releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
66 total results       Previous Page 2 of 3 Next
You must login or register to post a new reply
Posts [ 31 to 60 of 66 ]
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 30-May-2010 16:01
05-Jun-2012 16:05 (Last edited: 05-Jun-2012 16:07)
31
Si eu am intampinat cateva situatii mai putin normale (ce e drept, evenimentul a fost competitiv REL dar nici sa strigi ca disperatul dupa Judge pentru fiecare chestie minora ce nu influenteaza jocul cu nimic)
Niciodata in decursul celor doua zile nu am chemat judge pentru a se da warning desi am vazut tot felul de greseli minore (tapat Plains pentru un delver, tras de pe ponder direct fara a se pune cartile inapoi etc.) A fost o singura data, in doua zile, cand am chemat Judge si a fost pentru a-mi clarifica daca oponentul poate casta Dismember pe o creatura cu protectie la black si apoi, observand greseala sa se dea rewind la 4 life loss si la mana tapata, iar cand am aflat ca el are dreptate, desi judge a vrut sa ii dea warning, am insistat sa nu ii dea fiindca tot ce ma interesa a fost sa stiu daca poti casta ceva cu life loss si apoi sa poti da rewind cand evident ca e greseala ta.

Insa, ceilalti au fost mai putini iertatori cu mine:
In ziua 1 nu am intampinat adversari ultra-spikey si tot ce am luat a fost un warning pentru un land jucat aiurea dupa ce am jucat un land deja in acea tura.
In ziua 2 insa, cu bulgarii prezenti la eveniment, am intalnit diversi oponenti, unii fiind chiar frustrati la cea mai mica greseala ce nu influenta cu absolut nimic game-playul.

Primul warning a venit in runda 3, contra unui alt Delver (oponentul era bulgar) cand am castat pe EOT un snapcaster mage zicand "just the snapcaster" nedorind sa castez nimic din graveyard. Desigur ca in acel moment oponentul a strigat repede dupa Judge ca trebuie sa imi dea warning deoarece abilitatea lui Snappy nu e may si asadar trebuia sa dau un target in grave chiar daca nu doream sa joc nimic. Am zis fie si am continuat sa joc cat de bine am putut fara sa mai fac greseli din acestea.

Al doilea warning a venit in runda 6, cand dupa ce am castat un Gitaxian Probe si am vazut o mana superba (adversarul juca tot Delver - era din Bucuresti) am omis neintentionat sa imi trag cartea de pe Gitaxian si am zis Go. In acel moment repede a fost chemat judge-ul si am primit un al doilea warning.

In primul meci din top 8, deja cu 2 warning-uri la activ adversarul astepta momentul sa-mi dea strike si sa primesc al treilea warning ce avea sa imi aduca game loss-ul. Desigur, din cauza oboselii si a tensiunii de top 8, in timp ce m-am intins sa imi scad viata de pe un vapor snag (pe foaie), cand m-am intors spre adversar si am zis go, delverul ce trebuia intors in mana era mutat spre graveyard si desigur ca adversarul a strigat repede dupa judge. Am zis ca accept game loss-ul si ca in sfarsit poate ne apucam sa jucam si noi MAGIC si nu chestia aia "hai sa vad cand face asta o greseala minora care poate ma ajuta - spre exemplu delver in graveyard si cartea netrasa de pe gitaxian erau avantaj net adversarului" Am jucat cat de bine am putut ulterior cu tot cu mulligan la 6 si am castigat in cele din urma prima runda din Top8.

In semifinala am jucat cu un bulgar care se uita cam urat si nu prea stia engleza dar meciul nu a durat prea mult. Am dat mulligan la 6 in ambele meciuri dar am castigat destul de rapid.

