Topic: [Event] MSE 30 Iulie
Dragi tovarăși și pretini,
sâmbătă este, după cum știți, zi de MSE. O să vă rog să dați cu votul (cât mai repede!!!) ca să pot evalua situația și să vorbesc cu oamenii din Origine.
Gracias.
Rareș
You are not logged in. Please login or register.
Dragi tovarăși și pretini,
sâmbătă este, după cum știți, zi de MSE. O să vă rog să dați cu votul (cât mai repede!!!) ca să pot evalua situația și să vorbesc cu oamenii din Origine.
Gracias.
Rareș
Din nefericire, în 5 oameni nu putem ține un MSE, deci rămâne pe săpt viitoare, dragi tovarăși și pretini.
Dacă, totuși, dintre cei care n-au apucat să voteze sau au votat că ”Ba.” vor să vină, în 6 sau 8 oameni aș fi dispus să organizez eveniment. Așa că eu o să fac o listă aici cu cei care, cred eu, au votat pentru și o să o actualizez pe măsură ce mai se anunță alții.
Eu
Ionuț
Marius
Lajos
Mr/Mrs Unknown
Consider că, dat fiind nr mic de oameni, cel mai bine ar fi să organizăm Booster Wars (deci 3 runde, că oricum la 8 oameni 3 runde se bagă). Totodată, m-ar întrista să știu că nu se ține MSE weekendul ăsta, deci haidați, dragilor! Nu-i musai să-l ținem sâmbătă, nu-i musai de la 11, sunt flexibil în ceea ce privește ziua, ora și locul, numai vă rog să veniți!
Al vostru,
Rareș
Last edited by Rarres (2011-07-29 08:26:46)
mrs unknown sunt eu