Type: Deck Idea
Format (legal 👍) staStandard
Approx. Value:
N/A

0 Likes 42 Comments
Avg. CMC 0
Card Color Breakdown
Card Type Breakdown

Please consider subscribing to a Deckbox Premium Account, which provides many useful collecting, trading and deckbuilding features and removes ads! View More Details
Remove ads
Main Deck - 0 cards, 0 distinct
Columns
There are no cards in this set. (yet) ;)
Sideboard - 0 cards, 0 distinct
No cards here. :(

Comments
Log in to comment
  • Herbas (13-Jan-2018 11:20)

    L 1-2 affinity
    G1: doranas nuhosino lethal platinga.
    G2: letas handas pries 2 championus.
    G3: letas handas pries keturis overseerus.

    W 2-0 Bant flash
    Abu geimus agresyviai seizinu ir in the meantime pribeatinu. To be fair, oponentas visai neturejo queleriu ar reflectoriu

    L 1-2 UR Storm
    G1: su dviem discardais padisruptinu ir uzclockinu in the meantime.
    G2: su dviem discardais isimu lordus, rankoj dar pathas, turiu clocka, zodziu ramu. Bet oponentas eot giftina i lorda ir akceleracija ir issisuka kitu turnu.
    G3: gaunu t2 blood moon.

    12-19
    W 2-0 Esper shadow
    Abu geimus greitai prideliojau threatu, oppnentas savo big dudes trauke per velai.

    L 1-2 Esper tokens
    G1: abu pribeatinam vienas kita, bet turejau removala, o jis neturejo antenos, tai pribaigiu su 7 padarais.
    G2-3: lusys siaucia, o as pastriges ant vieno lando.

    L 0-2 Storm
    Abiejuose geimuose turejau po pora discardo ar removalo, po ju clockus dejau, bet vis tiek issikombino gana greitai.

    01-09
    W 2-1 Jund
    Laimiu, kai oppnentas strigo su mana. Pralosiu, kai turi removalo ir duyydeli goyfa.

    W 2-1 Affinity
    Laimiu, kai doranas nublankina platinga arba kai oponentas pridaro misplay. Pralaimiu, kai oponentas paremovina dorana, o nors ir turejau backup dorana, praradau tempo ir nespejau pirmas pribeatinti.

    W 2-1 UR Storm
    Pralaimiu pastriges ant vieno lando, o laimiu turedamas reasonable miksa threatu ir disrupto. Tiesa, oponentas kombindavosi i 6-8 goblinus, tai nekazka trauke.

     
  • Herbas (24-Oct-2017 18:22)

    W 2-1 Burn
    G1: fetch, shock, seize i burno handa. GG.
    G2: turiu du faraonus, kurie nuo juodu spellu pagainino 4 ar 6 life, padedu dorana ir easy laimiu.
    G3: labai close game, vel turiu du faraonus, bet per viena ataka nupathina dorana ir su blockeriais uzmusa viena faraona, paskui praatakuoja, tai abu liekam su mazai laifo. Vis tik vel dorana dedu, prapuolu su pora dude ir uzrakinu oponenta po eidolonu ant 2 life (as ant 4 life su vienu blockeriu pries du 2/2 atackerius).

    W 2-0 WU eggs?
    Abiem geimais su discardu pridisruptinu ir uzclockinu.

    L 0-2
    G1: seizinu dusyk skaniai, pathinu, bet pralosiu nedideliu padaru combata (tik vieno Dorano, kuri nuremovino, turejimas is enableriu irgi nepadejo).

    G2: chaininu 4 harbingerius, rankoj turiu 2 Doranus, bet oponentas turi trona, tai pasideda balista, gali viska saudyti, pasideda ratchet bomba, tai scoopinu.

     
  • Herbas (10-Oct-2017 18:39)

    W 2-1 Dredge
    G1: oponentas normaliai dredgina, removina mano padarus ir laimi.
    G2: t1 cage, t2 spellskite.
    G3: t1 cage, paskui clockas, o oponente su digu neiskasa heito

    W 2-1 Storm
    G1: oponentas vizina t1, abi kortas deda i apacia. As t1 seizinu, paimu jo "lorda", paskui jis nieko ypatingo netraukia, o as subeatinu. Pasirodo, kad jis kita lorda nukiso i apacia t1, ko butu veikiausiai pakake.
    G2: as keepinu disruptive 6 handa, kuriam reikia juodo lando, su mintim, kad prisiscryinsiu. Scry on top buvo cage, nusprendziu keepinti. Ji suzaides, paskui lando netraukiau 3 ejimus, per ta laika tesuzaidziau path, o harbingeris i landa jau buvo too late.
    G3: mullinu iki 5, keepinu 3 landus su doranu ir ancestor. Patopdeckinusculler ir seize velesniais ejimais, isimu pseudorelevant kortas, bet oponentas tiesiog business spellu nepatrauke, o turejo daug akceleracijos.

    L 0-2 Jund
    G1: destroyna pirmus padarus, padeda lilly, paskui chandra torcher.
    G2: destroyna padarus, playina confidant, tada kaalitas, tada olivia. Trecio removalo neturejau.

     
  • Herbas (19-Sep-2017 18:37)

    W 2-0 Lantern

    W 2-1 Kuldotha Goblins (zealous persecutionas buvo key korta)

    L 0-2 Elves (Abu geimus turėjau discardo ir removalo, bet visiškai savo boardo nebuildinau, tai elfai tiesiog savo mase praflankino).

     
  • Herbas (08-Aug-2017 18:20)

    W 2-0 lantern
    G1: keepinu handą su dviem seizais, kažkokia korta ir landais. Oponentas pradeda su pora millų, needlu ant fetcho ir dar kažkas. Jis per kelis éjimus pasideda dar pora nillerių, bet neturi lanterno, aš - kelis assus, bet neturiu enablerių. Aš jau visiškai relyinu ant topo, kur po dvi tris kortas eina į greivą. Vis tik pasiseka topdeckinti AF
    G2: turiu handą su dviem assais ir dviem doranais. Pakankamai nesunkiai laimiu, nes oponentui bridgeai yra prasti drawai.

    W 2-0 slivers
    G1: oponentas pasideda 4 sliverius, bet pastrigęs ant dviejų landų. Aš in the meantime irgi 5 padarus padedu su AF backupu, tai užlipau ant galvos, forcindamas blogus treidus.
    G2: oponentas mull to 5 ir scoopina antru ėjimu.


    L 1-2 Naya Burn

    Visose partijose buvo "arba arba": oponentas vienąsyk laiku nepatopdeckino ir dusyk patopdeckino. Vis tik sausas blokavimas nėra paranku, nes oponentas laimėtose partijose tiesiog turėdavo vienu dviem padarais daugiau ir galėdavo drąsiai pulti, nieko neprarasdamas. Doranas irgi lėtoka.

     
  • Herbas (08-Aug-2017 18:17)

    07-17 Orni


    W 2-0 lantern
    G1: susimėtau threatus, padiscardinu porąsyk not too relevant, užbeatinu.
    G2: oponentas efektyvaus heito neturi, pasiseka topdeckinti AF ir gg.

    L 0-2 affinity
    G1: Pridiscardinu removalą ir burną, stalą kontroliuoju su trim treefolkais, oponentas jau visiškam topdeck mode. Ištopdeckina tą modularą ir viską sukrauna ant inkmotho ftw.
    G2: turiu reaktyvų handą (2 spout ir pte), bet su pora sienų tik nevykusiai neblokuoju 4/4 ravagerio. Kai jau berods galiu kapstytis, oponentas dusyk nuburnino.

    L 1-2 Esper midrange
    G1: 3 AF užtikrino, jog mano padarai visada relevant ir pribeatinau, tiesa, visa tai tęsės gan ilgai.
    G2: trissyk discardinu per pirmus du ėjimus, jam belieka tik exert padaras. Aš turiu didelę krūvą sienų, newkubėdamas padedu Doraną, swinginu su visais ant 16. Bėda, jog visiškai neapsižiūrėjau, jog oponentas turi lethal su 4 spiritais ir kolonada.
    G3: turiu handą su ancestor, skite, doran ir orniu berods. Prieš padedant doraną discardinu, tai skite gauna removalą. Su visais kitais padarais suaitvarko, vienas mano Doranas neatsveria kolonados su soulsais.

     
  • Herbas (14-Jul-2017 20:02)

    Orni version


    W 2-0 RB casual deck


    W 2-0 RUG Thing in the ice su battle rage

    Abi partijas oponentą gana heavy padiscardinau, bet jam labai nesiflipino TiTI, o swiftpearus gana lengvai blockinau.


    D 1-1-1 Grixis Shadow

    Oponentas daro klaidų, pirmąsyk žaidžia šia kalade. Šiaip turėjo nesunkiai laimėti, labai man kliudo dideli shadowai ir angleriai. Užtenka vieno didžkio ir visiškai stoja mano atakos.