In finala am fost foarte relaxat, adversarul fiind Alex Marinescu, un om de nota 10, contra caruia am scos 2-1 in runde (desi deck-ul lui era surprinzator de bun - UG Infect). In primul meci a mers all in pe o strategie in care a umflat o creatura de toata mana in tura 4 si in momentul cand am castat Vapor Snag a fluturat repejor un Mental Misstep din mana (al doilea din acel meci) si am inteles scurt ca a castigat meciul.
Meciul 2 l-am castigat de pe mulligan la 5 unde am tinut 3 Island, 1 Plains si 1 Vapor snag. Nimeni nu se astepta, nici eu.
Ultimul meci am tinut o mana bunicica : Island, Seachrome, Snapcaster, Ponder, Gitaxian, Island, Mana Leak. Problema a fost ca cartile ce le-am vazut de pe Ponder (Ponder, Ponder, Gitaxian) nu erau chiar ceea ce imi doream dar speram sa pot sapa mai adanc in tura urmatoare prilej cu care adversarul a reusit sa puna presiune pe mine cu Unblockable infect 1/1 si Inkmoth nexus. In mana nu avea decat Wild defiance si ceva pump spell si stiam ca daca ma tapez si nu las mana up pentru leak, avea sa castige meciul in scurt timp. Alex a inteles ce urmaream eu si nu a jucat Wild Defiance tinandu-ma in sah si lovind cu cate 2-3 infect pe tura. Meciul s-a terminat in runda 5 cand nu am gasit nici o piesa de removal cu toate 4 ponderele castate.

Stiind ca urmeaza sa pierd meciul, am dat tura si in momentul atacului final am jucat un snapcaster si i-am intins mana spre a-l felicita. A fost cel mai bun adversar din ziua aceea, in primul rand ca om. (respect)
Un alt adversar formidabil a fost campionul national al Bulgariei , Koryan, care are deja la activ vreo 4 participari la Pro Tour, 3 dintre ele in USA. Si el a jucat Delver si cu greu am scos un Draw neintentional, salvandu-ma de la un loss fix in tura 5 pe zar, castand in snapcaster in faith's shield (aflandu-ma la 4 viata) dandu-mi protectie la Alb (el ma ataca cu 5 creaturi albe si un snapcaster)

Evenimentele au fost reusite. Judges au fost foarte buni si politicosi. Respect organizatorilor (Kshu and ceilalti)
Din pacate, din toate cel 44 de boostere nu au iesit carti extraordinare, cele mai remarcabile fiind 5 din cele 7 mitice (Bonfire, Temporal, Avacyn, Sigarda si Tibalt) dar si Restoration, Silverheart si 2 Desolate Lighthouse.
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 16-Sep-2009 11:18
06-Jun-2012 06:59 (Last edited: 06-Jun-2012 07:00)
32
TudorGrigoroaia wrote: In primul meci din top 8, deja cu 2 warning-uri la activ adversarul astepta momentul sa-mi dea strike si sa primesc al treilea warning ce avea sa imi aduca game loss-ul. Desigur, din cauza oboselii si a tensiunii de top 8, in timp ce m-am intins sa imi scad viata de pe un vapor snag (pe foaie), cand m-am intors spre adversar si am zis go, delverul ce trebuia intors in mana era mutat spre graveyard si desigur ca adversarul a strigat repede dupa judge. Am zis ca accept game loss-ul si ca in sfarsit poate ne apucam sa jucam si noi MAGIC si nu chestia aia "hai sa vad cand face asta o greseala minora care poate ma ajuta - spre exemplu delver in graveyard si cartea netrasa de pe gitaxian erau avantaj net adversarului" Am jucat cat de bine am putut ulterior cu tot cu mulligan la 6 si am castigat in cele din urma prima runda din Top8.

Turneele competitive sunt un pic ciudate.

Im runda 6 cand ti-m dat al doilea warning...care de fapt era al treilea .... nu s-a upgradat la GL pentru ca nu am stiut ca ai 3. Cand am aflat era prea tarziu, rulingul se daduse si nu revenim asupra acestui lucru.

Insa dupa cum ti-am si spus dupa meci, stiai ca ai 2 warninguri si ca urmatorul warning iti va aduce game loss. Trebuia in runda 6 (erai in primul meci cand ai aflat asta) sa fortezi o greseala si sa mai iei un warning, resetand astfel game loss. Asta deoarece in runda 6 erai deja calificat in top8, si nu conta decat ca standing. Insa un loss in Top 8 e mult mai semnificativ decat o runda care nu iti aducea mare lucru :). Norocul tau e ca lossul din top8 nu te-a scos din joc, datorita ghinionului adversarului :P

oricum felicitari....si mai multa atentie.

Cat despre oponenti :
Este nivel competitive si se vrea victoria. Unii au chemat judge la fiecare chestie, altii nu. De recomnadat este sa stiti IPG si regulile si sa chemati judge cand acestea sunt incalcate.

