1291
TehAuthor wrote:Ixithra wrote:Mi-ar trebui pentru vineri:
4xSquelching Leeches
4xSign in Blood
2xBile Blight
2xWhip of Erebos
2xPalace Siege
Ti-oi aduce ce sa fac cu tine :P
Tons of heterosexual hugs! :P
TehAuthor wrote:Ixithra wrote:Mi-ar trebui pentru vineri:
4xSquelching Leeches
4xSign in Blood
2xBile Blight
2xWhip of Erebos
2xPalace Siege
Ti-oi aduce ce sa fac cu tine :P
juzer wrote:caut (e cam urgent) - ieri seara am dat seama ca sambata pot sa ma duc la un event standard mai mare:
1x Ugin, the Spirit Dragon
1x Crux of Fate
1x Perilous Vault
trebuie azi seara ca dimineata ma duc
Razvain wrote:As avea nevoie pentru sambata de urmatoarele:iti aduc 1 Dromoka's Command
1 Tasigur, the Golden Fang
2 Warden of the first tree
4 Temple of Malady
4 Thoughseize
1 Nissa, Worldwaker
2 Dromoka's Command
Daca aveti si puteti sa mi le imprumutati pentru cateva ore, va voi fi vesnic recunoscator :D
Rarres wrote:Nu cred că va surprinde pe nimeni că o să cer cărți de roșu, însă am nevoie de 2 Eidolon of the Great Revel. Cine poate pentru ca să mă ”rezolve” cu așa ceva pentru sâmbătă?
Mulțumesc anticipat!
sirIO wrote: Ni! Raresul la standard!Amazing, isn't it? :D Habar n-ai ce mă bucur că pot veni!
Razvain wrote:As avea nevoie pentru sambata de urmatoarele:
1 Tasigur, the Golden Fang
2 Warden of the first tree
4 Temple of Malady
4 Thoughseize
1 Nissa, Worldwaker
2 Dromoka's Command
Daca aveti si puteti sa mi le imprumutati pentru cateva ore, va voi fi vesnic recunoscator :D
sandorgabor86 wrote: Iti dau un warden si 2 thoughtseize
Manuscris wrote:Sare cineva cu un un Sarkhan Unbroken si un Ugin pentru baiatu?
Ixithra wrote:Hey boys! Ma poate imprumuta cineva pentru sambata cu 2x Anger of the Gods si 2x Elspeth, Sun's Champion?
Ixithra wrote:Hey boys! Ma poate imprumuta cineva pentru sambata cu 2x Anger of the Gods si 2x Elspeth, Sun's Champion?Mă „întreb” la ce îți trebuie Anger of the Gods. Chiar nu știu, habar nu am la ce îți trebuie cartea aia.
Rarres wrote:Ixithra wrote:Hey boys! Ma poate imprumuta cineva pentru sambata cu 2x Anger of the Gods si 2x Elspeth, Sun's Champion?Mă „întreb” la ce îți trebuie Anger of the Gods. Chiar nu știu, habar nu am la ce îți trebuie cartea aia.
Silviu wrote:Jeskai Tokens in unele matchupuri se transforma in control dupa sideboard. Contra monored, de exemplu, nu vad cum ai putea sa fii mai aggro. Uneori e bun si in mirror, daca reusesti sa navighezi jocul incat sa fie the shit.
Manuscris wrote:Ma ajuta si pe mine cineva cu niste Sarkhan?Sarkhan check
(Da sa fie nestricat pls)
Also some Anticipate,Roast,Anger of the Gods si un Eugen :D