    L 1-2 EldraziTron

    G1: Primėtau labai daug agro padarų (kokius 5-6), tai jų vienu per daug, o jo paskutinis top-end spellas buvo tik Karnas, kas per mažai impactino.

    G2: Bandau discardinti, pamatau double chalice, nusprendžiu jų neimti, o imti dismemberį, nes rankoj onedropų neturėjau, o tikėjausi su 2cc clocku damušti iki chalice ant 2. Bet tas ne[vyko, žaidimas užsistallino, oponentas ilgokai krapštėsi iki tronlandų, o kai gavo, tai ulamogas ir t.t.

    G3: Trečiu turnu turi troną ir all-is-dustina (nuima AF su 0/4, lieka skite), o paskui berods ulamog ir kitoks end-topas.

     
  • Herbas (27-Jun-2017 18:58)

    Orni version


    W 2-0 Illusions
    G1: ilgai tąsomės, nes jis turi krūvą counterių, o aš krūvelę blockerių. Jis galiausiai pasideda filter enchantmentą, bet vis tiek nieko gero netraukia. Aš galų gale padedu AF.
    G2: Jis vėl spell heavy, bet trečiu turnu biški yžsitapina spreading seas ant swampo. Aš prie open U rizikuoju ir dedu AF, bet jis nespellpiercina, tai laimiu.

    L 0-2 dredge
    G1: pradedu su geru clocku, trečia turną oponentui pasiseka naekomebą iškast, kas nupreventino lethal žalą, o po to visiškai landfloodinaus.
    G2: mullinu į 5 su nolanderiu, bet su relicu. Scry lando nerodo, bet per pirmą drawą iškasu swampą. Po to visai neblogai drawinu, bet negaliu profitably atakuoti per tą deathtouch dredge5. Galiausiai po křūvą padarų pas ab, bet užsiraunu ant ee ant 1.

    L 0-2 Esper gifts
    G1: pradiscardinu hamdą, bet niekaip neairezolvona ar neišgyvena keli doranai ar AF. Galiausiai mirštu nuo unblockable manlando.
    G2: oppnentas turi vėl dafiga heito, aš silpnokai traukiu, tai hopeless game.


    L 0-2 Esper Control

    G1: turiu AF online, bet padarus arba pathina, arba tapina, arba gideonina, arba snapblockina, arba detention spherina, kol galiausiai lieku su tuščiu stalu, o pas oponentą nuo vizijų krūvelė kortų.

    G2: blogai žaidžiau (skubėjau, jau galvojau apie kėlimąsi ketvirtą), padariau kokias tris esmines klaidas, kurios davė oponentui kokius tris ėjimus, o to jam užteko verdiktui ir pathui. Scoopinau.


    Overall, super removal heavy kontrolės yra nekažką net ir su discardu, kai su kokia inkvizicija turi rinktis iš kokių trijų removalų.

     
  • Herbas (20-Jun-2017 19:19)

    Ornithopter version


    W 2-1 UW Flash blink
    G1: turiu startą su orni ir harbingeriu. Paskui pradiskardinu ir dar dude padedu, tada AF ir win.
    G2: reikia trečiu turnu dėt doraną, su dviem diacardais prasivalau šiek tiek handą, bet nuo t3 paeiliui oppnentas sucastina 2x quallerius ir 2x manaleak.
    G3: t1 ancestor, t2 AF, paskui dar skite ir GG.

    W 2-0 naya burn
    G1: abu mullinam, tada oppnentas pasideda lavamanceri, as ancestor ir orni. Tada ateina eidolon, o as padedu AF, tai tiesiog uzlendu lifetotale ir eidolonas jau net padeda.
    G2: oponentas turi 2x path, revelry, bet pastringa ant vieni lando, tai su skite ir siscardu susirenku pathus, o in the meantime subeatinu.


    W 2-1 Wub tokens

    G1: keepinu lėvą handą be ass enablerių, tikiuosi, kad skite apsaugos tą vieną ištrauktą. Deja, traukiu tik landus, tai tvarkingai gavau.

    G2: T1 pacheckinu oponento handą: keli landai ir 3x procesijos. Per kitus ėjimus susidedu squadą, o oponento pasidėtus procesijos tokenus nupulsinu.

    G3: Oponentas išdiscardina EE, bet neturi itin greito starto. Aš truputį stuckinu ant dviejų landų, bet galų gale ištraukęs firespoutinu, kad apsivalyti. Po poros turnų vėl spoutinu į jau all-in oponento išsicastinimą. Po to primušu.


    L 0-2 U eldrazitron
    G1: mull to 5, turiu neblogą startą, padiscardinu, bet oponentas prastallino iki ugino.
    G2: Oponentas turi natural troną, tai pricastino mass bouncerį ir porą kitų brangių spellų.

     
  • Herbas (Edited 28-Apr-2017 19:17)

    Control SB


    W 2-0 GW Tron

    G1: Oponentas mullina ir keepina super-risky handą (1 landas, map, big dude, 3x PTE), padiscardinu jam mapą, jis netraukia landų (berods spėjo iki mirties dar vieną nebaltą landą padėt), o aš su harbingeriu ir doranu (bei towerpumpu) prikalu ketvirtu turnu.

    G2: Turi krūvą trono landų, bet ne komplektą. Prisidedu pigių padarų, AF, o TKS nupathinu. GG.


    L 0-2 Affinity

    G1: pastringu ant 1-2 landų, pirmus turnus 2x duressinu, bet nieko gero nediscardinu, oponentas priplayina creaturų. Nuo tada tiesiog priremtas prie sienos ir tiek.

    G2: pirmu turnu pasideda orni, blinkmothą ir counterius dedantį dude. Pasirenku labai lėtą EE, kuriam sunaudoju du turnus. Paskui oponentas padeda 3x lifelinkerius, po ėjimo dar ir platingą, tai jau too much, netgi ir su firespoutu topdeckintu.


    L 0-2 UR Storm

    G1: Turiu 2x inquisition, 1x duress, removalą, susiplanuoju šituos sužaist ir tada pradėti clockinti. Tai vis tiek ketvirtu turnu išsikombina.

    G2: Po 10 kortų saido, kai turiu ~15 high impact disruptiono kortų, 7 ir 6 kortų handai neturi visiškai nieko iš disrupto, o penkių kortų handas turi tik vieną discardą, o paskui nieko nepatraukiu. Come on.

     
  • Herbas (25-Apr-2017 19:38)

    Control SB


    L 1-2 UR Storm

    G1: Oponentas mullina į 6, aš padedu greitą clocką, kuris buvo jam vienu turnu per greitas.

    G2: Patraukiu visiškai reactive handą (pulse, pte, duress ir landai), keepinu dėl įdomumo, kaip tai suveiks. PTE suvalgo vieną jo pigintoją, duressas nieko ypatingo nenuneša, ištrauktas sculleris pasiima manamorphozę, paliekant kitą pigintoją jo hande, tikėdamasis jį su pulse suvalgyti. Bet iškart po to ištraukia past in flames, rankoje turėjo daug akceleracijos, tai išsikombino.

    G3: Pirmu turnu padedu harbingerį, su kuriuo susiradau removalą. Trečiu turnu turiu dilemą, ar tą removalą castinti į jo pigintoją, ar dėti AF ir trenkti ant 11. Sužaidžiu surgicalą į random kortą jo greive, kad pažiūrėti jo handą ir suprast, kaip geriau proceedinti. Realiai handas parodė akceleracijos, dar vieną pigintoją ir giftsus. Gaunasi, jog nei removalas yra gera opcija, nei AF kažkas labai gero. Nusprendžiau dėti AF ir statyti jį į 1 turno ribą. To jam visiškai užteko išsikombinti.


    L 1-2 U Illusions

    G1: Prisimėto daug bearų už U, pora lordų ir lafa. Jei būčiau laimėjęs diceroll, tada tikriausiai aš būčiau lipęs ant galvos.

    G2: Oponentas užsifloodina, traukia reactive spellus, tai prasimušu pro counterspellus su soulsais.

    G3: Ilgas geimas, back and forth, aš jo padarus prinaikinęs, jis man neleidžia resolvinti key spellų. Galiausiai kokiam 12 turne jis ištraukia Jace, o mano greive lygiai 10 kortų. Prieš lethal swingą bandau du removalus sužaist, tai vieną iš jų redirectina kitur ir GG.


    L 1-2 Dredge

    G1: Oponentas turi labai slow startą, bet aš jokio enablerio nepatraukiu. Tai galiausiai prisirenka pas oponentą padarų daug daug.

    G2: Oponentas mull to 4, o aš turiu scooze. Kai juo galiausiai nusikrato, tai pribaigiu su kitais padarais.

