sebi wrote:singerete wrote:Ce-i trollshroud?
Nu e keyword oficial, doar așa, folosit de playeri - shroud numa pt opponents :) Adica cannot be targeted by spells or abilities your opponents control.
I se mai zice si semishroud.
sebi wrote:singerete wrote:Ce-i trollshroud?
Nu e keyword oficial, doar așa, folosit de playeri - shroud numa pt opponents :) Adica cannot be targeted by spells or abilities your opponents control.
Trickster wrote:O aparut si dragonul ala cu art smecher... dezamagitor, se pare ca chiar n-o sa fie dragoni jucabili prea recent...
Trickster wrote:O aparut si dragonul ala cu art smecher... dezamagitor, se pare ca chiar n-o sa fie dragoni jucabili prea recent...
Wyr wrote:Manadork killer FTW. Nu scrie defending creature, ci target creature defending player controls. Daca va fi ceva manaramp bun in M2011 sau SoM de ce nu.Eh, costul de mana prohibitiv n-o sa-l schimbe nici un fel de ramp, altfel ar juca toata lumea Bogardan Hellkite cu Braid of Fire... si daca vrei manadork killer mai bine joci un pyroclasm sau ceva... nu ceva care o sa intre prea tarziu pe masa sa mai conteze
Trickster wrote: Mie sincer imi plac sezoanele de spoilereala uneori mai mult ca seturile :D Pana sa stii toate cartile, cumva si alea proaste arata mai bine, le apreciezi art-ul mai mult, etc. etc. Dupa ce apare setul iti dai seama ca nu poti judeca valoarea unor carti in vid, si ca dragonii 6/6 de 7 mana is irelevanti cand oponentul are un baneslayer de 2 ture pe masa...
mihai wrote:mie imi place dragonul. artwork superb. flavor text frumos. si e rara :)
vikirosen wrote:mihai wrote:mie imi place dragonul. artwork superb. flavor text frumos. si e rara :)
Mai, macar e mai bun decat Mordant Dragon :D
Rarres wrote:Când încep odată ăștia cu spoiluiala oficială de artwork? Ar fi trebuit să înceapă deja...
sebi wrote:"Join me next week when Magic 2011 previews begin." Rosewater în articolul de azi.
toranaga wrote:sa stii rares ca pain e o carte buna :)Meh.
toranaga wrote:Las, o sa vezi ce face cartea aia cu gideon, sorin si alte carti care ma astept sa apara :)Meh.
Mie unul imi place ca si surpriza in joc :)