Îmi cer scuze că nu am făcut acest poll cu opţiunea de schimbare vot. De obicei nu-mi scapă acest detaliu, dar de data asta aşa a ieşit şi nu mai am ce-i face.
În altă ordine de idei, din cauza lipsei de oameni evidentă pentru acest weekend, vom ţine MSE-ul mâine, în cadrul ThNM-ului, aşa că vă aşteptăm cu mic, cu mare, cu deck-uri de Tempered Steel, Tezzeret Control, Mono B Control sau Aggro. De fapt, la cât de fuckingwideopenandabsolutelyexciting este Standardul actual, puteţi veni cam cu ORICE. Pentru că acum, mai ales după apariţia lui M12, anything goes!
Vom juca foarte probabil formatul marca GameFlux (dar dacă sunt oameni cărora nu le convine, să mă anunţe şi găsim o soluţie sigur), anume acela cu taxa de 25 lei şi jucat cu boosterul pe masă, urmând ca după cele 3 runde să se poată da challenge-uri. Sper să ne strângem mai mult de 8 oameni, dar nu cred că va fi posibil, de aceea se justifică formatul acesta (la 8 oameni nr de runde recomandate este de 3).
Ideea e să jucăm pe premii şi să ne simptem bine cu noul Standard, aşa că vă invit să fiţi alături de noi în explorarea acestei noi etape foarte frumoase din istoria Magic!
Cu tăti şele,
Ginger