N-are mah nimeni vechituri d'astea de telefon. Doar Smartphonuri :P
singerete wrote:N-are mah nimeni vechituri d'astea de telefon. Doar Smartphonuri :P
Not true, eu am Nokia 3410(!). Way to go, Rares :)
singerete wrote:N-are mah nimeni vechituri d'astea de telefon. Doar Smartphonuri :P
XstylePheonyX wrote:Poate cineva sa-mi dea sau sa-mi imprumute si mie 10 munti joi?:D
Rarres wrote:XstylePheonyX wrote:Poate cineva sa-mi dea sau sa-mi imprumute si mie 10 munti joi?:D
Îți dau eu 10 munți, pe care-i și poți păstra.
Rarres wrote:Cine are un Bonfire of the Damned și un Tree of Redemption de împrumutat pentru joi? Mersi!
oscarv221 wrote:Am nevoie de un Honor of the PureUn singur Honor? Nu vrei mai multe, gen 4?
TudorGrigoroaia wrote:sigur! Joi sau sambata? Eventual, daca te hotarasti sa nu joci saint traft la g-day, ii putem.imprumuta din nou?pt joi, adica maine pls. Cu game-day, vedem.. trebuie sa ma decid si eu ce deck joc :)
Rarres wrote:Cine are un Bonfire of the Damned și un Tree of Redemption de împrumutat pentru joi? Mersi!
oscarv221 wrote:Iii adevarat ca am nevoie de mai multe dar nu cred ca are cineva sa-mi imprumute 4Honor of the PureSubestimezi comunitatea, amice. Personal pot să-ți aduc mâine 4 Honor of the Pure. Și ca mine mai sunt mulți, doar că ”stau ascunși”. Deci vei avea mâine 4 Honor of the Pure pe care le vei putea juca în toată splendoarea lor.
Zgarbas wrote:caut si eu
2 sword of war and peace
1 sword of feast and famine
1 reforge the soul (asta vreau sa tradeuiesc pentru el/sa-l cumpar, apropo)
2 gather the townsfolk
Cavern of souls cate or fi :)
Pot visa :)
Zgarbas wrote:Iti aduc eu un Gideonawesome...ty:)
BinaryLatin wrote:Nu stiu unde se pun anunturi de trade.. asa ca:
Am de dat un Tibalt