Despre oponentul lui Le, era urmarit.......norocul lui ca a dat drop in tura 4 :P.
Trade score 17 (100%)
Members
Registered: 19-May-2010 12:57
Mie imi plac concursurile competitive. Se joaca la un alt nivel ca la un FNM, e mult mai interesant in competitii unde e si miza (desi eu chiar nu am mers sa castig decat daca happens.). Idea e ca deja apar deckuri competitive, apar jucatori ff buni care joaca cu totul altfel ca la un FNM, e mult mai interesant.

Personal as zice ca ar trebui sa organizam cumva concursuri cu premii mai consistente macar de 2 ori pe an, in afara de NATS, PRO TOUR etc. Trebuie sa gasim o solutie :)
Trade score 25 (100%)
Members
Registered: 17-Oct-2010 13:31
Woot, ce tare s-o clasat clujul la astea :D. Felicitari :)
Trade score 42 (100%)
Members
Scorpse wrote:

Im runda 6 cand ti-m dat al doilea warning...care de fapt era al treilea .... nu s-a upgradat la GL pentru ca nu am stiut ca ai 3. Cand am aflat era prea tarziu, rulingul se daduse si nu revenim asupra acestui lucru.

Insa dupa cum ti-am si spus dupa meci, stiai ca ai 2 warninguri si ca urmatorul warning iti va aduce game loss. Trebuia in runda 6 (erai in primul meci cand ai aflat asta) sa fortezi o greseala si sa mai iei un warning, resetand astfel game loss. Asta deoarece in runda 6 erai deja calificat in top8, si nu conta decat ca standing. Insa un loss in Top 8 e mult mai semnificativ decat o runda care nu iti aducea mare lucru :). Norocul tau e ca lossul din top8 nu te-a scos din joc, datorita ghinionului adversarului :P

Si acum sunt curios care era al treilea din runde (stiu cel cu snapcasterul si cel cu gitaxian)
Daca norocul meu este ghinionul adversarului atunci magic e un joc de pur noroc. Tin minte ca meciurile ulterioare au fost cat se poate de stranse si am tremurat amandoi la 1 viata si la un moment dat adversarul chiar detinea avantajul pe board desi era doar la 1 viata. Din pacate pentru el aveam un snapcaster in mana(vapor snag in grave) si un vapor snag pe top deck. Inca o chestie pe care am observat-o este ca nu se face mulligan destul de mult. Nu poti tine maini chiar daca ai land-uri in momentul in care restul sunt garbage. In top 8 toti adversarii au tinut mana de 7 pe care au tras-o desi au recunoscut ulterior ca nu era cea mai buna mana. Tin minte ca am tinut mana de 7 doar in ultimul meci din finala pe care l-am si pierdut.

Oricum, ai dreptate, e normal sa fie competitive mai ales la ce premii se dau dar una e sa fii competitiv si sa avertizezi adversarul cand face o greseala(sa ii arati ca stii unde a gresit si ca totusi e competitiv) si alta este sa urmaresti orice miscare care nu influenteaza jocul cu adevarat si sa speri ca ala va lua game loss.
Aproape toate greselile au fost fara influenta asupra jocului respectiv, pe cand per exemplu, castarea unui dismember pe o creatura cu protectie la negru influenta foarte mult jocul si totusi s-a putut da rewind fara probleme. Cred ca unele greseli trebuie asumate si prin altceva decat warning. (gen ai jucat prost o carte - pedeapsa ar putea fi sa nu poti rejuca)
E aiurea ca la unii se aduna greseli din astea ce tin strict de oboseala si scurta neatentie si la altii care fac greseli majore sa fie totul ok, sa primeasca doar un warning de acelasi rang cu al tau.
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Bravo băieți! Sunt mândru de voi! Hats off to all of you!
Trade score 2 (100%)
Members
TudorGrigoroaia wrote:
Scorpse wrote:

Si acum sunt curios care era al treilea din runde (stiu cel cu snapcasterul si cel cu gitaxian)
Daca norocul meu este ghinionul adversarului atunci magic e un joc de pur noroc. Tin minte ca meciurile ulterioare au fost cat se poate de stranse si am tremurat amandoi la 1 viata si la un moment dat adversarul chiar detinea avantajul pe board desi era doar la 1 viata. Din pacate pentru el aveam un snapcaster in mana(vapor snag in grave) si un vapor snag pe top deck. Inca o chestie pe care am observat-o este ca nu se face mulligan destul de mult. Nu poti tine maini chiar daca ai land-uri in momentul in care restul sunt garbage. In top 8 toti adversarii au tinut mana de 7 pe care au tras-o desi au recunoscut ulterior ca nu era cea mai buna mana. Tin minte ca am tinut mana de 7 doar in ultimul meci din finala pe care l-am si pierdut.

