1231
Salutare, eu nu mai stiu cine cum sta c cartile dar incerc sa vedem:) aveti cumva 3 x cemetery reeper 3 x chandraas phoenix si 4 x gravecrawler? i had a last minute idea of a deck with sarkhan....:P
Lajos wrote:Salutare, eu nu mai stiu cine cum sta c cartile dar incerc sa vedem:) aveti cumva 3 x cemetery reeper 3 x chandraas phoenix si 4 x gravecrawler? i had a last minute idea of a deck with sarkhan....:P
TehAuthor wrote:Lajos wrote:Salutare, eu nu mai stiu cine cum sta c cartile dar incerc sa vedem:) aveti cumva 3 x cemetery reeper 3 x chandraas phoenix si 4 x gravecrawler? i had a last minute idea of a deck with sarkhan....:P
1 cemetery reaper si 2 gravecrawlers am eu si iti aduc
TehAuthor wrote:Lajos wrote:Salutare, eu nu mai stiu cine cum sta c cartile dar incerc sa vedem:) aveti cumva 3 x cemetery reeper 3 x chandraas phoenix si 4 x gravecrawler? i had a last minute idea of a deck with sarkhan....:P
1 cemetery reaper si 2 gravecrawlers am eu si iti aduc
Lajos wrote:Salutare, eu nu mai stiu cine cum sta c cartile dar incerc sa vedem:) aveti cumva 3 x cemetery reeper 3 x chandraas phoenix si 4 x gravecrawler? i had a last minute idea of a deck with sarkhan....:P
sirIO wrote:Salut,
s-ar putea sa ma stiti sau nu de la eventuri fiindca sunt relativ nou in comunitate, insa I come in peace.
Vreau sa particip la un event de standard (WMCQ) si as mai avea nevoie de cateva carti pentru deck:
1x Fleecemane Lion
2x Ajani, Caller of the Pride
4x Advent of the Wurm
4x Mistcutter Hydra
4x Skylasher
1x Setessan Tactics
Daca ati putea sa ma ajutati cu cartile lipsa, promit bere si </bows>
Mersi.
Edit: am sters ce am obtinut pana acum, vad ca [s] nu merge[/s]
Obscurus wrote:sirIO wrote:Salut,
s-ar putea sa ma stiti sau nu de la eventuri fiindca sunt relativ nou in comunitate, insa I come in peace.
Vreau sa particip la un event de standard (WMCQ) si as mai avea nevoie de cateva carti pentru deck:
1x Fleecemane Lion
4x Advent of the Wurm
4x Mistcutter Hydra
4x Skylasher
1x Setessan Tactics
Mersi.
Am eu un Fleecemane Lion. Presupun ca ne vedem fie weekend-ul acesta la draft, fie weekendul urmator la eventul de standard/cube si ti-l dau atunci.
sirIO wrote:Salut,
4x Advent of the Wurm
4x Mistcutter Hydra
4x Skylasher
1x Setessan Tactics
Mersi.
darkyndy wrote:sirIO wrote:Salut,
4x Advent of the Wurm
4x Mistcutter Hydra
4x Skylasher
1x Setessan Tactics
Mersi.
Salut din lista ta te pot ajuta cu: http://deckbox.org/sets/767665 , ajung in Cluj pe 2 Septembrie, deci ne putem vedea cred ca pe 6.
Silviu wrote:EDIT 2: Si un Mutavault de fapt.Iti dau eu daca nu ai gasit, sa ma suni sa vedem cum facem.
darkyndy wrote:Silviu wrote:EDIT 2: Si un Mutavault de fapt.Iti dau eu daca nu ai gasit, sa ma suni sa vedem cum facem.
sirIO wrote:As vrea sa imprumut sau sa cumpar 2x Wall of Essence pentru FNM. Anyone?
sirIO wrote:As vrea sa imprumut sau sa cumpar 2x Wall of Essence pentru FNM. Anyone?am 1, pot sa-ti aduc vineri
Obscurus wrote:Iti aduc eu un Aetherspouts, dupa cum iti ziceam.
De asemenea, mie inca nu mi-au ajuns land-urile, asa ca am nevoie si de data asta de ajutorul vostru:
4 Temple of Triumph
1 Temple of Epiphany
2 Battlefield Forge
3 Shivan Reef
2 Flooded Strand
Nice to have stuff: 1 Anger of the Gods
sirIO wrote: Sa imi amintesti te rog si joi seara, pentru orice eventualitate.