Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
278 total results       First Previous Page 5 of 10 Next Last
You must login or register to post a new reply
Posts [ 121 to 150 of 278 ]
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 13-Nov-2009 11:40
30-Nov-2011 12:48 (Last edited: 30-Nov-2011 12:48)
121
Spoook wrote:
Bear enchantat cu curiosity.
1. Dai doom blade pe Bear.
2. Dai shock pe Bear.

In ce ordine se duc cartile in graveyard ? (in fiecare dinter cele 2 situatii).
Fara wild guess. Ci argumentat ca sa se inteleaga :P

1. Runeclaw Bear - Doom blade - Curiosity
in timp ce doomblade se rezolva, din cauza efectului bear se pune in graveyard dupa care doomblade de pe stack dupa care SBA verifica si pe aura in cimitir

2. shock - Runeclaw Bear - Curiosity
shock se rezolva si marcheaza 2 damage pe bear, intra in cimitir, SBA vede ca bear e mort, distruge punand in cimitir, SBA vede ca acum aura e atasat la un pemanent invalid si pune pe aura in cimitir

deci.... daca ordinea pentru 2 e cum zici tu, ce se intampla daca dupa ce intra in graveyard Shock-ul, pun pe stack un snapcaster cu target pe shock, pot sa aleg target tot bear-ul pentru ca nu e mort YET, dar daca ar fi doomblade, atunci nu as mai putea? Sau ce?
Edit: Stiu ca e o prostie, dar hypothetically speaking, you need to destroy it twice, can you?:D
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 03-Sep-2010 10:37
da parca gamestatu se checkuieste inainte sa poti casta snapcasteru si este nonraspunzibil.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
30-Nov-2011 13:10 (Last edited: 30-Nov-2011 13:10)
123
nu e asa cum zici Ionut incat SBA (state based action) este verificat de fiecare data cand un jucator ar primi prioritate, si prima data "se rezolva" SBA, dupa care daca s-a intamplat ceva iarasi SBA, dupa care iarasi daca e cazul....in ciclu... iar cand totul este ok, primeste jucatorul prioritate

deci in exemplu de tine cand tu ai primit efectiv prioritate din nou, deja totul este mort, pus unde trebuie etc.

704.3. Whenever a player would get priority, the game checks for any of the listed conditions for state-based actions, then performs all applicable state-based actions simultaneously as a single event. If any state-based actions are performed as a result of a check, the check is repeated; otherwise all triggered abilities that are waiting to be put on the stack are put on the stack, then the check is repeated. Once no more state-based actions have been performed as the result of a check and no triggered abilities are waiting to be put on the stack, the appropriate player gets priority.
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 16-Sep-2009 11:18
corect spook

Explicatie:

1. Destroy se intampla in timpul rezolvarii spelului. Deci ursu se duce in grave. Deaorece stiva nu este goala, SBE nu se verifica si aura ramane pe masa pana se termina de rezolvat Doom blade.
Apoi SBE verifica si pune aura care nu e atasata nimanui in grave.

Ordinea e Bear, Doom blade, aura

2. Damage se da pe creatura. Dar cum lethal damage este un SBE, nu se paote verifica in timpul rezolvarii vreunei vraji. Deci se va verifica la finalul rezolvarii ei.
La fel era si cu -x/-x. 0 toughness este un alt SBE si nu se verifica in tipul rezolvarii vreunei vraji.

Dupa ce primul sbe check e facut si puen bearul in grave. Stackul e gol si inainte de pasarea prioritatii SBE se verifica din nou si vad o aura singura pe masa. Kill it !!!!!.

Ordinea e shock, bear, aura.

bear e denumirea generica de creatura 2/2 fara abilitati. Vien de la Grizzly Bears
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
Scorpse wrote:corect spook

Yeeeeee....... :cool:

This is my favorite thread :P
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Deci stai sa vad, game state-ul se verifica si intre efectele multiple ale unui sorcery?
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Trickster wrote:Deci stai sa vad, game state-ul se verifica si intre efectele multiple ale unui sorcery?

