Re: Innistrad - set nou
Daca tot am povestit de land-uri, mai avem inca doua din seria dualelori inamice. Imi plac si vreo cate 4 din fiecare
Si inca o tura
Last edited by Flobo (2011-08-29 23:52:34)
You are not logged in. Please login or register.
Daca tot am povestit de land-uri, mai avem inca doua din seria dualelori inamice. Imi plac si vreo cate 4 din fiecare
Si inca o tura
Last edited by Flobo (2011-08-29 23:52:34)
Foarte faine landuri.
Pana si bounce-ul cu flashback ii neat... strict mai bun decat unsummon? Dar mentor of the meek pare chiar puternic... timely reinforcements, elspeth tirel, whatever?
Deeeci, Venser+wall of omens+1 mana=tragi 2 carti pe tura practic moca?
Nu wall of omens că iese.
Deeeci, Venser+wall of omens+1 mana=tragi 2 carti pe tura practic moca?
Practic. Doar că Wall of Omens iese din Standard.
Pft. Making a point here.
Na, cu Phyrexian rager. Sau cu ce o iesi in curand.
Sau, si mai bine. Venser+asta+solemn simulacrum+1 mana=o carte si un land practic moca per tura:P. Mai bine?
Astea fiind zise, landul UR ma face sa vreau sa joc izzet.
Last edited by Zgarbas (2011-08-30 06:59:07)
Pft. Making a point here.
Na, cu Phyrexian rager. Sau cu ce o iesi in curand.
Sau, si mai bine. Venser+asta+solemn simulacrum+1 mana=o carte si un land practic moca per tura:P. Mai bine?
MULT mai bine! *writes them down*
Imi plac si landurile astea(artwork), dar imi plac mult mai mult artwork-urile de la paylanduri din ZEN, in special Misty Rainforest. All time favorit
Last edited by fistyke (2011-08-30 07:56:24)
Ce tare-i lili, cu siguranta jucabila in constructed:
Sariti pe ea copii
<3
Pf...la 3 mana....any black lover should have this!!!
All permanents <3
Te referi la Tidehollow Sculler? aal era mult mai bun ca iti lua din mana ,asta numa creatura de pe masa,dar nici asta nu-i de neglijat!
Last edited by ciobiti (2011-08-31 10:38:54)
Te referi la Tidehollow Sculler? aal era mult mai bun ca iti lua din mana ,asta numa creatura de pe masa,dar nici asta nu-i de neglijat!
Pai de multe ori vrei sa scapi de creatura de pe masa mai mult decat de aia din mana Oricum, asta-i 3 mana, ala era 2... dar parca tot asta-mi place mai mult.
hehe bine a zis sergiu, Tidehollow Sculler nice one asta doar de alb si super nice si Lili
Hai sa vedem cateva carti noi
Vampiri in rosu ... nice.
Foarte tare noble-ul...
Also
Da mah e tare faina. Love it!
Da nici cu asta nu mi-e rusine. Zici ca-i ala de alb-negru din Shards sau de unde era (Flo stie )
de fapt e un functional la faceless butcher
Me want the rooftop storm!!!!!
Thraximundar il va adora. Iti dai seama sa joci fara cost Generalul de x ori. Wow
de fapt aditional costul ala la general se pastreaza :d
de fapt aditional costul ala la general se pastreaza :d
De fapt, da!
Dar Faceless Butcher n-are may.