Oricum, ai dreptate, e normal sa fie competitive mai ales la ce premii se dau dar una e sa fii competitiv si sa avertizezi adversarul cand face o greseala(sa ii arati ca stii unde a gresit si ca totusi e competitiv) si alta este sa urmaresti orice miscare care nu influenteaza jocul cu adevarat si sa speri ca ala va lua game loss.
Aproape toate greselile au fost fara influenta asupra jocului respectiv, pe cand per exemplu, castarea unui dismember pe o creatura cu protectie la negru influenta foarte mult jocul si totusi s-a putut da rewind fara probleme. Cred ca unele greseli trebuie asumate si prin altceva decat warning. (gen ai jucat prost o carte - pedeapsa ar putea fi sa nu poti rejuca)
E aiurea ca la unii se aduna greseli din astea ce tin strict de oboseala si scurta neatentie si la altii care fac greseli majore sa fie totul ok, sa primeasca doar un warning de acelasi rang cu al tau.

Al treilea era cel pt LEC : Looking at extra cards cand i-ai taiat oponentului (cand jucai in acel feature match in camera mica si erau toti acolo). Nu s-a oprit timpul pentru ca eram deja late in runde. Am vb cu table judge-ul (era call-ul lui daca iti da sau nu) si a zis ca da dar nu a oprit pt ca eram in intarziere.
Trade score 42 (100%)
Members
Am inteles, sa traiti!
E foarte posibil sa se fi vazut vreo carte. Din pacate nu-mi aduc aminte dar recunosc ca asta ar fi o incalcare mai drastica.
Felicitari inca o data pentru.un.judging de nota 10 la toti 3 si sa ne vedem cu bine la un alt event de talie nationala. Salutari!
Trade score 2 (100%)
Members
TudorGrigoroaia wrote: Oricum, ai dreptate, e normal sa fie competitive mai ales la ce premii se dau dar una e sa fii competitiv si sa avertizezi adversarul cand face o greseala(sa ii arati ca stii unde a gresit si ca totusi e competitiv) si alta este sa urmaresti orice miscare care nu influenteaza jocul cu adevarat si sa speri ca ala va lua game loss.

Cred ca intelegi un pic gresit politica de penaltiuri si cum se judeca fazele.

Pe noi, ca judge nu ne intereseaza cine castiga. NU ne intereseaza ce deckuri jucati, ce maini tineti ci doar sa fie respectate regulile jocului. Totodata situatiile sunt interpretate astfel incat sa nu se la se loc de exploatare (cheating) sau de escaladare a situatiei (game state invalid etc)
Ne intereseaza ca rundele sa se desfasoare in timp util, sa mearga turneul etc, sa va simtiti bine jucand acest joc, etc.

Astfel :
- Mai nou nu mai esti obligat sa il anunti pe oponent de triggerele lui. Dar dc vrei ceva sa se rezolve (si oponentul s-a facut ca uita) poti chema judge la finalul fazei pe care a trigaruit abilitatea.
- Castarea oricarei vraji (sau activarea unei abilitati) cu un target illegal nu este posibila. Ma refer la MCR (Magic comprehensive rules) unde scrie cum se casteaza vrajile :
1. se pune pe stack
2. se alege un target legal !!!!
3....
4...

Astfel jucatorul va fi penalizat ca a castat acea vraja incorect, si ar fi primit aceasta penalizare indiferent ce vraja a castat incorect. In IPG spune ca in acest caz, se da rewind la game pana in momentul de dinainte, care in acest caz este intotdeuna inainte sa castezi, cand vraja era in mana (sau dc era cu flashback in grave, etc) si landurile erau detapate (de fapt sursele de mana).