Nu, doar cand un jucator primeste prioritate.
Trade score 1 (100%)
Members
apoi atunci cum se verifica ca nu mai ii chestia luata in joc?
Trade score 13 (100%)
Members
Trickster wrote:apoi atunci cum se verifica ca nu mai ii chestia luata in joc?

Nu inteleg intrebarea.
Trade score 1 (100%)
Members
That which was taken, efectul ii static, si efectele statice se verifica cand?
Trade score 13 (100%)
Members
01-Dec-2011 19:39 (Last edited: 01-Dec-2011 19:41)
131
Trickster wrote:That which was taken, efectul ii static, si efectele statice se verifica cand?

Tot timpul? Tot nu inteleg intrebarea.

Daca ai That Which Was Taken si un Grizzly Bears cu un divinity counter pe el pe masa.

a) dai Planar Cleansing -> mor That Which Was Taken si Grizzly Bears deodata, dar pentru ca cel din urma e indestructible la acest moment, ramane pe masa.

b) dai Austere Command cu modurile 1 si 3 -> moare mai intai That Which Was Taken si nu mai este pe masa cand ajungi la al doilea efect, si moare si Grizzly Bears.

In acest caz, nu se verifica state-based efects in timp ce se rezolva vraja, dar din moment ce efectul static al lui That Which Was Taken nu mai functioneaza dupa ce moare, efectul celor doua vraji difera.

Sper ca am raspuns la intrebare.
Trade score 2 (100%)
Members
Trickster wrote:That which was taken, efectul ii static, si efectele statice se verifica cand?

Efectele statice nu se verifica. Ele doar exista.

Jocul (superputerea, D-zeu..etc) verifica doar State based Effects/Actions, pentru ca sa reprezinte corect Game State.

Practic este ca un fel de prioritate pe care o primeste automat jocul.
Ex.

Eu castez un spell, pasez prioritatea. Aici intervine jocul, primind prioritate....verifica ce verifica, si apseaza mai departe la celalalt player.
Trade score 1 (100%)
Members
Ok, asta ma interesa, Daca si intre efectele unui spell se pun chestii in cimitir, ex. Austere Command.
Trade score 13 (100%)
Members
Trickster wrote:Ok, asta ma interesa, Daca si intre efectele unui spell se pun chestii in cimitir, ex. Austere Command.

La efecte de genul "destroy" da, dar la damage nu, ca nu damage-ul omoara creatura, ci state-based effect check-ul de dupa.
Trade score 31 (100%)
Members
Registered: 05-Jun-2010 19:38
Daca am Mentor of the Meek jos si castez Timely Reinforcements cu conditia valida sa-mi dea 3 soldier tokens de 1/1 si mai am 3 mana netapati... pot plati din abilitatea lui Mentor of the Meek pentru fiecare token care intra pe teren ca sa trag in total 3 carti?
Trade score 13 (100%)
Members
TripleXMan wrote:Daca am Mentor of the Meek jos si castez Timely Reinforcements cu conditia valida sa-mi dea 3 soldier tokens de 1/1 si mai am 3 mana netapati... pot plati din abilitatea lui Mentor of the Meek pentru fiecare token care intra pe teren ca sa trag in total 3 carti?

Da. Din moment ce intra 3 creaturi, abilitatea lui Mentor of the Meek se declanseaza de trei ori, dupa care ai posibilitatea sa platesti oricate din cele 3 abilitati, pentru a trage cartea aferenta.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2011 07:21
07-Dec-2011 10:56 (Last edited: 07-Dec-2011 11:11)
137
Cum Zita si cu mine suntem relativi noi in lumea asta ... si am decis ca vrem sa mergem la game dayu de craciun din mures ...

ne.am gandit sa mergem cu 2 tipuri de deck.uri ... nu suntem decisi de asta intreb.

Black Red Heartless Summoning - http://deckbox.org/sets/107422

si

Red Deck Wins - http://deckbox.org/sets/107423

Ce spuneti sunt destul de competitive ... ce recomandati sa schimbam sau poate recomandati alte deck.uri.

Mersi
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
As zice sa iei RDW cu tine. Recunosc ca nu am atata experienta cu el, dar l'am vazut jucat incat sa-mi dau seama ca e bun. Ti-as recomanda sa mai bagi un land si sa scoti Waiful inlocuindu'l cu 4-drops. Hero sau Koth(koth ar fi mai bun)
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 13-Nov-2009 11:40
Silviu wrote:As zice sa iei RDW cu tine. Recunosc ca nu am atata experienta cu el, dar l'am vazut jucat incat sa-mi dau seama ca e bun. Ti-as recomanda sa mai bagi un land si sa scoti Waiful inlocuindu'l cu 4-drops. Hero sau Koth(koth ar fi mai bun)

Koth/Hero is doar buni intr-un meta cu control decks. La Worlds anul asta, oamenii se asteptau la wolfrun Red, RDW,GW tokens si foarte putin control, deci cam toate deckurile de WRR au fost forjate, sa zic asa, sa bata aggro si midrange. De aia WRR nu a avut planeswalkers si RDW nu au prea avut Koth/hero .

Eu zic ca la mures vor fi multe deckuri de GW tokens, RDW cat incape, Wolfrun Red si poate poate ceva controale lejere.

Eu zic sa bagi Koth/hero in side si nu in main.
Trade score 17 (100%)
Members
Registered: 19-May-2010 12:57
Pt Black-Red Heartless Summoning, nu vad rostul la Liliana, doar sa faci removal la creature si t-il scoate, e riscant. Liliana iti face discard si tie la mana si nu ai nimic cu ce sa readuci ceva.
Ce as lua in acest deck este Necrotic Ooze, ca atunci iti arunci in graveyard Olivia si folosesti abilitatile lui de acolo ca si burn, faci vampiri cati vrei, dar nu le poti fura, asta-i partea nasoala.
Trade score 2 (100%)
Members
Ionut wrote:
Silviu wrote:As zice sa iei RDW cu tine. Recunosc ca nu am atata experienta cu el, dar l'am vazut jucat incat sa-mi dau seama ca e bun. Ti-as recomanda sa mai bagi un land si sa scoti Waiful inlocuindu'l cu 4-drops. Hero sau Koth(koth ar fi mai bun)

Koth/Hero is doar buni intr-un meta cu control decks. La Worlds anul asta, oamenii se asteptau la wolfrun Red, RDW,GW tokens si foarte putin control, deci cam toate deckurile de WRR au fost forjate, sa zic asa, sa bata aggro si midrange. De aia WRR nu a avut planeswalkers si RDW nu au prea avut Koth/hero .

Eu zic ca la mures vor fi multe deckuri de GW tokens, RDW cat incape, Wolfrun Red si poate poate ceva controale lejere.

IOnut zice bine. Koth si hero e bun contra control insa in aggro nu.

Dar parerea mea : scaote nevestele suparate (typo).
-3 reckless waif
+1 stromkirk
+2 lavamancer
+1 spikeshot elder
-3 volley
+1 gut shot
+1 redsun zenith (pt wurm....dai 2 burnuri pe el ..1 e rsz..no tokens)
-2 fireslinger
+1 volt charge
+1 chandra's penix

Side:
3 slagstorm
3 vulhok refugee
2 traitorous blood
2-3 shatter/crush (glint hawks, equips, skull, shrine)
5 whatever (koth, hero....)
Trade score 2 (100%)
Members
lvalics wrote:Pt Black-Red Heartless Summoning, nu vad rostul la Liliana, doar sa faci removal la creature si t-il scoate, e riscant. Liliana iti face discard si tie la mana si nu ai nimic cu ce sa readuci ceva.
Ce as lua in acest deck este Necrotic Ooze, ca atunci iti arunci in graveyard Olivia si folosesti abilitatile lui de acolo ca si burn, faci vampiri cati vrei, dar nu le poti fura, asta-i partea nasoala.

Necrotic ooze doar pt olivia e degeaba.

Oricum olivia e buna doar in meciurile aggro non-monored. (gw humans, tokens, steel...).
Liliana e ok....nu exceleaza...intelg ca planul e t2 hearless, t3 demon, apoi lili/removal etc.

Mi se par 24 de landuri prea putine.

