Re: Innistrad - set nou
You are not logged in. Please login or register.
Snapcaster Mage (1U)
Creature - Human Wizard (R)
Flash
When Snapcaster Mage enters the battlefield, target instant or sorcery card in your graveyard gains flashback until end of turn. The flashback cost is equal to its mana cost.
2/1
MIGHTY NICE !
I really can't get these things you guys see as nice
mage-ul asta e chiar nice, costu super ok si flash...si iti mai joci ceva fain din grave.instat, blocker+spell ce sa vrei mai mult?
Ok, şi restul deckului?
Nu pot vedea cărţile astea în context
pai asa o prima chestie ce imi vine in cap ar fi:
4x Snapcaster Mage (asta cu flash de da flashback)
4x Mindshrieker (ala 1/1 flying care cu 2 mana arunci carte in grave si primeste pump)
ceva sword-uri, spell-uri utilitare (removal, mass-revmoval, card draw etc.) Idea e ca tu ai 4 copii de la vraja...si si daca o arunci in grave sau a ajuns acolo ca ai jucat-o deja poti sa o mai joci o data. Ai nevoie de un Go for the Throught si ai mage-ul in mana si spellu-n grave...tazc pac ai facut ceva. Si sigur sunt si alte variante...nu cred ca o sa rupa standardu in doua dar e o carte nice cu care poti face tot felu de jmecherii
Ok, şi restul deckului?
Nu pot vedea cărţile astea în context
Pai de bine de rau ii o carte in plus, ba chiar una la alegere (sort of). Ca-i vorba de removal sau generator de tokeni sau ceva, ii o carte gratis in plus pe o creatura 2/1 de 2 mana
Guys, thanks for trying. I'll just forever be a noob at deckbuilding
Nice astea doua. Nu stiu cat de mult vor vedea constructed-ul dar idea de a pune 13 negrii mititei pe masa suna super fain
http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A
eature/159
By the way, there are four vampire bloodlines on Innistrad. One of them is "Markov." That's right, Sorin is from here.
Sorinel se întoarce acasă!!!
Last edited by Vlad (2011-09-05 07:02:25)
Nice artwork. Dar daca ei cred ca ultima poza e "for the ladies", cred ca se gandeau la "teenage girls" and I'd add "emo" to that. Bleh.
For the twilight girls.
And the gay brethren LOL
Not really feeling the dragon. Adica I like dragons and the card's great, dar parca nu se prea potrivesc dragonii cu vampiri, werewolves and zombies.
Rule of law: trebuie sa fie cativa dragoni in absolut fiecare set.
Last edited by Zgarbas (2011-09-05 17:07:51)
Aaaaaah.... That explains it then
Culmea e ca almost all the time sunt mitice sau rare si never used in constructed (or almost never)
si sa nu uitam de Kokusho, the Evening Star si de Worldgorger Dragon
Cool cards,un general misto...skaab ala pare sa aibe potential ...iar mage-u e o 'scumpete' de carte
snapcaster ii invitational card-ul lui Tiago Chan... nu-i chiar counter land-ul, dar tot ii foarte tare. Btw, pentru cine se uita la serial, nu seamana cu Senor Chang din Community?
Anyway, nu stiu ce sa cred de "vengevine-ul de albastru". Casting cost-ul mi se pare prea restrictiv fara mill parca, dar in birthing pod decks ma astept sa mearga fain. Cam tot apar carti de albastru in standardul viitor care au nevoie de mill sa fie jucabile (asta, visions of beyond)... poate memory adept o sa fie mai bun decat pare.
poate memory adept o sa fie mai bun decat pare.
din pacate ma tem ca ai dreptate.. zic din pacate pt am doar o singura bucata si o sa fie greu de obtinut restul de 3
sounds like BU is the way to go with the new set