releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
32 total results       Page 1 of 2 Next
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 30 of 32 ]
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Nu știu cum să facem, nu știu unde e exact problema, însă eu iar am plătit 2 ”produse din gama Pepsi” sâmbătă după MSE... Valoarea nu-i mare, însă n-au trecut 2 luni de când iar am pățit ceva similar. Există posibilitatea, la câți suntem câteodată și la câte se comandă, să mai dubleze și ei din greșeală câte o chestie, nu zic nu, dar tot e neplăcut pentru ultimii rămași.

Nu-i comod pentru nimeni (mai ales pentru cei din Bulgakov) să facem plata pe loc la fiecare produs, deci propun să faceți comanda și plata la bar de acum încolo. Vedem cum funcționează. Altă soluție n-am, deci sunt deschis la sugestii.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 20-Apr-2011 08:02
19-Oct-2011 10:33 (Last edited: 19-Oct-2011 10:36)
2
sau plata in momentul in care iti aduce produsele. si atunci nu are cum sa ramana ceva pe langa
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2011 07:21
nightride wrote:sau comanda+plata la bar, sau plata in momentul in care iti aduce produsele. si atunci nu are cum sa ramana ceva pe langa

subscriu
Trade score 27 (100%)
Members
Flo m-a anunțat joi seara după event că apărea o ciorbă de burtă la noi. Personal nu-mi amintesc să fi avut vreun amator de așa ceva, nici cei din Bulgakov nu erau siguri, așa că a rămas ”în aer”. A halit careva așa ceva joi seara? Eu unul sunt aproape sigur că a fost greșeala lor, dar am tot uitat să pun întrebarea oficial. Inclusiv cei din Bulgakov au zis că e o greșeală, deci nu-i stres, just making sure.
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Ma bag si eu ca musca unde nu i-i locul, dar astia din Bulgakov cam des fac greseli, nu? Daca n-as sti mai bine, as zice ca-i un local de amatori.
Trade score 27 (100%)
Members
vikirosen wrote:Ma bag si eu ca musca unde nu i-i locul, dar astia din Bulgakov cam des fac greseli, nu? Daca n-as sti mai bine, as zice ca-i un local de amatori.
Faza e că deja e balamuc mare în Bulgakov cam în fiecare zi (mai ales serile sunt nebunie), deci nu mă mir. Live and let live...
Trade score 13 (100%)
Members
Ce s-a intamplat cu celalalt loc in care jucati? Origin?
Trade score 27 (100%)
Members
vikirosen wrote:Ce s-a intamplat cu celalalt loc in care jucati? Origin?
Cei de acolo au închis localul prin August și au zis că ne anunță când îl vor redeschide. Între timp, nici la telefoane, nici la mesaje nu ne-au mai răspuns. Și crede-mă, i-am tot sunat.

PS: cum facem cu cele 2 DuelDecks Ajani Bolas pentru tine, Viki?
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
Rarres wrote:PS: cum facem cu cele 2 DuelDecks Ajani Bolas pentru tine, Viki?

+ un pumn de carti de la Laura :)
Trade score 13 (100%)
Members
25-Oct-2011 13:23 (Last edited: 25-Oct-2011 13:23)
10
Rarres wrote:
vikirosen wrote:Ce s-a intamplat cu celalalt loc in care jucati? Origin?
Cei de acolo au închis localul prin August și au zis că ne anunță când îl vor redeschide. Între timp, nici la telefoane, nici la mesaje nu ne-au mai răspuns. Și crede-mă, i-am tot sunat.

PS: cum facem cu cele 2 DuelDecks Ajani Bolas pentru tine, Viki?