- Si daca un jucator greseste des, nu vad de ce nu ai profita de acest lucru. In orice sport jucatorii fac asta (pot da nenumarate exemple in aproape toate sporturile).

- noi am tinut pauza la midday, in alte parti nu se tine. Turneele de acest fel sunt si turnee de anduranta. Cine rezista mai bine si mai poate gandi la finalul zilei castiga. Conteaza skillul, determinarea si rezistenta fizica si mentala a jucatorului pt a castiga.

Apoi : noua nu ne place sa dam penaltiuri si alte chestii la playeri. Dar daca nu le dam nu este corect fata de cei care sunt corecti si atenti. Plus ca acest lucru poate fi exploatat. Astfel, daca gresesti si oponentul cheama judge, in 90% din cazuri vei primi acel warning.

Despre norocul si ghinion. Tu ai luat in Top8 Warning pt Game Rule Violation, care a fost upgradat la Game Loss pt Repeated Offense. Asta inseamna ca desi ai ajuns acolo ai facut destule greseli. Oponentul tau nu avea nici un warning in acel moment. Acest loss iti putea aduce multe probleme, deoarece l-ai luat in meciul 1 (erai pe play), apoi ai castigat meciul 2 (tot pe play), si a venit meciul 3 (unde erai pe draw) si stim cu totii cum merge delver vs delver mai nou. Deci pot spune ca ai avut ori noroc ori oponentul a avut ghinion. Am jucat si eu deckul, dar mai ales am vazut in ziua aia de multe ori matchupul asta :)).
Oricum ma bucur ca cei din Cluj au avut reprezentanti in jumatatea care conteaza a clasamentului.
Trade score 2 (100%)
Members
TudorGrigoroaia wrote:Am inteles, sa traiti!
E foarte posibil sa se fi vazut vreo carte. Din pacate nu-mi aduc aminte dar recunosc ca asta ar fi o incalcare mai drastica.
Felicitari inca o data pentru.un.judging de nota 10 la toti 3 si sa ne vedem cu bine la un alt event de talie nationala. Salutari!

am vazut eu 2 carti si eram in picioare in spatle tau :d. Nu stiu dc te uitati sau nu ..dar eu le-am vazut. Si le-a vazut si tabler judge (George). Daca el nu dorea sa iti dea warning eu nu puteam zice nimic. Era alegerea lui. Intr-un fel nu as fi vrut ...dar ce sa zic...asta e :P
Trade score 2 (100%)
Members
Un concurs mai mare are sa fie WMCQ de al Targu-mures, unde sper sa fie cat mai multi jucatori.

Apoi in octombrie o sa fie Cupa GS, care tehnic ar inlocui nationalele (1 event : std + draft): posibil 2 zile.
Acesta va fi de nivel Competitive.

Sper sa se mai organizeze astfel de eventuri si in alte comunitati. Eu, daca nu e ceva aglomerat, am sa vin cu placere la Cluj.
Trade score 27 (100%)
Members
Rarres wrote:Desigur. O să actualizez cu ocupanții și locurile disponibile pe măsură ce se anunță lumea.

Mașina nr. 1:
Rareș
Tudor
Silviu

1 loc vacant
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 13-Nov-2009 11:40
Rarres wrote:
Rarres wrote:Desigur. O să actualizez cu ocupanții și locurile disponibile pe măsură ce se anunță lumea.

Mașina nr. 1:
Rareș
Tudor
Silviu

1 loc vacant

Add me pliz. Sunt 99% sigur ca vin, indiferent de outcome-ul licentei, care o am de sustinut in 28 iunie :D
Trade score 27 (100%)
Members
Ionut wrote: Add me pliz. Sunt 99% sigur ca vin, indiferent de outcome-ul licentei, care o am de sustinut in 28 iunie :D
Mașina nr. 1:

Rareș
Tudor
Silviu
Ionuț

La mine nu mai sunt locuri.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 25-Mar-2011 08:54
Rarres wrote:
Ionut wrote: Add me pliz. Sunt 99% sigur ca vin, indiferent de outcome-ul licentei, care o am de sustinut in 28 iunie :D
Mașina nr. 1:

Rareș
Tudor
Silviu
Ionuț

La mine nu mai sunt locuri.

