Cateva noi scheme card-uri updatate in primul post.
Posts [ 31 to 42 of 42 ]
Am updatat primul post cu toate scheme card-urile din Archenemy (exluzand DCI Scheme Card-ul si Promo Scheme Card-ul). Cartile sunt foarte faine, atat ca si efecte cat si ca si desene.
Cu deosebita amagire trebuie sa va anunt ca nu se va mai tine Launch Party-ul Archenemy datorita imposibilitatii celor de la Deckmaster de a aduce la timp produsele necesare eventului!
Cica produsele vor ajunge doar odata cu cele pentru Pre-ul de M11. :(
Foarte lame. Nota 2 celor de la Deckmaster!
singerete wrote:Cu deosebita amagire trebuie sa va anunt ca nu se va mai tine Launch Party-ul Archenemy datorita imposibilitatii celor de la Deckmaster de a aduce la timp produsele necesare eventului!
INCREDIBIL!
Mă rog, pot găsi și o parte bună în asta: dacă se amână launch partyul pentru după 1 iulie atunci o să pot fi eu Archenemyul verde, cum ai zis, Sergiu :D (dacă mai e valabilă oferta, of course)
Mda, pai nu e vorba ca se amana. Nu se va mai tine. Adica vom putea juca noi la un Fun-week, dar no promo foil :(
:(
Still looking forward to the fun week though.
Still looking forward to the fun week though.
Sucky business...
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
Gata, trimit baietii pe aia de la Deckmaster! Cum sa faca asa ceva cu noi?! :((:(((:(((
Gata, trimit baietii pe aia de la Deckmaster! Cum sa faca asa ceva cu noi?! :((:(((:(((
mda.. cam de cacao.
dar asta nu inseamna ca nu o sa ne putem distra la un fun week in iulie... chiar daca nu o sa avem foils :|
dar asta nu inseamna ca nu o sa ne putem distra la un fun week in iulie... chiar daca nu o sa avem foils :|
Dar... dar cartea aia era asa de cool :(. Si-l bagam pe jace pe masa :(
Mno, o venit Archenemy? :)
Da au sosit si sunt bestiale. Nu le-am testat decat 1 la 1, dar sunt convins ca in multiplayer este si mai misto.
O sa pregatim niste evenimente si va vom anunta. Oricum, doar e Summer of Multiplayer nu? :)
O sa pregatim niste evenimente si va vom anunta. Oricum, doar e Summer of Multiplayer nu? :)
Posts [ 31 to 42 of 42 ]