un lord in plus.
Si s-or gatat spoilerele cu un Time reversal
Si vad si Sun Titan is back cu Grave Titan.
Yay, rămâne Honor of the Pure
şi din categoria funny: artul la frost breath are titanul : ))
Celestial Purge rămâne. Rejoice!
Și ce flavor-text hilar are Redirect !
Elixir of Immortality rămâne în standard. Ăsta cu nenea Trinket Mage își vor cam bate bilele (mă scuzați!) de abilitatea de 0 al noului Jace...
Last edited by Rarres (2011-07-06 10:59:49)
Da' s-o indoit careva? Ii in core set de cand o fost printat in alara. Mai tre sa lucreze totusi un pic la hate-ul negru (ar putea fi instant) si la ala verde...
Pentru cei ce nu mai au rabdare sau pur si simplu sunt curiosi, M12 este deja draftabil pe site-ul deja cunoscut:
http://www.magicdraftsim.com/
lol. as vrea sa vad asta si la un "paper-draft"
Fain site. N-am ce zice.
3 X Mind Control
2 X Jace
1 X Sutured Ghoul
Chiar ca fain site-ul. O singura data am reusit sa dau sa-mi deschida 6 boostere, din care a picat o Chandra, the Firebrand(Doamne da), apoi nu s-a mai incarcat site-ul ca e Too Busy serverul. Se pare ca sunt multi care nu mai pot astepta pana sambata...
am reusit sa deschid Chandra + Gideon in aceasi timp, iar in cealalta Sorin + Pharaonul..
dar va arat aici un deck total diferit... stiu ca la Sergiu o sa placa
Uploaded with ImageShack.us
THAT'S..JUST...WTF?
Avem si faq-ul daca vreti sa va pregatiti pentru maine
http://www.wizards.com/magic/magazine/a
tg/faq/m12
si primesti bataie de la acest pool simplist.... average as zice eu... chiar foarte probabil si des intalnit
Uploaded with ImageShack.us
Si avem confirmarea si event-deck-urilor:
Unul e mono-black si altu' mono blue, iar numele ar fi Illusory Might si Vampire Carnage.