Teenage Mutant Ninja Turtles
released on March 06, 2026!

Order now on CardKingdom Order now on TcgPlayer

Teenage Mutant Ninja Turtles
released on March 06, 2026!

Order now on CardKingdom Order now on TcgPlayer
6 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 6 ]
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
No, deci.

Mă tot zgârmă de ceva vreme să joc ori seria Halo ori Mass Effect 1 (dar mai ales 2). De avut calculator tare să le ducă nu am, iar să dau țșpe mii lei pentru consolă+joc nu am chef, că nu cred că mă ține impulsul de a juca așa ceva mai mult de o lună. În consecință vreau să întreb pe oricare dintre voi dacă mă poate îndruma către cineva dispus să-mi împrumute consola pentru o perioadă de timp (aprox 2 săptămâni). Sunt dispus să ofer remunerație. Mersi anticipat.

Rareșul
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 13-Nov-2009 11:40
Pot sa-ti imprumut PS3-ul meu + Controllerul. Cu sunetul te descurci tu (eu am o combina, nemutabila :P)
Daca vrei, pot sa-ti dau si 2 jocuri (singurele care le am, de altfel) : Demon's Souls si Dark Souls.
:D
Trade score 27 (100%)
Members
Ionut wrote:Pot sa-ti imprumut PS3-ul meu + Controllerul. Cu sunetul te descurci tu (eu am o combina, nemutabila :P)
Daca vrei, pot sa-ti dau si 2 jocuri (singurele care le am, de altfel) : Demon's Souls si Dark Souls.
That would be seriously awesomesauce, dude, thanks! Discutăm detalii pe privat. Ciao!
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 21-Nov-2010 09:22
Ionut wrote:Pot sa-ti imprumut PS3-ul meu + Controllerul. Cu sunetul te descurci tu (eu am o combina, nemutabila :P)

Bai da wtf? Nimic n-ai zis! Cat chef am avut sa joc Dark Souls!
Demon's il am si eu. Tare tare jocu.

Faceam un temporary trade ceva, ca am si eu cateva joace.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 21-Nov-2010 09:22
Rarres wrote:No, deci.

Mă tot zgârmă de ceva vreme să joc ori seria Halo ori Mass Effect 1 (dar mai ales 2). De avut calculator tare să le ducă nu am, iar să dau țșpe mii lei pentru consolă+joc nu am chef, că nu cred că mă ține impulsul de a juca așa ceva mai mult de o lună. În consecință vreau să întreb pe oricare dintre voi dacă mă poate îndruma către cineva dispus să-mi împrumute consola pentru o perioadă de timp (aprox 2 săptămâni). Sunt dispus să ofer remunerație. Mersi anticipat.

Rareșul

Daca ziceai mai devreme, iti lasam PS3-ul meu, ca eu oricum nu l-am luat cu mine si va mai dura pana sa vreau sa-l aduc aici.
Trade score 27 (100%)
Members
babyfreak wrote:
Daca ziceai mai devreme, iti lasam PS3-ul meu, ca eu oricum nu l-am luat cu mine si va mai dura pana sa vreau sa-l aduc aici.
Dacă știam mai devreme, atunci ziceam mai devreme. Poate ne vedem în jurul sărbătorilor de Paști și vedem atunci. Mersi oricum!
Posts [ 1 to 6 ]
6 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply