releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
42 total results       Previous Page 2 of 2
You must login or register to post a new reply
Posts [ 31 to 42 of 42 ]
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
Sunt sigur ca si Ionut s-a referit la ce a iesit din boosterele.. nu la premiile oferite.
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
Ionut wrote:Salut!

Hai sa imi insir si eu parerile despre acest concurs:

Vreau sa incep cu faptul ca top-ul a fost dominat de 2 culori: Blue si White. Black mai putin. Verde/rosu deloc, which is sad.
Anyway, toate meciurile din top 8 au fost superbe, cu putine mulliganuri , cu aproape deloc mana screws si/sau floods, etc.
Tin sa mentionez ca aprox. toate meciurile au fost cu scor 3-2, si cred ca doar Rares a pierdut cu 3-1 => Au fost meciuri foarte balansate.

Thoughts on UB vs Solar Flare, or any other control: Nephalia is stupid (good). E stupid cat de eficienta e cartea aia.
In this matchup you either win by having it, or lose by opponent having it. Ture in care tot ce s-a auzit la masa au fost "counter" , "snapcaster counter" si "mill de trei, baga!" . O singura greseala te consta meciu, dupa cum a fost cazul meu cu spellbombul :D , eram stresat si emotionat ca era deja scorul de 2-2, si nu am observat ca am spellbomb pe masa de n ture ci aveam impresia ca e un ratchet bomb, si PAC am mancat un snapcaster in doomblade pe Consecrated Sphinx, ceea ce mi-a pierdut meciul. Dar e ok, ocnsider ca am fost on equal grounds, si doar greselile majore mai au vreun cuvant de spus.

solar flare vs Solar Flare : cine are surgical extraction si spellbombs castiga. GG :P

Note to self: Add surgicals to sideboard, those things hurt like hell. Also, Jace, memory adept.

Overall a fost chiar ok, castigatorul a meritat din plin (Good job Daniel :D, dar tot o sa te belesc la League of Legends), iar castigurile au fost , sincer sa fiu, slabe. Nimic fain in boostere, dar ce sa-i faci.

See you next year! :D

Salut :)
Ionut a cam atins punctele esentiale deja.:) Albul e clar cea mai buna culoare din standardul actual, urmat de albastru si verde:-?
Judecand dupa rundele eliminatorii care cam toate au fost 3-2, oricine putea sa castige; e un metagame destul de echilibrat.
Felicitari si lui Daniel, of course :). GG, bra!
De asemenea, multumesc lui Cristi si lui Ovidiu pt event organising. :)
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 03-Sep-2010 10:37
Silviu wrote: Albul e clar cea mai buna culoare din standardul actual, urmat de albastru si verde:-?

Albul e clar ce mai buna culoare pe limited. In rest a fost foarte close meciurile din top8, cel putin mie. Am castigat 2 meciuri de pe top; si am pierdut cel putin 1 meci in care am uitat sa transform Delveru :(.

Chiar ma bucur ca am putut juca decku de Illuzii, primul deck de standard care-mi chiar imi place la nebunie :) (, si unele din putinele deckuri competitive fara planeswalkeri).

Multumesc tuturor pt. cartile imprumutate :).
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Felicitati Daniel si felicitari Benczi! Ambi au oferita o surpriza placuta, mai ales Benczi care a mers extrem de bine la draft si a reusit sa treaca si prin Top 8 cu brio.

Evenimentul a fost unul reusit in care intradevar Blue - White - Black au fost culorile dominante (2 deck-uri din 16 au avut rosu si verde, poate 3 ca nu stiu ce-a jucat Layos). Nivelul competitional a fost crescut si s-a vazut asta pe intreaga perioada a concursului.

Premiile au fost bune avand in vedere ca pe la jumatatea anului am crezut ca nici nu vom avea din ce sa facem concursul asta, plus va reamintesc ca a fost un event mixt in care nu s-a platit nici un ban.

Tin totusi sa subliniez ca au existat si cateva bug-uri/situatii care au fost "jenante" pentru unii si binevenite pentru altii. Aici ma refer la rundele de draft, unde datorita drop-urilor celor care nu mai aveau sansa sa prinda Top 8-ul au stricat efectiv sansele celor ramasi. S-a ajuns la situatii in care un jucator primeste 2 bye-uri care sunt suficiente sa se califice in top 8 cu tiere mai bune datorita procentajului oferit de bye. Dar asta e, se intampla si porcarii din astea :)

Felicitati organizatorilor (Rares, Mihai), co-organizatorilor (Ovi si Cristi) plus tuturor jucatorilor care au facut posibil acest eveniment.

La mai mare pe anul urmator :)
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 13-Nov-2009 11:40
Spoook wrote:Sunt sigur ca si Ionut s-a referit la ce a iesit din boosterele.. nu la premiile oferite.

M-am exprimat foarte prost, imi cer scuze. Ma refeream la boostere desigur. Nu la numar, ci la continut :D

Premiile overall au fost extraordinare, RESPECT! :D

Recap: premmi awesome, continutul boosterelor a fost prost :P
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Apropo Silviu, a ramas un Surgical Extraction la tine. Poti sa-l lasi cuiva care vine la Mures in weekend? Mersi.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 07-Apr-2010 12:35
Lajos a jucat rosu, iar eu verde, deci au fost 4 deck-uri care aveau rosu si/sau verde. Faza cu draftul si bye-urile a fost o greseala de-a programului, nu a celor care au plecat, si sincer sper sa nu se repete la urmatorul PotY. Eu una daca as fi stiut ca o sa ramaneti in numar impar as mai fi stat, dar cand am plecat eu era numai bine ca pleca si Mihai si nimeni nu lua bye.

PS: Ionut, lasa-te cu amenintarile de LoL ca si-asa acuma te-ai dat pe DotA :P
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Trade score 2 (100%)
Members
16-Dec-2011 10:40 (Last edited: 16-Dec-2011 10:41)
39
ai uitat de Undead Alchemist, 1 la mine, 1 la Ionut.
edit: * o bomba in limited !
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 30-May-2010 16:01
Trade score 2 (100%)
Members
TudorGrigoroaia wrote:+ 2 Skaab Ruinator Foil (1 la Ciobi, 1 la Benczi)
Mie mi-a iesit Ruinatorul la premii.
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
Posts [ 31 to 42 of 42 ]
42 total results       Previous Page 2 of 2
You must login or register to post a new reply