    G3: Pastringu ant dviejų landų, mano scooze yra numarinamas. Oponentas ilgokai prastai dredgina ir galiausiai turi krūvelę bloodghastų, kuriuos be problemų blokuoju, ir pora dredge5 deathtouch flyerių. Su jais pingina mane, o mano Doraną decayina. Nueinam iki turnų, kur galėjau lygiasias turėti su charmo tapwalku, o prie šiek tiek sėkmės - ir pergalę, bet brainfartinau ir nepanaudojau spellskite ability ant lethal 3 damage į galvą.


    Nu ir matchupai šiandien.

     
  • Herbas (28-Mar-2017 19:24)

    Control SB


    W 2-1 Soul Sisters

    G1: Oponentas turi ~28 laifo, kelis padarus, o aš swinginu su scoozu ir 4 soulsais. Neblokuoja, tai towerinu ir gaunas 31 žalos.

    G2: Oponentas mullina į T1 serra, T2 martyrą su 9 lifegain, tad po connecto serra tampa 6/6, o T3 padeda dar vieną serrą.

    G3: Oponentas neturi labai daug padarų, tai clockinu su trimis 0powerais, kurie nepalankiai chumpblockus valgo.


    W 2-0 Dredge

    G1: Oponentas mull į 5, padiscardinu cathartic reunion, o po to subeatinu.

    G2: Keepinu handą su graf.cage, spellbombu, 2x harbinger, landu, toweriu, AF. Tobulas handas, tai easy easy win.


    L 0-2 Eldrazi Tron

    G1: Close game, abu primušam vienas kitą iki <10 laifo, boardas užsipatina su po porą padarų pas abu, o tada ateina endbringeris. Per pora ėjimų prisuka per daug CA.

    G2: Nieko ypatingo, pralošiau nesudėtingai. Gavau warping veil, TKS ir t.t.


    L 1-2 Soul Sisters

    G1: Oponentas užaugina antrą (pirmą spėjau inversinti) ajani iki 9/9, tai turiu lėvai chumpinti, o tada dar prisijungia spectral processionas.

    G2: Turiu clocką, turiu firespoutą (3 for 1), po firespouto oponentas turi nepalankiai chumpinti ir galiausiai pralošia.

    G3: Turėjau ir EE, ir firespout, bet trūko ketvirto lando, kuris būtų fetchas. Tai prie trijų landų negalėjau sprogdinti EE ant dviejų (išneščiau 2x antenas ir hawką, paliekant sesę ir serrą prieš ancestor&doran) bei negalėjau firespoutinti dėl raudonos trūkumo. Teko EE ant 1, paskui kelis ėjimus geimas niekur nėjo, vis netraukiau fetcho, o tada oponentas prisidėjo kitų hawkų, įjungė hideaway landą, iš kurio išlindo procesija. Nors ir firespoutinau ant žalios, vis tiek antenos leido sesėms užbleedinti.

     
  • Herbas (Edited 14-Mar-2017 19:52)

    Control SB


    W 2-0 Tribal Geist

    G1: turiu 0powerų, su discardu pamatau, jog turi pathą mano būsimam doranui, bet turiu imti tribalą, nes jis su dviem boltais yra lethal. Per kitus turnus patraukiu dar discard į path, žaidžiu souls, su kuriais bleedinu, o doraną sužaidžiu ištraukęs penkyą landą, kad galėčiau ir doraną, ir towerį sucastint.

    G2: oponentas padeda du goyfus, bet jie maži, o aš turiu daug enablerių reedundancy ir 0powerų.


    L 0-2 Dredge

    G1: Turiu vidutinišką clocką, bet kol jį susirinkau, tai buvau šiek tiek primuštas, tad turiu stand back. Turiu nemažai padarų, bet oponento niekaip nedisruptinu, tai jau dredge'as rollino pilnai, prisidėjęs kokius 7-8 padarus, tai flankino.

    G2: Abu mullinam į 5, aš ištraukiu iš disrupto tik scullerį (kurį sudegino su tuo discard flashback burnu) ir discardus, kurie neturėjo targetų, Clocko padarų mažai turėjau, o tuo tarpu oponentas prisidredgino.


    L 0-2 Wbu tokens

    G1: Mano handas ir oponento handas per discardą rodo gameplay, kur pasidedu 0power ir doraną, o tada dusyk tapwalkinu per jo dafiga tokenų. Pirmas tapwalkas pavyko, antras - ne (manaleak), o oponentas tuo tarpu su virtue ir tokenais užlaikė boardą ir win.

    G2: Mull to 3.


     
  • Herbas (28-Feb-2017 20:00)

    Control SB


    W 2-0 Dredge

    G1: Oponentas pradžioje lėvokai dredgino, o aš pasidedu spellskite ir tada scooze, na ir tada po truputį užvaldau boardą.

    G2: T1 cage, bet neturiu clocko. Po kelių ėjimų dar ir scooze atsiranda, tai laimiu.


    W 2-1 Kuldotha Goblins

    G1: Užstringu ant dviejų ne žalių landų, rankoj riebūs spellai arba discardas, o oponentas prisimėto 2x goblin guide, memnite, 2x battlecry dude'ų.

    G2: Oponentas lėtai pradeda, o aš tuo tarpu su 0/4 ir doranu užmušu (papumpinęs).

    G3: Užcloginu fieldą 8 lingering souls tokenais, kurie dar ir užmuša oponentą.


    L 1-2 Br Griselshoal

    G1: Oponentas lėvokai drawina, bet jau kombintųsi, bet mano topdeckinti 3 discardai vis tik užtektinai disruptino.

    G2: Iš disrupto teturiu vieną inkviziciją, o tada traukiu 3 ancestorius ir 3 spellskite. Nieko gero.

    G3: Pradedu su 2x sculleriais, inkvizicija, lėtai beatinu, in the meantime dar ir pora sienų padedu bei turiu naya charm hande. Oponentui ilgai nieko gero neturėjus galų gale patraukė ir išsikombino, net ir man sufizzlinus jam kombinimą su charmu. Tačiau pagainino jis dafiga laifo (4x po 11 laifo), tai per kitą turną tesustumiu tik 17 žalos (nuo 24), o dar kitą turną vėl išsikombina.

     
  • Herbas (Edited 24-Jan-2017 20:01)

    Black versija


    W 2-0 ad nauseam

    G1: pactina mano AF, tai turiu kruvele sienu ir iiilgai traukiu slamsta. Oponentas irgi nekazka po 1 duresso. Galiausiai kokiu 7-8 turnu kombinasi su lightning stormu ir pritruksta 1 lando perlipti spellskite aktyvacijas (nuo 18 laifo vaziavau).

    G2: viskas panasiai, tik nuo 19 laifo vaziavau su spellskite aktyvacijomis, oponentui vel vieno lando pritruksta.


    W 2-1 Jeskai Nahiri

    G1: Kaip visad, turiu krūvelę sienelių, pateikiu kelis klausimus, bet turi lygiai tiek atsakymų ir po ilgo geimo užburnina su 3 burnais bei clique.

    G2: Oponentas mullina į 3 ar 4.

    G3: Ilgas geimas, vėl oponentas į visus enablerius atsakinėja, bet iš dvieju vizijų traukia nekažką, sėdi su 14 landų ir tuščiais fetchais (emrakul rankoj), o aš su needlu ir cage biški prilaikau. Galiausiai patraukiu AF, tai pro du ghostly prisonus prasibraunu.


    W 2-1 Abzan Company

    G1: Oponentas prisimėto padarų, pralenda pro duress (chord in response, o rankoj witness), tai T4 su witness susigrąžina chordą ir susiranda last piece of combo.

    G2: Needlinu, cage'inu, firespoutinu, tai laimiu su clocku.

    G3: Atakuoju su cage, needle ir inkvizicijos backupu, tai užtektinai padisruptinu.


    L 0-2 Tribal Zoo

    G1: Nacatlas, turbintas pridemage. Neina blokuoti, o kol atsikratau pridemage, prisideda goyfas, turi path backupą bei, aišku, rampagerį.

    G2: Geist.

     
  • Herbas (Edited 17-Jan-2017 20:07)

    W 2-1 Merfolks

    G1: ketvirtu turnu oponentas manė, jog tik 9 žalos praleidžia, bet gavo 19.

    G2:

    G3: pradejau agresyviau, bet netrukus prisidaugino merfolku ir ilindom i situacija, kur abu turim po kelis padarus  . Kadangi situacija buvo labiau jo naudai, naudoju EE ant 2, aukodamas AF, o kitu turnu padejes Dorana perlauziu geima, nea oponentas turi unfavourably tradint.


    W 2-1 abzan company

    G1: laimiu tiesiog agresyviu beatdownu per tris nemirstancius finksus. Su duressu isimu kompanija, o be to dar biski su landais stuckina oponentas, tai negalėjo itin sklandžiai ir laiku sužaisti visko.