Iti dau adresa din Oradea si imi trimiti prin posta. Il poti intreba pe Sergiu el cum a trimis ca stiu ca si pana in Italia a ajuns cu bine. Nu cred ca te costa mult, te fac cu o bere cand ne vedem ;) Sau daca insisti, pot sa trimit bani pentru pachet. Oricum, mersi anticipat pentru osteneala.
Trade score 27 (100%)
Members
vikirosen wrote: Iti dau adresa din Oradea si imi trimiti prin posta. Il poti intreba pe Sergiu el cum a trimis ca stiu ca si pana in Italia a ajuns cu bine. Nu cred ca te costa mult, te fac cu o bere cand ne vedem ;) Sau daca insisti, pot sa trimit bani pentru pachet. Oricum, mersi anticipat pentru osteneala.
Cannot... resist... beer offer... Dă-mi mail cu adresa și ți le expediez săpt asta.
Trade score 25 (100%)
Members
Registered: 17-Oct-2010 13:31
Poti trimite normal si ajunge intr-o saptamana, sau poti trimite par avion si costa dublu(adica 3 lei) dar ajunge in 3 zile.

Desi depinde de nr de carti, ca daca ai peste 20g te costa mai mult(la par avion doar. pe aia normali ii doare undeva)
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Nu prea cred ca o sa trimita paravion pana in Oradea. Ar fi chiar haios :P

La posta normala se ia la greutate si intradevar e ieftin.

Eu as opta pe Curier Rapid ca-i cel mai sigur si rapid, chiar daca-i putin mai scump (20 lei).
Trade score 13 (100%)
Members
Rarres wrote:
vikirosen wrote: Iti dau adresa din Oradea si imi trimiti prin posta. Il poti intreba pe Sergiu el cum a trimis ca stiu ca si pana in Italia a ajuns cu bine. Nu cred ca te costa mult, te fac cu o bere cand ne vedem ;) Sau daca insisti, pot sa trimit bani pentru pachet. Oricum, mersi anticipat pentru osteneala.
Cannot... resist... beer offer... Dă-mi mail cu adresa și ți le expediez săpt asta.

Nu am mail-ul tau, dar iti trimit un mail prin deckbox.
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
rares, sa astepti cu trimiterea pachetului pls pana iti aduc si cartile de la laura pt viki
Trade score 13 (100%)
Members
mihai wrote:rares, sa astepti cu trimiterea pachetului pls pana iti aduc si cartile de la laura pt viki

Da, te rog asteapta, but try to do it quick, pls. :)
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 01-Jul-2011 11:20
05-Nov-2011 17:48 (Last edited: 05-Nov-2011 19:00)
17
Astazi iar nu s-au achitat niste produse la bar si am fost nevoit sa le achit eu. Va rog sa va ganditi bine care nu v-ati achitat : 1 x Becks si 1 x Pepsi ; sa imi restituiti banii . N-a fost mare valoarea, dar nu mi se pare normal
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Bine ai venit in club Richard :D Stai linistit, ca nu esti singurul care a facut acte de caritate :)
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 01-Jul-2011 11:20
05-Nov-2011 21:39 (Last edited: 05-Nov-2011 21:42)
19
mi-am cam dat seama . dar aparent se intampla de fiecare data (nu mie dar totusi) . god damn .
Daca iti iei ceva . platesti . :| odata , de doua ori , 3 ori , 4 ori ... merge sa "uiti " ca ai de platit dar pana mea nici chiar asa :))
Trade score 25 (100%)
Members
Da chiar, de ce nu plateste toata lumea cand comanda? Ar face lucrurile mult mai usoare(si cand faceam asta in Origine parca n-am patit niciodata sa ramana chestii neachitate)
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 21-Nov-2010 09:22
Dupa cum zicea si Rares mai sus, nu-i comod ptr nimeni sa facem plata pe loc. Eu ieri mi-am comandat niste bruschete si cand mi le-a adus am vrut sa platesc, insa donshoara m-a rugat frumos sa nu i le achit atunci, ci mai tarziu la plecare.
Richard a intrebat-o ieri pe tanti de unde stie ca toate produsele sunt de la noi si raspunsul a fost "Pai v-am servit eu mai mult si mai tin cat de cat minte fiecare ce si-a comandat" Mnoh ii bine.