Vad ca esti pregatit pt meciurile aggro (inferno, slag, gramada spot removal)...dar la control ce faci ?Nu ai nevoie de mai mult removal in side. cel putin nu de creaturi.

As puen 26 landuri..si eventual un karn in side. Mai poti adauga 2 sorin's thirst in main ...facand spread pe removale.

Card advantage: Chandra's pheonix cu liliana si geistflame e ok.

Side note (mai degraba as merge cu deck chapin...merge cu aggro ok...si dc nu e control dedicat..are sanse mari).
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 03-Sep-2010 10:37
07-Dec-2011 12:20 (Last edited: 07-Dec-2011 12:22)
143
lvalics wrote:Pt Black-Red Heartless Summoning, nu vad rostul la Liliana, doar sa faci removal la creature si t-il scoate, e riscant. Liliana iti face discard si tie la mana si nu ai nimic cu ce sa readuci ceva.

Varianta asta de Heartless se bazeaza mai mult pe controll, cu HS sa ajute cu creaturi. Lili e un pw. bun. Mai greu e sa faci rost de 3 sa bagi in deck. Sunt verziuni a deckului ce joaca cu Chandra si Sorins vengeance, care tot destul de tare i. Daca iei decu asta, sa ai grija cand joci, ca aproape niciodata nu o sa vrei sa ai 2 HS pe masa. In rest pare solid, tre testat mult. (hai la goodfood maine ;) ).
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
Scorpse wrote:
Ionut wrote:

IOnut zice bine. Koth si hero e bun contra control insa in aggro nu.

Dar parerea mea : scaote nevestele suparate (typo).
-3 reckless waif
+1 stromkirk
+2 lavamancer
+1 spikeshot elder
-3 volley
+1 gut shot
+1 redsun zenith (pt wurm....dai 2 burnuri pe el ..1 e rsz..no tokens)
-2 fireslinger
+1 volt charge
+1 chandra's penix

Side:
3 slagstorm
3 vulhok refugee
2 traitorous blood
2-3 shatter/crush (glint hawks, equips, skull, shrine)
5 whatever (koth, hero....)

imi plac modificarile:)..si da, koth e de sb mai mult daca e un meta aggro(in cazul asta arc trail devine foarte bun).
daca poti face rost de niste landuri RG poti baga ancient grudge in loc de shatter. RSZ, personal, mi se pare meh.
Trade score 2 (100%)
Members
ce mai mare problema a monored? life gain si faptul ca nu stoate wurm. RSZ pe wurm...si e out fara tokeni....
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 20-Apr-2011 08:02
red sun's zenith omoara wurmcoilu` si NU SE MAI PUN CEI 2 TOKENI?!?!?!
Trade score 2 (100%)
Members
nightride wrote:red sun's zenith omoara wurmcoilu` si NU SE MAI PUN CEI 2 TOKENI?!?!?!

avand in vedere ca RSZ are un replacement effect care zice : "If a creature dealt damage this way would be put into a graveyard this turn, exile it instead." si wurmu are un efect de intrare in grave : "When Wurmcoil Engine is put into a graveyard from the battlefield,..." e cam clar ca serpalaul cu arcuri nu ajugne in grave, deci no tokens....

Dar poti da si in felul urmator :

attack cu 3/3 berseker....blocheaza wurm..apoi rsz de 3 pe wurm. Wurm e out.
sau ...brimstone volley de 5 in wurm, rsz de 1. Wurm e out.

Practic nu conteaza ordinea atat timp cat rsz face macar 1 dgm la wurm in tura respectiva... Wurm out.
Trade score 0 (100%)
Members
da, mai vreau vreo 2 RSZ-uri... ai naibii viermisori, haideti la tata
Trade score 2 (100%)
Members
nightride wrote:da, mai vreau vreo 2 RSZ-uri... ai naibii viermisori, haideti la tata

deci rsz..10$. :D..ca omoara viermele......
Trade score 0 (100%)
Members
il OMOARA, nu-l omoara. o mica nuanta :D
Posts [ 121 to 150 of 278 ]
278 total results       First Previous Page 5 of 10 Next Last
You must login or register to post a new reply