    G2: keepinu clocką be jokio disrupto. Per netrumpą geimą, kur su dviem wall of roots pristabdė mane, oponentas per tris kompanijas ir 1 scry susirinko kombo, pakeliui nudecayindamas pithing needle.

    G3: turiu neblogą clocką, pithing needlinu, charminu kombo metu į scryerį, po to scoozą iškapstau, tai to šiaip ne taip pakanka.


    L 0-2 Soul Sisters

    G1: Lipu ant galvos su keliais atakeriais, o jis su lifegainu bei 9/9 pridemate man atgal. Žaidžiu rizikingą žaidimą, pastatytą ant to, kad nebus patho. Vienu metu neoptimaliai sužaidžiu, neforcinu jo blokuoti su viskuo, tai jis pasilieka pridemage ir du tokenus, tai iš po hideaway lando nupathina mano vieną blockerį, o aš ant 1 laifo. Šiaip turėjau laimėti šitą.

    G2: Oponentas gauna daug lifegaino nuo mano soulsų, prisikrauna tokenų, iš hideaway lando pasiima tą angelą, kuris visiems +1/+1 counterius deda nuo lifegain, tad GG. Abejose partijose neteisingai panaudojau naya charmą (pirmame reikėjo šauti į pridemage, kuris paskui suvažinėjo mane, o antrame reikėjo nešauti į pridemage, o į lifegainerį).


    L 0-2 Tribal Zoo

    G1: pradedu slow, t2 - spellskite, t3 - doran. Oponentas startuoja su hierarchu, geistu, pridemage ir pathu. Nebeatsitiesiu.

    G2: pradedam abu vienodai kaip G1. Tik vietoj patho ir pridemage turi rampagerį ir burno.

     
  • Herbas (10-Jan-2017 19:59)

    L 1-2 Jeskai Nahiri

    G1: stuckinu ant vieno lando, tai onedroppinu kelis ėjimus, tada galų gale atsiranda AF ir šiaip landų. Oponentas landfloodinasi ir nieko nepadaro mano Doranui.

    G2 ir G3: primėtau krūvą onedropų (net per daug), oponentas sužaidžia po kelis removalus tuos geimuose nuimdamas ass enablerius ir su vizijomis ir Nahiri išvažiuoja. Needlų netraukiau, o lingering soulsų išvis nei karto nemačiau.


    L 0-2 Bant Eldrazi

    G1: turiu slow startą be jokio ass enablerio ir dar biški problemų su landdropais yra. Oponentas 2x knot-seerina ir realsmashina. Too late bet kas po to.

    G2: ištraukiu 2x ghost quarterius, bet 2x displaceriai, drowneris ir smasheris ištraukia jam geimą prieš mano "smulkmių" hordą.

    Čiuju apskritai čia prastas matchupas iš esmės, dideli padarai clogina boardą nuo pat pradžių, o vėliau displaceriai valdo battlefieldą.

     
  • Herbas (28-Dec-2016 15:17)

    L 1-2 Dredge

    G1: Turiu early scoozą, tai jo dėka užtektinai disruptinu oponentą bei su kita kompanija priblokuoju/pribeatinu.

    G2: Nepamenu detalių, bet berods mullinau į lėvą (be jokio disruptiono ar gero clocko) handą, bet pabijojau į penkis mullinti. Tai oponentas primėtė daug recurring 2/1 bei 3/3 padarų.

    G3: Abi pusės racina, lemiamu turnu padariau neoptimalų play (scoozinau life from the loam, verčiau reikėjo padarą dėl +1 laifo), tai pritrūko vieno laifo, kad atblokuočiau oponentės alfastrike ir atgal grąžinčiau ant lethal.


    L 1-2 Tribal Zoo

    G1: pirmą geimą oponentas mullina į 5 ir landfloodinas.

    G2: kinda close game, bet su soulsais ir goyfais prilaiko battlegroundą, o su burnu reachina.

    G3: mullinu ir turiu prastą handą, o paskui dar ir landus drawinau. Be to, dar beveik hardlockino su worshipu.


    L 1-2 Jeskai Nahiri

    G1: Laimiu su AF kompanija, vienas kitas discardas neprošal buvo.

    G2: Nepamenu, bet berods nubleedinau iki kelių laifų ir tada oponentas išlipo per CA ir kolonadą.

    G3: Vėl pribleedinau iki beveik lethal žalos, bet atsilaikė oponentas ir užbeatino snapsais, burnu ir t.t.

     
  • Herbas (29-Nov-2016 20:07)

    W 2-1 Lantern Control
    G1: keepinu sketchy handą (duress, spellskite, souls ir landai), tikėdamasis, jog oponentas žaidžia infectą. Užlockina nesunkiai.

    G2: turiu handą su dviem AF, duress, sculler, ee ir dviem landais. Tai nuheitinu oponento discardą, decay, bridge (su antru sculleriu) ir susprogdinu du shredderius.

    G3: turiu 0power padarus, oponentas kelis ėjimus leido topdeckinti, nes neturėjo lanterno, tai ištraukiu AF ir tiek.


    W 2-1 Nahiri Control

    G1: du soulsai su flashbackais laimi geimą.

    G2: nors oponentas be atvangos mėto removalus, aš statau be perstojo naujus threatus. Jau praktiškai užlaužiu oponentą, bet ištraukia the very last drawu dar vieną pathą, ir po to du AV vis tik padarė savo.

    G3: sustatau pora 0powerų ir spellskite, kitu ėjimu - Doraną, jis resolves, tai ir užbeatinu, kad ir per porą removalų.


    W 2-0 Eldrazi Tron

    G1: su AF bei 3 attackeriais (spellskite included) užlipu ant galvos, turi nepatogiai treidintis oponentas, tai spėjau primušti iki kol jo pilnas handas startina matterinti. Jeigu būčiau pralošęs diceroll, tikriausiai būtų buvę viskas atvirkščiai.

    G2: Oponentas pradeda tronu ir mapu, aš - needlu į mapą. Tai užbrickina oponentą, aš tuo metu darau savo usual business, nors šiaip net kelis removalus sužaidžia oponentas. Vis dėl to jis relevant padarų netraukia, traukia daug ne tų landų, tai ir pralošia su 9 manos bei tuo 10 manos PW.


    L 0-2 Tribal Geist

    G1: Jis laimi diceroll ir užlipa ant galvos, lemiamu momentu rampagindamas. Aš buvau stuckinęs ant trijų landų ir hande turėjau brangius spellus, kas reiškė, jog galėjau castinti tik po spellą per ėjimą, kas sucks prieš du atakuojančius storus goyfus.

    G2: abu turim slow handus, pirmus ėjimus trukdydami vienas kitam (jis pridemage ir removalai, aš - charmas ir firespout). Paskui pradedam apsistatyti padarais, kuris nuveda iki jo goyfo bei 6 tokenų ir mano 4 harbingerių, 4 soulsų ir Dorano (ir AF in play). Kai nusprendžiu padaryti all-out ataką, jis prichumblockina, paima mažai žalos, bet per savo ėjimą patraukia mano Doraną, prapuola savo goyfu ir pora soulsų bei priburnina trim burnais. Nežinau, gal turėjau iki tol agresyviau žaisti, nelįsti į konservatyvų apsistatymą, gal kaip tik nereikėjo all-outo, bet siųsti po vieną tokeną su pumpo backupu. O gal bet kuriuo atveju būčiau pralošęs.

     
  • Herbas (Edited 20-Nov-2016 08:18)

    GPT Praha


    W 2-1 Burn su nacatlais

    G1: laimiu diceroll, oponentas stuckina ant dviejų landų, tai spėju užlankstyti su towerkillu nuo 18 laifo.

    G2: Oponentas prisideda swiftspearų ir eidolonų, prišaudo su spike'ais, tai nebeturiu laifo erdvės developinti savo boardą.

    G3: Oponentas vėl pastringa ant dviejų landų, tai nespėja castinti savo spellų, o aš atidaužau su Doran ir Co.


    W 2-0 GW Tron

    G1: pirmam geime padarau vieną swingą ant 7, tada oponentas pasideda Karną ir kažkodėl nusprendžia exilinti kortą iš hando, nors ant stalo 3 beateriai (12 žalos) bei AF. Pagalvojęs nusprendžiu ne Karną primušti, o oponentui duot 12 žalos ir numušti iki vieno laifo, su mintimi, jog per kitą ėjimą su watchtoweriu pribaigsiu. Tai taip ir buvo.

    G2: Ištraukiau tidescullerį, crumble to dust ir pithing needle ant impending o.stone.


    W 2-1 Lantern Control

    G1: Berods nieko ypatingo, turiu handą su visais reikiamais įrankiais, nereikia relyinti on topo, primušu standartiškai.

    G2: gaunu 3x inkvizicijas į 3x AF, kuriuos dar ir extractina. Harbingeriai man nieko padėti negali, kai oponentas kontroliuoja topą.

