7 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 7 ]
Trade score 3 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 08:56

Probabil ca unii dintre voi au mai auzit de proiectul celor de la Wizards si Sony de a scoate un joc de strategie pentru PC inspirat de jocul de carti. Azi noapte am gasit urmatorul articol, unde este un trailer si cateva poze:

http://www.shacknews.com/onearticle.x/64357

Idea e interesanta, dar ma duce cu gandul la seria Heroes si in plus as zice ca arata mai rau. Aruncati si voi cu privirea si dati cu parerea.
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Arata chiar slabut... sters si uratel. Sper ca-i doar din cauza ca-i work in progress...
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Chiar nu e nevoie de altă mașinărie de stors bani. Serios.
Dacă e să rămână acest joc la actualul nivel grafic, atunci nu-l văd deloc bine. Singura explicație pe care o găsesc este faptul că se va juca onlain și de aia arată de căcat, că tre să ducă serverele. Față de artwork-ul de pe cărțile de magic, ce ne arată ei este muuuuuuuuuuuuuuuuult sub. Seria Heroes este una de super-succes, iar ultimul lansat, #5, este foarte bun și grafic și ca gameplay, aproape de legendarul #3. N-o să pupe wizards cu Tactics până-i cucu faima Heroes. N-au cum și, sincer, nici de ce. La ce prețuri bagă deja pe cărți, pot liniștit să scoată seturile mai rar.
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Dragutz... mie imi place cum arata, desi prea multe nu s-au vazut din trailerul asta. Astept sa apara free trial-ul sa vedem cum se misca si ce poate.
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Rarres wrote:Chiar nu e nevoie de altă mașinărie de stors bani. Serios.
Ei hai, ca nu-i ca si cum wizards ne obliga sa cumparam tot ce scoate :P. Din punctul meu de vedere sa scoata cat mai multe, sa am de unde alege...

Rarres wrote:Singura explicație pe care o găsesc este faptul că se va juca onlain și de aia arată de căcat, că tre să ducă serverele.
Eh, n-are a face calitatea grafica cu viteza online... ii incompetenta lor de vina daca o sa arate asa produsul final. Bleah :|

Rarres wrote:La ce prețuri bagă deja pe cărți, pot liniștit să scoată seturile mai rar.
Wizards saracul n-are nimic de-a face nici cu piata secundara, baneslayer & jace costa cat costa din cauza jucatorilor nebuni :lol: . Cata vreme cineva o sa plateasca cat se cere, o sa se vanda la pretul ala...
Trade score 11 (92%)
Members
Registered: 20-Mar-2010 11:39
E slabut jocul si seamana cu Battlegrounds daca voiau sa faca ceva fain trebuia ceva gen Red Dead Redemption al e beton jocu
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
mi se pare prea fortat jocul si cam slab, dar e de aprociat faptul ca vor sa faca si un alt tip de joc bazat pe magic decat ce este acum pe piata
Posts [ 1 to 7 ]
7 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply