releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
41 total results       Previous Page 2 of 2
You must login or register to post a new reply
Posts [ 31 to 41 of 41 ]
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
30-Apr-2012 09:19 (Last edited: 30-Apr-2012 09:19)
31
Silverblade Paladin +Druid's Familiar = so much hurt... mi-am luat-o la mures de la un deck ce avea exact cartile astea.. in plus mai era si o Sigarda, Host of Herons pe acolo, just for more fun :D

Asa e la limited.. pool-ul de carti are cea mai mare greutate :)
Oricum, setul e foarte fain si abia astep sa vad cum e in draft.
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
mihai wrote:Silverblade Paladin +Druid's Familiar = so much hurt...

Da, pacat ca nu functioneaza impreuna...
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 20-Apr-2011 08:02
vikirosen wrote:

de ce?!
Trade score 36 (100%)
Members
Registered: 20-May-2010 19:24
30-Apr-2012 11:13 (Last edited: 30-Apr-2012 11:15)
34
vikirosen wrote:

Cum adica? In Standard Constructed? Acolo poate nu, dar in limited, doare rau!
Va fi un bun replacement pentru Mirran Crusader la rotatie. Nu stiu cat va functiona deckul de Humans atunci dar...
Trade score 3 (100%)
Members
Registered: 19-Mar-2011 16:20
mihai wrote:Silverblade Paladin +Druid's Familiar = so much hurt... .
Da la mures deckul castigator a avut cartile, dar era si alte combouri mai dureroase in acest deck.
Silverblade Paladin + Wolfir Silverheart
Wolfir Silverheart + Pathbreaker Wurm
si daca punea jos si Ulvenwald Tracker:D
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
30-Apr-2012 15:35 (Last edited: 30-Apr-2012 15:43)
36
Nu functioneaza impreuna ca nu poti sa folosesti soulbound. In momentul in care unul e soulbound cu celalalt, acesta din urma nu mai poate fi soulbound cu primul.

Edit: My mistake, functioneaza, dar nu cum ma gandeam eu.
Trade score 36 (100%)
Members
Registered: 20-May-2010 19:24
Explicatia oficiala pentru Soulbound (au fost muuuulte intrebari la noi cel putin cu mecanica asta, chiar m-am mirat ca e asa de greu de inteles)

When a creature with soulbond enters the battlefield, you may pair it with another unpaired creature you control. When another creature enters the battlefield under your control, if you control a creature with soulbond that isn't currently paired, you may pair it with the new creature.

The two creatures become unpaired if either of them leaves the battlefield, is no longer under your control, or stops being a creature.
Abilities—usually abilities on the creature with soulbond—will refer to paired creatures. There are no special rules about paired creatures beyond that. The two creatures still attack separately, block separately, get targeted by spells separately, etc.
A creature can only be paired with one creature at a time. (In other words, a pair of creatures is always two creatures.)

If you pair two creatures with soulbond, they'll both get both of the abilities they grant. For example, take a look at Silverblade Paladin:
If Silverblade Paladin and Wingcrafter are paired, they'll both have flying and double strike.
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 16-Sep-2009 11:18
vikirosen wrote:Nu functioneaza impreuna ca nu poti sa folosesti soulbound. In momentul in care unul e soulbound cu celalalt, acesta din urma nu mai poate fi soulbound cu primul.

Edit: My mistake, functioneaza, dar nu cum ma gandeam eu.

soulbound reprezinta 2 abilitati : atat una trigered cat si una statica.

daca ai 2 creaturi cu soulbound, la intrarea celei de a doua pe battlefield vei avea 2 trigere pe stack. Chiar daca doar 1 se rezolva (are un if clause: creaturile sa fie unpaired), abilitatea statica de al fiecare ii va da celuilalt bonusul respectiv. (pentru ca prima abilitate le face pair, iar pe abilitatea statica nu o intereseaza de unde e ala pair).
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Tudor sau Adi, cati oameni au fost pana la urma la PreRelease? Premiile le-ati dat in functie de numarul de jucatori ajustand premiile sau le-ati dat cum erau trecute pe forum?
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 20-Apr-2011 08:02
singerete wrote:Tudor sau Adi, cati oameni au fost pana la urma la PreRelease? Premiile le-ati dat in functie de numarul de jucatori ajustand premiile sau le-ati dat cum erau trecute pe forum?

nu tin minte exact numarul, 18-20 cred. premiile au fost date ca la carte, dupa cum era specificat de wizards.
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 30-May-2010 16:01
19 oameni - 2 boostere per player - total 38 boostere.
Posts [ 31 to 41 of 41 ]
41 total results       Previous Page 2 of 2
You must login or register to post a new reply