Topic: [Vand] Carti - tot ce am
Buna ziua doamnelor si domnilor.
Cred ca in grupa actuala putini ma mai stiu, dar am fost si eu parte candva din grupa activa a Gameflux-ului . (Referinte la cerere.)
Cum scrie si in titlu, am decis sa-mi vand toata colectia personala de carti. Practic nu mai am cu cine juca, locuind intr-un orasel in Germania care nu are contact cu distractia ...
Ca si carti, momentan in inventar am pus doar Mythic, Rare, Promo si ce mai intra in categoriile respective ca si valoare. Uncommon si Common o sa pun doar o parte, deoarece am multe si ar dura prea mult pana le pun pe lista. O sa scriu mai jos din ce editii am carti (predominant), si daca cineva doreste uncommon si common din ele ma puteti intreba direct.
Ca si culori, am preferat rosul, apoi alb, verde, albastru, si negru, in ordinea respectiva. Deci majoritatea cartilor care le am sunt rosii, apoi albe, etc.
Editii:
Am inceput sa joc un preajma editiei X, deci am carti din respetiva editie si din urmatoarele. Adica Alara, toate seturile (editia cu cartile multicolore). Daca va intrebati daca am carti din Lorwyn, raspunsul e "nu". Pentru mine nu a existat Lorwyn si seturile incluse (god damn hippie elves and faeries). In schimb, datorita unei mici fixatii cu samurai si Japonia, am luat cam tot ce e rosu si alb din setul Kamigawa.
Cu urmatorul set, 2010, am prins gustul pentru EDH/Commander, deci m-am axat mai mult pe carti pentru formatul respectiv. Aici am luat si toate deck-urile oficiale de Commander (2011), si Planechase. Tot aici am inceput sa joc cu deck-uri cu carti "undervalued", axandu-ma fie pe Enchantments, Artifacts, sau carti considerate slabe. Deci am combinatii de carti poate un pic ciudate pentru cunoscatori (But I won ! In your face planeswalkers!).
In Zendikar am jucat mai mult EDH si draft, deci cartile care le am din editia respectiva nu sunt prea multe. La fel cu 2011 si Mirrodin. Cam in perioada asta am inceput sa ducem lipsa de jucatori (in zona mea), deci nu am mai avut motiv sa joc. Fast forward in time, and here we are.
Ca si pret, vand la pretul pietei -10%, desi exista sansa ca cu cat luati mai multe carti deodata sa maresc discount-ul (maybe even 50%?).
Transportul il fac fie personal (o sa fiu in mijloc de August pentru o vreme in Romania), sau le trimit prin posta (pentru nerabdatori). Toate cartile le vand cu invelitori/sleeves (UltraPro, high quality, standard, negru mat pe spate) Generalii oversized din Commander si "Planes-urile" vin de asemenea cu sleeves (UltraPro, high quality, oversized, all transparent). Impachetarea pentru posta o sa fie in plicuri capitonate ("bubble wrapped" sau "tough"). Daca vreti altfel, se rezolva.
Cartile sunt in Mint sau Near Mint contition. Le-am pus in sleeves imediat dupa cumparare (love thy cards and they shall love you back).
Ah, mai am un set mai mic de carti de vandut, predominant pe negru si albastru, dar din pacate sunt la frate-mi-o deci o sa fie puse pe lista, sau cel mai probabil aratate personal, doar in August.
Deck-urile oficiale de EDH/Commander 2011 le vand cum sunt (meaning no singles from them), preferabil toate impreuna, dar nu neaparat. Nu uitati ca contin si 3 generali "size extra large" (marimea "planes-urilor" din Planechase). Din Planechase mai am doar "Planes-urile" si zarurile, fara deck-uri (erau deck-uri normale de 60, foarte slabe din pacate => dismantled )!
Cam atat momentant.
Distractie placuta!
P.S.: Daca doriti poze la carti, trebuie doar sa cereti.
Last edited by Ryu (2014-07-01 06:54:56)