Topic: Lore

Din cauza ca nu toata lumea are cont de facebook, am hotarat sa postez si aici seriile de lore care sunt postate pe facebook.

Setul actual o are ca personaj principal pe Elspeth Tirel, asa ca seria o sa inceapa cu ea.

Întrați în universul Magic: The Gathering aflînd mai multe despre eroii prezenți în acesta.

Fă cunoştinţă cu Elspeth, eroina din universul Magic: The Gathering. Povestea ei este demnă de cea a unui adevărat erou. Majoritatea copilăriei şi-a petrecut-o în captivitate, pe tărâmul ei de origine. Acesta era subjugat dominaţiei maleficilor phyrexieni, o rasă mecanizată creată doar pentru a provoca haos. La vârsta de 13 ani, Elspeth descoperă abilitatea ei de a călători de pe un tărâm pe altul. În universul MTG această capacitate este rezervată doar jucătorilor şi câtorva eroi aleşi denumiţi special, Planeswalkeri.

În încercarea de a găsi o nouă casă, aceasta ajunge mai întâi pe Bant, un loc primitor şi cald unde Elspeth învaţă arta şi cultura cavaleriei. În cei caţiva ani petrecuţi pe Bant ea creşte în rangul cavalerilor şi ajunge să lupte în războiul cunoscut sub numele de Conflux. În urma războiului, deşi Bant a ieşit victorios, Elspeth conştientizează că nu va fi niciodată apreciată ca o nativă şi continuă drumul ei în căutarea unui loc în care să fie acceptată.

Vrei să afli mai multe despre povestea lui Elspeth ? Ca orice erou din basme şi drumul acesteia este croit din 3 acte. Anii petrecuţi pe Bant au fost doar începutul...

http://i.imgur.com/IaGGbDt.jpg

După ce a părăsit Bant, Elspeth a rătăcit pe mai multe tărâmuri alegând să se oprească pe Dominaria, tărâmul cel mai vizitat în Magic: The Gathering. Încă de la începuturi și până în 2004, majoritatea evenimentelor relatate din universul Magic: The Gathering au avut loc pe Dominaria. Aici i-am cunoscut prima data și pe Phyrexieni, care au invadat și au răscolit întreg tărâmul. Dintre toate zonele Dominariei, Elspeth alege să se oprească în Urborg, o insulă tropicală, în special mlăștinoasă și cunoscută ca fiind una din regiunile cu cea mai mare concentrație de mana neagră de pe Dominaria. Aici, pentru a supraviețui, aceasta participă în lupte de gladiatori, unde își folosește lecțiile învățate de la cavalerii de pe Bant pentru a triumfa. În timpul unei lupte, Ajani, un planeswalker felină, și cunoscut al lui Elspeth încă de pe vremea când aceasta locuia pe Bant, intervine pe neașteptate. Oponentul lui Elspeth își dezvăluie în acel moment un semn de pe corp, reprezentativ al Phyrexienilor, moment în care Elspeth își pierde cumpătul și încearcă să îl ucidă. În cel mai rapid mod, Ajani intervine și salvează viața omului respectiv punând astfel capăt luptei. După luptă, Ajani încearcă să o convingă pe Elspeth să revină pe Bant arătându-i că acolo s-a simțit cu adevărat împlinită și că tot acolo ar putea lupta pentru o viață mai bună atât pentru ea cât și pentru întreaga civilizație de pe Bant. Aceasta îi răspunde scurt că nu mai vede nicio speranță pe Bant și îl trimite pe acesta înapoi. Întristat, Ajani îi dă lui Elspeth armura ei de pe Bant, uitată de aceasta după războiul Conflux și își vede de drum.

Doar câteva ore mai târziu, Elspeth îl întâlnește pe Koth, planeswalker nativ de pe Mirrodin, specialist în “Geomancie” – abilitate de a muta munții din loc, de a sfărâma orice piatră și de a topi fierul. Acesta o convinge că împreună trebuie să îl găsească pe Venser, planeswalker născut chiar în Urborg, specialist în robotică, deoarece acesta ajuta la construirea unei nave Phyrexiene, fără să cunoască detaliile meschine din spatele acestei construcții. Când îl întâlnesc pe Venser în cele din urmă, Koth se enervează și intră într-o luptă cu acesta pentru că nava Phyrexiană respectivă avea ca și direcție chiar Mirrodin, tărâmul lui Koth. Mai mult, Koth îl forțează pe Venser să pornească într-o călătorie spre Mirrodin, împreună cu Elspeth. Văzându-i furia lui Koth, Elspeth își pierde pentru un moment încrederea în acesta, însă în cele din urmă hotărâște să îl urmeze spre Mirrodin.

Povestea lui Elspeth continuă și e din ce în ce mai complexă. Crezi ca poți ține pasul? Data viitoare vom vorbi despre aventurile acesteia pe Mirrodin, în timpul invaziei Phyrexiene. Va reuși Elspeth să se răzbune pe creaturile malefice cu această ocazie?

http://i.imgur.com/6Ok8xF7.jpg

http://pwp.wizards.com/5107146130/Scorecards/Landscape.png

Re: Lore

https://i.imgur.com/3okWC6D.jpg

Re: Lore

Trickster wrote:

...

..sweet! lol

Re: Lore

lol epic