O sa vreau si eu cateva si poate daca doresc mai multi o sa fie mai ieftin transportul .
I am just putting it out there . Sper ca nu sunt singurul care doreste :-S
btchard wrote:O sa vreau si eu cateva si poate daca doresc mai multi o sa fie mai ieftin transportul .Nu ești singurul, eu și cu nenea Cristi plănuim o achiziție, însă așteptăm să treacă rilisu' să vedem ce mai pică la oameni și putem ”șuti”.
Flobo wrote:daca se va face comanda, de pe ce site sau site-uri se vor lua cartile? si cam pe cand ar fi un termen limita in care sa ne incadram cu eventualele liste?Vom lua de pe mai multe site-uri (dar cât mai puține, pe unde găsim mai eftine). Eu zic să începeți să compuneți liste de cumpărături că fix după draft pleacă comanda. Adică de azi în două săptămâni. O să discut cu Sergiu să văd el de pe unde le lua de obicei și o să vă rog să aveți banii pregătiți. Transportul n-ar trebui să iasă mai mult de 4 dulăi de persoană dacă ne strângem 6-7 oameni.
benczi wrote:Se mai face orderul?Din cate am inteles se va face dupa draft-ul de maine. Ca sa vedem totusi ce mai pica :)
benczi wrote:Se mai face orderul?Se face după draft. O să vă rog, dacă veniți la draft, să faceți un calcul aproximativ asupra sumei și să aveți banii la voi. Ori ajung și eu și mi-i dați mie, ori îi lăsați lui Mihai și apoi îi preiau eu de la el. Mersi!
Rarres wrote:După ce m-am tot holbat eu pe site-uri, am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să luăm tot de la Channel Fireball (mulțumim Ioanei de sugestie!). Au toate cărțile pe stoc la prețuri bune și sunt de încredere maximă.I'd have to say yeah...au si preturi decente :)
btchard wrote:i am not tata >:P chiar daca sunt mai carunt , looks are deceiving . dar da . nu m-am gandit sa intreb la cutia milei de thrummingbird :| sau mna .Teoretic este. Vezi de vorbește cu Herr Cristi, nu cred că a făcut încă update la chiar toate necomunele (sunt MUUUUUUUUUUULTE).
mihai wrote:da.. apropo de asta, cristi sa imi zici cand vrei sa mai primesti un kilogram de carti din blocu cu pricina
Rarres wrote:Thrummingbird este si acuma la cutia milei 2 bucati si probail mai sus cel putin 4-5 in restul cartilor, dar fara trade eu nu pot sa dau nimic.btchard wrote:i am not tata >:P chiar daca sunt mai carunt , looks are deceiving . dar da . nu m-am gandit sa intreb la cutia milei de thrummingbird :| sau mna .Teoretic este. Vezi de vorbește cu Herr Cristi, nu cred că a făcut încă update la chiar toate necomunele (sunt MUUUUUUUUUUULTE).
cristi84 wrote: Mai tinele putin la tine ca wekendul asta o sa incerc sa mai incarc din cele actuale si apoi te anunt cand ajung la zi si o sa le primesc si pe ale tale
cristi84 wrote:Rarres wrote:Thrummingbird este si acuma la cutia milei 2 bucati si probail mai sus cel putin 4-5 in restul cartilor, dar fara trade eu nu pot sa dau nimic.btchard wrote:i am not tata >:P chiar daca sunt mai carunt , looks are deceiving . dar da . nu m-am gandit sa intreb la cutia milei de thrummingbird :| sau mna .Teoretic este. Vezi de vorbește cu Herr Cristi, nu cred că a făcut încă update la chiar toate necomunele (sunt MUUUUUUUUUUULTE).
btchard wrote:Nu e ok, l-am vazut. O sa verific existenta cartilor cerute de tine si o sa primesti accept.cristi84 wrote:Rarres wrote: Teoretic este. Vezi de vorbește cu Herr Cristi, nu cred că a făcut încă update la chiar toate necomunele (sunt MUUUUUUUUUUULTE).Thrummingbird este si acuma la cutia milei 2 bucati si probail mai sus cel putin 4-5 in restul cartilor, dar fara trade eu nu pot sa dau nimic.
trade am facut la cutia milei . :| sau trebuie sa fac altceva ? :|