    G3: oponentas berods susitvarko su pirmu ass-enableriu, bet neturi lanterno, kad matyti mano topą. Tai aklai išdrawinu Doraną, kurio castinti negaliu dėl spalvų, bet per ėjimą ar du ant viršaus atsiranda fetchas, kurio oponentas man negaili. Tai išcastinu doraną, primušu iki vieno laifo, o tada jau soulsai ir patys vieni užbaigtų.


    W 2-1 Jund

    G1: Gaunu trilijoną discardo, kas disruptina mano bet kokį žaidimo planą. Net ir soulsai nepadeda, nes juos suvalgo ta nauja lily.

    G2: Prisimėtau agresyvių onedropų, bet jo didelis goyfas atima ūpą atakuoti. Tačiau ištopdeckintas toweris leidžia kaip tanku pervažiuoti, net jam ir pablokavus du attackerius (vis tiek per kitur praeina 18 žalos).

    G3: oponentas dusyk mullina, o paskui nelabai sklandžiai landdropina, rankoj brangų stuffą turi, tai nelabai pasipriešino mano tvarkingam atakavimui.


    W 2-1 Bant Flicker-geist-company

    G1: Pirmą berods užpathina ir nucompanina mane, nelabai pasipriešinau.

    G2: Turiu AFintą onedropą bei scooze, tai su jais atakuodamas bei one-side firespoutindamas disruptinu bei primušu oponentą.

    G3: Oponentas, panašu, kad turėjo lėvokus drawus, nes berods viskas, ką spėjo sužaisti, buvo mirror entity, o paskui eternal witness. Na tai vėl su firespoutu prasivalau ir tuo pačiu metu atakuoju.


    L 1-2 Bant Flicker-geist-company

    G1: abi pusės apsistato padarais, bet jis turi pranašumą su geistu ir Ajani. Vis dėl to su charmu jį prigaunu (užtapinu viską) ir galiu netrukdamas sustumti likusius lygiai 11.

    G2: Lėvokas handas, tai viską pastatau ant vieno pliko Dorano T3, tikėdamasis, jog oponentas neturi patho, o aš su 0/3 ir 2x 0/4 primušiu. Pathą turėjo, o nuo tada aš nieko visiškai negalėjau pasiūlyt.

    G3: Nė vienos žalos oponentui nepadarau, tik ginuosi ir viskas.

     
  • Herbas (11-Oct-2016 19:13)

    WMCQ red versija


    W 2-0 WBu Tokens

    Pirmą laimėjau per towerdefence-killą, antrą buvau on the front-foot, tai verčiau oponentą nepalankiai chumpinti blockerius, po ilgo tąsymosi damušiau.


    W 2-0 Junk Flayer

    Pirmam išjungė mano ass-enablerius, bet spėjau padaryti 7 žalos, tada pableedinau su soulsais, o kai oponentas jau apsistatė soulsais bei dideliais flayeriais ir goyfais, patopdeckinau charmą. Antrame oponentas pasiscrewino ant vieno lando, tai nesunkiai laimėjau.


    L 0-2 Affinity

    Oponentas mullina į 5, bet padariau klaidą geimo pradžioje  0/4 beaterį pasiuntęs į masterį, kuris staiga buvo didesnis nei maniau. Nuo to momento praradau iniciatyvą ir turėjau atsimušinėti. Antrame irgi nepavyko būti agresoriumi, o atsimušinėjimas prieš affinity vis tik neveža.


    D 1-1-1 GB Infect

    Pirmą laimiu 4-6 soulsais, kai oponentas landfloodinosi. Antrą oponentas mullina į 5 ir laimi su efektyviu heitu: illness in the ranks, decay, nature claimu, pro-red ir pro-white infectu. Trečią oponentą vėl landfloodina, bet laiko mane įtampoj su 1/1 infect flyeriu. Su soulsais būčiau jau kaip ir damušęs, bet pritrūkau laiko ir per turnus nespėju.

     
  • Herbas (17-Sep-2016 16:38)

    Red version

    WMCQ


    W 2-0 Blue Tron

    Pirmą oponentas gauną game loss. Antrame turiu gana greitą clocką, bet oponentas vis tiek dasikasa iki 8 manos, bet nieko necastina per savo ėjimą. Prieš lethal ataką patopdeckinu duressą, pažiūriu handą, o ten vien landai. OK.


    W 2-0 Dredge

    Ganėtinai lengvos abi partijos buvo, daugiausiai nerimo buvo tik iš to, kad nežinojau, ko tikėtis. Blokuoju dredge'o padarus lengvai, praatakuoju smarkiai ir tiek. Tik tas conflagrate yra visai rimtas removalas ar žala į galvą.


    W 2-1 Allies

    Jis laimi dicerollą, kas yra visai daug šitam matchupe (t.y. jis lemia, kas kurį remia prie sienos). Pirmą jis laimi visiškai pagal standartinį planą, t.y. pirmiau deda threatus, kurių vis daugiau ir daugiau, o su kompanija dar daugiau jų yra, tai aš niekaip nepralendu. Antroj partijoj su 0/4 first dropu, spellskite ir Doranu užlipu ant galvos, o kai galų gale jis atsikrato Doranu, tai padedu keturis soulsus prie jo vieno laifo. Trečioj partijoj prigaunu jį su firespoutu (3 for 1), tai jo boardą išvalau, o pas mane lieka tiek Doranas, tiek BoP, o dar pasidedu LBT. Nespėja recoverintis oponentas po to.


    L 0-2 EldraziTron

    Pirmą mullinu dusyk (nėra landų) ir nelabai konkuruoju. Antrą mullinu (nėra landų) į kind of neblogą handą, tik kad visiškai orientuotas į T4 crumble to dust. Tą bandau padaryti, developinu maną, patraukiu pakeliui dar vieną crumble to dust, bet oponentas T3 thoughtnotseerą pasideda, su kuriuo išima vieną crumble. Antras crumble fuckupina jo manabazę, bet 4/4 tiesiog primuša mane.


    L 1-2 Jund

    Berods 2 ar 3 partijose mullinu dėl landų trūkumo, kartą ir dusyk.

    Pirmas yra back-and-forth, bet su soulsais šiek tiek žalos padarau, bet massively išluckinu, jog oponentui dark confidantas padaro 7 žalos (3 iš jų būtent per paskutinį turną, kai man jau all hope was lost). Antrame žiauriai daug removalo buvo ir Liliana atidirbo (ir tas -1/-1 echantas fuckupino mano du ling.soulsus). Trečiame turėjau labai neblogą agresyvų startą, bet 2 anger of gods netipiškai viską pravalė iš mano pusės (soulsai, scooze''ai, harbingeriai). Paskui su goyfu perėmė iniciatyvą.


    L 0-2 Suicide zoo

    Pirmą mullinu dusyk dėl landų nebuvimo. 5 kortų handas buvo tragiškas, bet nenorėjau į keturis mullinti. Nieko tam geime nesigavo. Antrame geime neturiu jokių early dropų, bet turiu spellskite ir Doraną. Tai spellskite buvo išdiskardintas, o Doranas pathintas. Paskui nieko gero netraukiau. Šitame matchupe kažkaip niekaip nesigauna turėti pagrindinį gameplaną, kur pirmu antru turnu pasidedi vieną kitą 0/3 ar 0/4, atblokuoji ir paskui atgal grąžini.

     
  • Herbas (26-Jul-2016 18:55)

    Discard versija


    L 0-2 UWR Nahiri

    Pirmą geimą jau buvau belaimintis, bet oponentas detention spherino abu AF, o po to su dviem manlandais pritrūkau 1-2 žalos, o soulsų neturėjau. Antram geime nelabai ką tepadariau išvis.


    L 1-2 RW Burn

    Pirmą ir trečią pralaimiu, kai oponentas per visą geimą patraukia tik du landus ir krūvą 1 CC burno. Antrą laimiu, kai prigaunu oponentą su tower defence (vietoj 6 gavosi 16 žalos).


    L 1-2 Affinity.

    Pirmą lyg ir stabilizuojuosi 4-5 turne, nes turiu soulsų tokenus, harbingerius, AF rankoj, 12 laifo, o pas oponentą tik championas praeidinėdavo. Bet jis topdeckino platingą ir per du ėjimus laimi. Antrą geimą jis mulliganino 2x, bet aš ir šiaip gerą handą turiu, su 2x harbingeriu ir Doranu greit primušu, o dar turiu soulsus. Trečią geimą oponentas per du tris ėjimus išsimėto krūvą permanentų (artifact landai, lifelink flyeriai, championas, platingas), aš priremtas prie sienos. Bandau kapstytis su EE ant 2, bet oponentas turi ir removalą, su kuriuo nuima mano spellskite ir tada gali su championu damušti trūkstamą žalą.