Nu putem tine noi o lista eventual cu fiecare ce si-a comandat? Nu cred ca ar fi prea greu si macar asa stim si noi o treaba.
Trade score 25 (100%)
Members
Eu ma duc frumos la bar si platesc cand comand :P
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 31-Mar-2010 21:08
Hai să facem o listă cu chestii care nu se plătesc de obicei. Până acuma am văzut că beri şi pepsi. Mâncare şi ceaiuri nu. Deci cine bea multă bere şi mult pepsi şi uită cât a consumat?
Trade score 25 (100%)
Members
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 21-Nov-2010 09:22
Zgarbas wrote:Eu ma duc frumos la bar si platesc cand comand :P
Well that's great, dar nu toata lumea face asa. Bine, e si putin greu, ca daca iti aduce berea sau mancarea in timpul meciului, nu-i poti spune adversarului "Stai ca ma duc sa-mi platesc comanda"

Totusi nu inteleg cum poti comanda ceva si sa uiti sa platesti. Sau macar sa anunti aici "Da ma, am uitat sa-mi platesc eu berea"
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 07-Apr-2010 12:35
Nu cred ca cineva uita total sa isi plateasca consumatia si iese pe usa, probabil uita ca a comandat 3 beri in loc de 2 si pe astia de la Bulgakov nu cred ca te poti baza. Nu se intampla la fel in origine pentru ca eram singurii din tot localul majoritatea timpului. In Bugakov probabil nici nu ajuta faptul ca ne mutam mereu de la o masa la alta, se mai incurca si chelneritele...
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 17-Sep-2011 16:09
Vlad wrote:Hai să facem o listă cu chestii care nu se plătesc de obicei. Până acuma am văzut că beri şi pepsi. Mâncare şi ceaiuri nu. Deci cine bea multă bere şi mult pepsi şi uită cât a consumat?
Ar fi culmea sa fie uitata si mancarea.Mancarea e o comanda mare,mananci odata,de doua ori,ti minte ca ai mancat.Dar daca iei 5 sucuri probabil ca uiti 1-2 daca nu le platesti cat mai repede pana nu iti iese din minte.Poate ca cel mai bine ar fi sa ne notam undeva ce consumam si platim cand se termina event-ul.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
eu cred ca eroarea este probabil la cei de la bulgakov. Va zic de ce.. in mod normal fiecare masa este introdus in calculator si "un set de comenzi" sunt asociate cu masa respectiva....dar cum noi ne tot mutam, ei din cate stiu eu "pun toate comenzile" pe masa noastra, o singura masa... sa fie o comanda mare (cat se poate de corect)... dar masa aia de fap este compus din mai multe mese si foarte multe articole la persoane diferite. Daca o chelnerita din greseala (ca sper ca nu din intentie) introduce ceva la masa noastra nu va fi observat nici de noi, si nici de ei. Sa nu zic daca cumva comandam de la 2 chelnerite sau ceva... cred ca le incurcam rau de tot. Oricum e greu sa tinem cont de comenzile noastre ..ca un om de la noi sa tine cont ce am comandat...putem incerca, dar doar daca nimeni nu comanda nimic, toata lumea zice ce doreste la el/ea si omul respectiv noteaza si face comanda.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 07-Apr-2010 12:35
Ideea asta cu notatul comenzilor e stupida. Nu e deloc practica si e o durere de cap. Ne ducem acolo ca sa jucam magic si sa bem o bere intre timp, nu ca sa notam pe carnetel ce am mancat in seara aia. Singura solutie sigura e sa platim cand comandam, altfel fiecare dintre noi poate zice ca a platit tot ce a comandat (si poate e si adevarat), dar ei ne zic ca mai este inca de platit si mereu noi o sa picam de fraieri. O alta posibilitate ar fi ca in loc sa treaca o comanda ca fiind de la masa 5 (daca intr-adevar asa e sistemul lor), sa treaca pe nume, dar nu stiu daca ar face ei asa ceva.
Trade score 25 (100%)
Members
Nu se poate trece pe nume cu sistemul ala.
Si da, e cam lamentabila faza cu lista. Srsly though, sa mergi si sa comanzi la bar si sa platesti atunci iti ia max 5 minute in plus =). (problema e cand nu te lasa sa comanzi la bar; am patit asta intr-o joi cand era full bulgakovul).

Eu zic sa ii rapim pe aia din origine si sa-i punem sa redeschida localul.
Posts [ 1 to 30 of 32 ]
32 total results       Page 1 of 2 Next
You must login or register to post a new reply