Re: Carti imprumut :)
Si daca tot veni vorba de dat carti inapoi... Benczi, Silviu, cartile care mai trebuie + sleeve-urile, cand mai dati pe la magic.
You are not logged in. Please login or register.
Si daca tot veni vorba de dat carti inapoi... Benczi, Silviu, cartile care mai trebuie + sleeve-urile, cand mai dati pe la magic.
Hey, eu mâine îţi aduc elf-deckul, dar apoi mai rămâne Fire-Lit Thicket, care e în deckul de Uril. Pe ăla mi-l mai laşi sau cum facem dacă tot te muţi?
Last edited by Vlad (2011-09-07 13:54:16)
Sergiu, te rog sa-mi aduci Gideon-u. Si parca aveam si 3 Hero Of Bladehold la tine, nu?
Cultivate+Naturalize parca mai erau, nu? mai era inca ceva?
Si sleeves nu ti'am dat ultima oara?
Naturalize si Acidic Slime nu ma intereseaza, am destule. Cultivate-ul ala promo imi trebuie si 1 Pyroclasm.
Sleeve-urile alea erau sleeve-urile tale, le-am pus deoparte si ti le dau data viitoare. Ale mele erau negre, mate.
Hmm..te'ar supara niste sleevuri verzi cumva?
un tezz gambit pour favor
Hmm..te'ar supara niste sleevuri verzi cumva?
Sincer da, nu mai am alte sleeve-uri verzi.
dar lipsesc cateva? ca pana la 80 pot sa'ti dau... momentan nu sunt in cluj...o sa caut cand ma intorc de care vrei...
Pai imi lipsesc toate cele 75 de sleeve-uri cu care i-am dat deck-ul la Sergiu.
@Silviu, Tudor, Ciobi:
mi-a adus Tudor ieri deck-ul de cawblade inapoi (merci!)
dar:
1. Un jace beleren e de lorwyn. Al meu era din ala din duel deck jace-chandra (foiled, etc)
2. Mai era un timely reinforcement in deck cand i l-am dat lui ciobi. ala e la voi (tudor/silviu) sau la ciobi ?
3. Sunt 2 inkmoth nexus in deck. Eu tin minte ca i-am dat 3 lui daniel seica.. ciobi, le-ai luat tu de la el ? a treia bucata unde e ?
Mai ai la mine carti
@Silviu, Tudor, Ciobi:
mi-a adus Tudor ieri deck-ul de cawblade inapoi (merci!)
dar:
1. Un jace beleren e de lorwyn. Al meu era din ala din duel deck jace-chandra (foiled, etc)
2. Mai era un timely reinforcement in deck cand i l-am dat lui ciobi. ala e la voi (tudor/silviu) sau la ciobi ?
3. Sunt 2 inkmoth nexus in deck. Eu tin minte ca i-am dat 3 lui daniel seica.. ciobi, le-ai luat tu de la el ? a treia bucata unde e ?
1. Jace'ul respectiv l-am pus in cartile ce trebuie inapoiate lui Rares. Sunt tot la tine. Scuze, am incurcat cand le-am pus in sleeve-uri.
2. Timely reinforcements e acasa, in Cluj, ti-l dau cu prima ocazie cand ne intalnim. Nefiind in lista, nu stiam ca e de la tine.
3. Inkmoth-urile tale sunt in deck-ul lui Seica. Alea pe care ti le-am dat sunt ale mele. Nu stiam de ce nu gasesc Inkmothurile tale . Erau in deck-ul lui Seica, care momentan este la tine. (phyrexian cardbox)
e perfect! mersi !
M-am uitat ieri, foarte atent, la sleevurile ce mi-au ramas din Bucuresti neutilizate, si am gasit un sleev transparent cu 3 carti , care sunt 100% sigur ca nu-s ale mele:
2xSlagstorm si 1x Thrun, the last Troll.
Ale cui sunt?
Thrun-ul mai mult ca sigur e Thrunul meu pe care l-a pierdut Benczi. Sau cel putin sper
Slagstormurile cred ca ar trebui sa fie a lui Sergiu(ca ii cerusem eu pe ultimul moment imprumut).
solemn am avut 3 la Bucuresti imprumutati: 1 de la Daniel, si 2 de la tine Sergiu. Aia 2 ai tai sunt la laura/gabi
Are cineva nişte Marsh Flats de împrumut pt mâine?
Ionut, Solemnii aia doi nu sunt la gabi, is ai lui gabi.