     
  • Herbas (12-Jul-2016 20:18)

    W 2-1 RW Burn

    Pirmą laimiu, kai oponentas nepatopdeckina burno, tai kitu ėjimu užmušu su keliais padarais. Antrą oponentas t2 ir t3 pastatė eidolonus, aš lyg ir galėjau kapstytis, bet fusintas wear/tear nunešė spellskite ir AF, tai buvau done. Trečiu su Doranu & Co subeatinu, kertiniu momentu nucounterinęs removalą Doranui.


    W 2-1 Abzan CoCo

    Pirmam turiu greitą startą (keli padarai su Doranu), bet oponentas truputį pachumpblockina ir ketvirtu/penktu turnu susikombina infinite laifo. Antrame ištraukiu 6 disruption kortas (2x PTE į Anafenzą, 1 counteris, 1 EE, dar kažkas), bet ir to vos ne vos pakako prasilaužti. Trečiame turiu greitą clocką ir "tik" porą disruptiono, bet to pakako, oponentas netraukė business spellų.


    L 1-2 Gr Tron

    Pirmą netikėtai laimiu, sucastinęs 3x souls ir 2 iš jų flashbackinęs, tai su 9 spiritais pridaužiu (oponentas Karną, Wurmcoilą, World Breaker sucastino). Antrą ir trečią pralošiu gana ramiai, labai pasimato, kad Gaddockas nėra labai rimta korta prieš juos, nes Oblivion stone susitvarko su juo, o ir šiaip jie turi daug top-end kortų padarų forma.


    L 0-2 Affinity

    Pirmame turėjau gerą greitą handą (daug beaterių + Doranas), bet trečiu turnu, kai oponentas pradėjo, infect landas su platingu sustumia 6 poisono, o ketvirtu turnu per ravagerį - kiek trūko. Antram geime Ravageris vėl nulėmė geimą, neleisdamas man ramiai zealous persecutinti jo smulkius padarus, o mano Doranas enablino jo ornitopherius daryti žalą man.

     
  • Herbas (29-Jun-2016 07:32)

    L 0-1 Allies
    Pirma partija beveik laimiu, bet uzsibrickinu pressuro pabaigoje su landais, tai oponentas su trim allies damuse. Antra visiskai mane prireme prie sienos, tik atsimusinejau iki turnu. Šitam matchupe daug ką apsprendžia tai, kas pirmas pradeda puldinėti, o aliukams lygtais dažniau tas išeina + nuo CoCo greitai kritinę masę baisių padarų turi.

    L 0-2 Melira Company.
    Pirmam geime oponentas po mull to 5 ketvirtu turnu turi visa kombo. Antram geime oponentas jau treciu turnu turi visa combo. Greitas clockas nėra labai reliable, nes blogu atveju oponentas gali tiesiog chumpblockinti su nereikalingais padarais, reikia kažkokio disrupto.


    W 2-0 WLL Aggro
    Pirmą geimą su pradedu su trimis bopais ir greitai padedu keturis soulsus. Su jais ir užmušu, nepatraukęs jokio ass enablerio. Antrą geimą vėl turiu porą bopų, keturis soulsus, Doraną ir jo chebrą + tower defense. Oponentas screwinosi su landų spalvomis, tai tesucastino tik vieną smiterį, o rankoj turėjo zealous persecution, kuris būtų stipriai apvalęs mano stalą (nors gal būčiau su tower defense išgelbėjęs, nežinau).

     
  • Herbas (14-Jun-2016 18:14)

    L 0-2 Jund: Abejose partijose Kaalitas sudominavo (net ir be removalų). Pirmam geime jis pristabdė mano harbingerius, o antrame prie Kaalito dar ir dideli goyfai buvo (6-7 powero).

    L 0-2 Elves: Pirmą pralošiau, kaip ir priklausė. Antrą turėjau gal ir neblogą kombinaciją (du beateriai ir recurring darkblastas), bet elfų spėjo daugiau prisidauginti (poros chordų užteko, CoCo net nereikėjo). Šiaip darkblastas pats savaime tikrai nėra labai daug prieš elfus, reikia kažko papildomai dar.


    L 1-2 Little Zoo: Pirmą geimą laimiu taip, kaip ir turi būti ant popieriaus: dvi trys sienos, atlaikau porą ėjimų, o tada dar su Doranu užmušu. Antrą geimą keepinau slow handą, tikėdamasis, kad Dorano trečiu turnu ir patho iki tol užteks, bet oponentas prisidėjo 5-6 padarus ir vienas Doranas jau nebeesmė buvo. Trečiam vėl per lėtą handą turėjau (antru turnu spellskite, tada AF su bopu, tada Doranas), tai buvau outflankintas.

     
  • Herbas (14-May-2016 17:15)

    Gegužės 10d. per antradienio moderną:

    L 0-2 Merfolks (su ensnaring bridge'u beveik stealinau žaidimą, turėjau tik dvi kortas rankoj, bet oponentas Master of Waves prakišo su 7 tokenais ir jie buvo 2 powero),

    L 1-2 Scapeshift (trečią pats sau pralošiau, kai neteisingai pasifetchinau pirmu turnu, tai nepasiėmiau breeding poolo, o per oponento neapsaugotą scapeshiftą turėjau 2x swanus).

     
  • Herbas (14-May-2016 17:09)

    Gaddockų versija.


    W 2-1 Monored burn: pirmą pralošiu greitai, nes krūvomis boltus ir spike'us sumėtė. Antrą užclockinu pirmas. Trečią per oponento topdecko juodymą išlendu (oponentas biški užsifloodino, bet kitą ėjimą būtų patraukęs lethal burną).


    W 2-1 WB Tokens: Pirmame neperlipu per Aurioką, ji ne tik laifo belenkiek gainina, bet dar ir Doraną blokuoja non-stop. Antrame po ilgo stumdymosi kažkaip išlupu su 6 soulsų tokenais, Doranu ir watchtoweriu pergalę, nors oponentas su 25 laifais tuo metu buvo ir 3-4 blockeriais (tower killas palieka jį ant -3). Trečiame gerai SB heito patraukiu, pulse'as nubraukia visą tokenų gynybą, o zealous persecutionas susitvarko su dviem auriokais.


    W 2-0 UG Infect: Stebėtinai lengviausias matchupas šian. Pirmą Doranas negatina rancorą, spellskite'as pumpą, tai ir užbėgioju. Antrame pradžioje ant dviejų landų pastrigau, bet paskutiniu momentu išlupu trečią landą, pasidedu du soulsus, oponentui nebėra ko pulti su dviem infectais, o paskui su dviem pathais prasivalau ir t.t.


    W 2-0 Resto Kiki: Pirmame po pirmo drawo turėjau 5 landus iš 8 kortų, bet su harbingeriais užsichaininu į 3 kitus harbingerius paeiliui (turėjau AF), tai su 4 harbingeriais nuolatos atakavau. Oponentas su Resto porąsyk Nalaarus blinkino, tai su tokenais stallino, bet galų gale su 4x harbingeriais, keliais soulsais ir AF pumpu perlaužiau. Antrame anksti pasidėjau Gaddocką, grafdiggerį, turėjau multiple Doranų (tai pathai neesmė buvo), bet vis tiek buvo labai labai close, daug keblių combat stepų buvo pas abu.


    L 0-2 RW Burn: Pirmam mulliganinau į labai prastą 6 kortų handą, bet pabijojau į 5 mulliganinti, tai suburnino gana ramiai. Antrame geime antru turnu pas oponentą 3x goblin guide, o trečiu prisijungė ir ketvirtas. Absoliučiai prie sienos priremtas buvau.


    L 0-2 Elves: Pirmam geime buvau visiškai neinteraktyvus, tai oponentas su kompanija ir 2x chordais užmušė su shamanais. Antrame geime starting hande turėjau EE, darkblastą ir swaną, keepinau, bet absoliučiai jokio clocko netraukiau per visą geimą. Tai nors ir ilgai trukdžiau oponentui žaist, vis tiek jis galų gale susirinko kritinę masę.

     
  • Herbas (26-Apr-2016 19:02)

    W 2-0 Naya burn: pirmame su Doranu ir jo trimis draugais prilupau pirmas, antrame towerkillinau greit.


    W 2-0 Dega midrange: pirmame gera handa sugadino inquizicija i dorana, bet su soulsais primusiau. Antrame oponentas trissyk discardino dorana ir AF, bet vis tiek patraukiau dar dorana ir AF, to uzteko pries jam spejant damnacinant.


    L 0-2 Esper Gifts: abiejuose geimuose turejau po kelis doranus ir AF, bet oponentas turejo po tiek ir daugiau PTE ir esper charmus. O subeatino ionom ir nornais.


    L 0-2 Esper Tokens: Pirmame tiesiog su daug tokenu primuse, o antrame ir poros tokenu jam uzteko (nes trys vigilance antenos stovejo).

     
  • Herbas (19-Apr-2016 19:50)

    Souls versija.


    W 2-0 Junk Aggro: pirmą partiją oponentas užclogino soulsais (8 sumoj), pora finksų ir bopų, tačiau ir aš turėjau ~6 padarus. Tai kai puoliau, keturių neblokavo, nes tikėjosi tik 10 žalos, bet gavo 30. Antrą partiją jis tetraukė landus ir removalą, tai aš su 3x AF užsitikrinau, kad tikrai toughness matters ir subeatinau.


    L 0-2 Esper Tokens: Pirmą partiją keepinu lėvą handą (5 landai, bop ir ox), tai paskui tetraukiu praktiškai vien landus ir pralošiu tokenams su dvigubu pumpu. Antrą partiją be reikalo konservatyviai pradėjau, reikėjo surizikuoti (t.y. tikėtis topdeckinti landą) ir greičiau viską susidėti ir tikriausiai būčiau laimėjęs, bet vėlgi pritrūkau ėjimo, nes tokenai užskraidė.


    L 0-2 Affinity: Pirmoj pritrūkau ėjimo, oponentas du ar tris padarus susidėjo pirmą ėjimą ir spėjo užreicinti, net ir su išjungtu platingu. Antrą partiją turėjo metalcraftinį PTE į Doraną, su juo "nublokavo" mano ataką, o per savo ėjimą labai efektyviai išsimėtė platingą, equipą į championą ir ravagerį, Tai damušė iki 7, o per kitą turną ravageriu viską ant championo.


    L 1-2 Dega Midrange: Pirmoj oponentė discardino AF, nupathino spellkite ir tada nuterminatino Doraną, tai mano kiti padarai sėdėjo beprasmiai, o ji su Kalitu ir 2x confidantais ištraukė geimą. Antrą labai efektyviai su dviem landais ir bopu prikroviau krūvą tokenų, AF ir goyfą, tada dar ir harbingerį su treefolku, tai uždažiau labai greitai. Antroj mull į 6 su vienu landu, keepinau, scryinau, pora drawų ir vis tiek neradau lando. Antrą patraukiau jau per vėlai.

     
  • Herbas (Edited 08-Mar-2016 20:44)


    +1 fetch, +2 trailblazer, -1 nyx, -1 decay, -1 commune


    W 2-0 goblins: abi partijos kaip is vadovelio, early dropu keli ir tada enableris.


    D 1-1-1 5c giftslight: pirma oponent s mull to 4, siaip ne taip primusu per manadorku ir soulsu chumpblockinima. antroj gera starta turiu, bet oponentas prasivalo su verdictu, tada pathu, tada giftsai.


    L 1-2 Affinity: Pirmą labai lengvai laimiu (doranas neutralizuoja platingą), antrą nepatraukiu enablerio, o oponentas su dviem inkmothais sustumia 10 poisono, trečią vėl prastai drawinu (commune į 5 landus ir panašiai), tai pralošiu sau.


    L 1-2 Mill: Visose trijose partijose oponentas pradeda su Jace, kuris beveik iškart patampa 5/5 flying, Pirmoj partijoj spėjau primušti pirmas (pora decay į jace'us pagelbėjo), antroj partijoj prastai drawinau, trečioj colorscrewinausi visiškai.

     
  • Herbas (23-Feb-2016 20:41)

    -3 mana leak, +3 unified will, -1 heroes' reunion, -1 sculler, +2 torpor orb


    W 2-1 U Tron: pirmam geime oponentas turi kelis tron landus, bet ne reikiamą komplektą, jokio U lando, aš užbėgioju. Antram totaliai reaktyvų handą su lėvais counteriais teturėjau, ničnieko nepadariau. Trečiam oponentas biški stumblina rinkdamas tron pieces, aš per tą laiką sumušu.


    W 2-0 URW Geist: gana nesunkūs pirmi du geimai, pastatau pigų clocką, prakišu assaultą/doraną ir FTW.


    L 0-2 WLL Junk: pirmam geime oponentas su manadorku labai greitą startą turėjo (finks, WLL ir t.t.), o aš labai kvailą ataką padariau, atiduodamas Doraną ir nieko gynyboj nebegalėdamas palikti. Antram irgi greitai pralošiau.


    L 0-2 Dega Midrange: pirmam geime labai laiku discardindavo mano doranus iš hando, padestroyino, ką turiu ant stalo, ir užbeatino. Antram mullinau į penkis, iškart dvi inkvizicijos parėjo, removalo/tearo ir ničnieko nenuveikiau.

     
  • Herbas (09-Feb-2016 20:30)

    -2 nyx-fleece, -1 wish, +2 commune, +1 assault formation.


    W 2-0 4c Midrange: abiejuose geimuose tiesiog stačiau threatus vieną po kito, tai oponentei nieko neliko, tik chumpblockinti ir chumpblockinti.


    W 2-1 WB Deadguy: Pirmoj partijoj oponentas padarė klaidą ir, pamiršęs mano manlandą, paliko lilianą su keliais counteriais vieną, o po to su harbingeriu greit board presence padariau. Antroj pralošiau persecutoriui su tokenų chebra, o trečioj tiesiog atidaužau, nepaisant to, jog oponentas tris doranus sudorojo.


    W 2-0 Zoo Company: pirmoj partijoj lyg ir turiu aiškią persvarą, bet 3x voice of resurgence labai maišėsi ir stallino, bet galų gale su baronu laimiu. Antroj prirėmiau prie sienos, oponentas vis chumpblockinti turėjo, tai gana easy.


    L 0-2 Allies: tiesiog nekažką galiu padaryti prieš kelis allius su counteriais ir efektais visokiais. Tiesa, abiejuose geimuose neturėjau fast startų, gal būtų buvę su tokiais ir kitaip.


    Overall: didesnis fokusas į formationą, atrodo, labai pasiteisino.

     
  • Herbas (26-Jan-2016 20:50)

    W 2-1 UBW Mill: oponentas su pathais (berods dviem) disruptina mano clocką, su crabu ir 2-3 mesmeric orbais numillina mane pirmam; antrame ir trečiame su counterspellais kertiniais momentais prasimušu)


    D 1-1 4c Midrange: Pirmoj abi pusės muša vienas kitą atakomis, bet oponentė apsiskaičiuoja ir prasileidžia nuo manęs daugiau nei manė dėl pramissinto watchtowerio; Antroj vėl creaturų standoffas, dėl nyxo ji prigainina laifo iki 28, kas neleidžia man vienu toweriu nukillinti, o per tą laiką skraidantis hellkite pridaro per daug žalos. Overall soulsai gerai stabdo).


    D 1-1 Esper Gifts: Pirmame agresyviai dedu padarus ir atakuoju, 2x pte ir damnation, dar pridedu padarų, vėl nudamnacina per SCM, vėl padedu threatų, bet jau atsilieku nuo 2x giftsų value. Antrame mull to 5, traukiu idealiai: akceleracija, cheap clockas, spellkite stogas ir 2x manaleak. Trečią pradedu agresyviai, bet greit nugesina, o su tokenais ir manlandu oponentas jau ir mane praktiškai užmuša, pritrūksta vieno turno arba vieno laifo.


    L 0-2 UWR Asendency: pirmoj partijoj užstringu ant dviejų landų, dukart decayinu prowess monką, bet nuo jo pora tokenų spėjo gauti, o po to su ascendency užteko po porą spellų, kad užmuštų. Antroj nupathina dusyk doraną, su pyromanceriu pasideda 8 tokenus ir GG. Overall, į vienus vartus.

     
  • Herbas (Edited 20-Jan-2016 13:53)

    W 2-1 Jund: pirmo nepamenu, tikriausiai užreicinau; antrą oponentas turėjo daug removalo į kiekvieną mano ass enablerį, galiausiai scooze'ą padėjo, kuris labai daug prisiėdė; trečią keepinau silpnoką handą, bet oponentas dar prastesnį, tai gana greitai užbeatinu.


    W 2-0 WB Aristocrats?: Pirmą prigaunu oponentą su tower defence kokiu ketvirtu turnu (sako, kad būtų kitaip žaidęs, jei būtų žinojęs); antrame irgi užspaudžiu su Dorano chebra, porąkart decayinęs. Šiaip partijos ganėtinai nesunkios buvo, tiesiog nelabai žinojau oponento decko ir vis nervinausi, kad tuoj padarys infinite žalos combo kokį (kurio negalėjo padaryti).


    W 2-0 Wasted: pirmam t2 decayinu waste not, t3 padedu collossą (lieku empty handed, nes oponentas discardino mane su draw2-discard4) ir to stebėtinai pakako; antram geime ilgai nieko nedarau, nes traukiu counterius (kokius 5), bet ir oponentas nieko nedaro, kol galų gale assault formation ištraukiu ir su dviem beateriais lipu ant galvos su counterspell apsauga, du damnationus nucounterinu. Užteko.


    D 1-1 RUG Twin: pirmame tiesiog primušu; antrą oponentas pradžioje screwinasi su vienu islandu tebūdamas, bet su dismemberiu ir twisted image, o galiausiai ir su SCM išsilaiko prieš mano neblogą startą, ultimately laimi su combo; trečią išsimetu labai greitą handą ir doraną, bet nespėju užmušti per penkis turnus).

     
  • Herbas (12-Jan-2016 20:30)

    -1 ug fetch, -7 discards, +1 ug shock, +7 counterspells


    D: 1-1 URW ascendency (pirmą užbeatinu gana awkwardly, nes pora fatestitcherių vis gynyboj tapino, o per tą laiką padecayinu ascendency; antroje decayinu ascendency, bet all out atakuodamas praleidžiu tris 3/3 ar 4/4 pyromancerio tokenus su boltu);


    D 1-1 Coralhelm Knight (pirmą vargais negalais išsteniu against all odds (dideli knightai, finksai ir komandų tapinimai privedė iki 2 laifų, bet tada oponentas niekuo pribaigti negalėjo, turėjo WoGinti pats dėl mano stiprėjančio boardo, o po to aš geriau traukiau); antras geimas irgi buvo labai close, bet du knightai ir 4 power ore buvo per daug);


    L 0-2 Bloom deck (pirmą partiją per pirmus du ėjimus nepasirinkau žaist agresyviai, tai teko vis laikyti maną decay'ui, dėl ko neturėjau jokio threato, o oponentas ramiai bloomino, titanino ir t.t.; antrą geimą turėjau swansus, bet oponentas žaidžia tą artifactą, azusą ir hornetą; dėl horneto deathtouchinių tokenų visiškai negalėjau clockinti, tai pasitąsom dar biški ir oponentas laimi per hivemindpactą).

     
  • Herbas (29-Dec-2015 20:39)

    W 2-0 Wasted.dec (pirmą geimą oponentas nelabai ką darė pirmus ėjimus, o jo damnaciją "panaikino" rangeris; antrą geimą oponentas keepino high risk high reward handą, kuris visiškai rėmėsi į 3cc kortą, kurią inquizicinau pirmu turnu)


    D 1-1 RUG Delver (pirmą geimą užbeatinu, o oponentą lygtais colorscrewino; antras geimas labai užsitęsė dėl bloodmoono, galiausiai susikrapščiau board persvarą ir kito turno win, bet oponentas last-ditch ataka, simic commanda ir boltu dastūmė lethal žalą pro mano 2 blockerius; trečio nespėjam žaisti, bet manau, kad matchupas positive)


    L 0-2 BoW (landscrewinausi abejose partijose, sustojęs ties dviems landais, kas labai pakirto mano greitį; pirmoje beveik ant win buvau, bet PTE sutrukdė, o oponentas laimėjo su BoW; antroje turėjau gerą startą, bet decay į doraną ir EE ant 1 resettino viską, o traukiau neesminius decayus).

     
  • Herbas (15-Dec-2015 20:58)

    -3 wall of omens, +1 tower defence, +1 yoked ox, +1 trailblazer


    W 2-1 Illusions (pirmą šlykščiai užtempina mane su 2x bouncu į doraną, kol chippino mane su flying illusionais, antroj ir trečioj apžaidžiau counterius su discardu, o assault formationui atsakymų oponentas neturėjo).


    D 1-1 Coralhelm Knight (pirmoj po WOGo prie oponento 2 laifo kokius 4-5 kartus iš eilės stačiau threatą, bet vis turėjo atsakymą, tad išsikvėpiau; antrą užclockinau su formationu ir cheap padarais)


    L 1-2 UG infect (pirmą užreicinu gana nesunkiai; antrą partiją atidaviau beveik laimėtą geimą durnai atakuodamas ir atiduodamas spellskite (kuris neleido visai krūvai pumpo būti sužaistiems), trečią muliganinau iki 3 (per pirmus 7-6-5-4 kortų handus tepamačiau vieną landą sumoje)).


    L 0-2 Living End (abiejose partijose oponentas tvarkingai trečiu turnu susikombindavo į keturis padarus greive).

     
  • Herbas (14-Dec-2015 17:16)

    -1 commune, -1 tower defence, -1 lingering souls, +3 decay


    GPT Bologna:

    W 2-1 Grixis control (Angleris trukdo, tar-pitas problemiškas, bet šiaip reikia clockinti čia)


    W 2-1 UB Faeries


    W 2-0 Jund StonerainBloodmoon (pirmą partiją prigavo su blood moonu, bet bopas ir forestas leido sužaisti assault formation ir 2x tower defence, tai jau esamų threatų pakako; antroj partijoj stonerainino ir bloodmoonino, bet su dviem bopais ir atsargiu fetchinimusi apžaidžiau)


    W 2-1 UG Infect (Laimėtose partijose spėjau būti pirmas clockinantis + oponentas padarė klaidą lemiamu momentu; praloštoj partijoj jis užclockino mane)


    W 2-0 4c Midrange (pirmoj partijoj neblokavo 8 žalos, bandė boltinti harbingerį, bet pasigavo towerdefence ir 18 žalos; antroj oponentė pašvaistė removalą ant bopų (landų hande turėjau į valias) bei šiaip threatų turėjau daugiau nei ji atsakymų)


    L 0-2 BW Tokens (oponentas spėjo prigaininti tiek laifo, kad mano 20 žalos swingas neužmušė jo, o jis pribaigė mane)


    L 0-2 GU Infect (pirmą per plauką nelaimėjau, be reikalo vienu padaru per daug atakavau, o jis su apostle's blessing apėjo mano vieną spellskite; antroj buvau priremtas prie sienos ir nespėjau kažką padaryti)

     
  • Herbas (Edited 01-Dec-2015 20:25)

    -1 fracturing gust, -1 zealous persecution, +2 inquisition of kozilek.

    W 2-0 Goblins (vienoj partijoj vietoj praleistų 11 žalos gavo 41, fun)

    L 1-2 Resto-kiki: labai jautėsi seizų trūkumas, inkvizicija su duressu nelabai taikliai šaudė (pvz., niekaip resto iš hando negalėjau išimti), o chordus vis pasiimdavo iš greivo. "Laimėtam" geime oponentas pats lygioj vietoj susimaklino.

    L 2-0 Illusions: pirmą geimą oponentas gerai sutempino ir prisilordino. Antrame labai prastai drawinau.

     
  • Herbas (Edited 17-Nov-2015 20:40)

    +1 Wish, +1 Cham.Colossus, -1 Wall of Omens, -1 commune.


    W 2-0 Affinity: Stebėtinai lengvai abi partijos laimėtos, nors antroje buvo baisoka, kai tebuvau tik su BoP, o oponentas su 8/8 ravageriu (tiesa, be landų). Doranas stipriai hosina decką, platingai ir tas battlecry padaras neesmė. Nesutikau championų, su jais gal kitaip būtų buvę.

    W 2-0 RUG Twin: Pirmą elementariai subeatinu (oponentą landfloodino). Antroj partijoj padisruptinu su discardu, po truputį beatinu, o oponentui užtrunka UUU comandai susirinkti.

    W 2-0 Jund: Pirmą oponentas mulliganina iki penkių, bet su confidantu stipriai atsistato. Neapdairiai puola su confidantu, kurį su manlandu nuimu. Tada overpowerinu po truputį. Antroje mane pradiskardina porąsyk, bet su dviem bopais greitai Baroną paleidžiu į trasą FTW.


    L 0-2 Bloom deck: Pirmoj oponentas labai lėtą startą turi, bet vis tiek vieno turno pritrūkau. Antrame turiu du duressus, bet oponentas trissyk idealiai topdeckina, tai pralošiu. Tikriausiai kitaip nelemta šitame matchupe.

     
  • Herbas (05-Nov-2015 21:12)

    W 2-1 Wbu Tokens: Matchupas rėmėsi į Supreme Verdictą, ar spėja verdictinti porąsyk, ar ne. Vieną partiją oponentas prigautas ant tower defense.

    W 2-1 Uw Tron: Pirmam pravalo WoGu ir užlockina Uginu, antrame su discardu prasivalau ir threatų turiu daugiau nei jis atsakymų; trečiame prigaunu su tower defense, nors tikriausiai ir be jo būčiau per kitus ėjimus damušęs.


    D 1-1 Soul Sisters: Pirmame oponentas "susikombina" dusyk martyrą ir ascendent, kas prie dviejų honor of pure yra per daug. Antrame nuolatos beatinu su 3-4 beateriais, tai prasimušu pro begalę chumpblockerių.


    L 0-2 Naya Resto-Kiki: pirmoj partijoj neagresyviai žaidžiu (trukdo oponento wall of roots) ir oponentas su dviems chordais susirenka kiki-resto. Antroj muliganinu iki penkių, esu pristabdomas didelio ooze'o, o resto primuša oru.