O sa mai fie cineva cu masina?
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Eu din pacate n-am sa mai fiu in CLuj la acea data.
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Lajos wrote: O sa mai fie cineva cu masina?

Cu parere de rau trebuie sa te anunt Lajos, dar nu vei putea participa la WMCQ-ul de la Mures, eventual doar sa asisti.

La WMCQ-uri pot participa doar oamenii care au facut punctajul acela de 50 de puncte pana la o anumita data limita care a fost prin aprilie. Lista cu cei calificati o gasesti aici, iar in ea, eu nu te-am vazut. :(

Sorry
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
Destul de probabil ca o sa vin si eu cu masina.
Trade score 36 (100%)
Members
Registered: 20-May-2010 19:24
Asa asa baieti, in numar cat mai mare :)
Trade score 17 (100%)
Members
Si iata, in afara de premii booster, mai veniti pentru ...

Trade score 12 (100%)
Community Admins
Dragutz, dar supportul pe care stau picaturile nu are o placutza sau ceva pe care sa fie trecut eventul si data? Sau uremaza sa fie puse?
Trade score 17 (100%)
Members
E in lucru :-) Dar nu ma mai puteam abtine sa nu postez poza. :-))))
Trade score 27 (100%)
Members
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
Rarres wrote:I want one of those blue droplets!
..then go claim one to fill the void :cool:
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 13-Nov-2009 11:40
Will those droplets contain the tears of my enemies?
Trade score 36 (100%)
Members
Registered: 20-May-2010 19:24
Ionut wrote:Will those droplets contain the tears of my enemies?

They contain the tears of JTMS because he was banned :) :)
Trade score 27 (100%)
Members
Dragilor, o făcurăm și pe asta!

Felicitări organizatorilor pentru un eveniment foarte reușit, mulțumiri dlor Pienar și Teodorescu (judges) pentru seriozitate și multă baftă tuturor participanților în carierele lor de MTG, am avut norocul să joc cu niște oameni foarte cool!

Am ales să joc un Dungrove Elder Ramp, nu am decklistul exact pe deckbox însă el arată cam așa: http://magic.tcgplayer.com/db/deck.asp?deck_id=1020622 . Singurele diferențe față de acel deck constau în: 2 Sphere of the Suns, 2 Green Sun's Zenith, n-am jucat deloc Inkmoth Nexus și în side-board am avut așa:
1 Ancient Grudge
2 Natural End
3 Surgical Extraction
2 Corrosive Gale
1 Ulvenwald Tracker
1 Sword of War and Peace
2 Combust
1 Beast Within
1 Thrun, the Last Troll
1 Red Sun's Zenith

Pe scurt un mic rundown a rundelor mele:

Runda 1 - vs. Cristian Bușe (UW Delver)
Mă distruge complet meciul 1 cu Sword of War and Peace pusă rapid pe masă. Câștigă aproximativ 12 viață de pe ea, în condițiile în care eu reușesc să-i dau 21-22 damage tura respectivă. Beast Within nu se arată la față și pierd.
Meciul 2 am un început excelent cu Ulvenwald Tracker turn 1, Sphere turn 2, Dungrove turn 3 și turn 4 dar Cristi trage singurul Day of Judgement din deck și rade masa apoi mă rulează din nou de pe un Geist of Saint Traft și un Delver pe care-i protejează cu Vapor Snag și cu Restoration Angel. Nu mai trag nimic relevant și înregistrez primul loss din zi.

Runda 2 - vs. Alex Boariu (Naya Ramp)
Câștig relativ ușor primul meci, în al doilea am un flood de zile mari (primul dintr-o întreagă serie) și pierd iar în meciul decisiv țin o mână pe care n-o s-o uit prea curând: Forest, Forest, Forest, Sphere of the Suns, Dungrove Elder, Sword of Feast and Famine, Wurmcoil Engine. Nu mai trag al 4-lea land decât după 4 draw-uri (am tras așa: încă un Wurmcoil, Batterskull, Garruk, Garruk - toate nejucabile la 4 mana cât aveam eu), timp în care adversarul a pus Blade Splicer căruia îi face blink cu Restoration Angel și mai pune un Primeval Titan urmat de Entreat the Angels de pe top când el avea deja 9 mana pe masă. Pierd cu 2-1 și șansele de accedere în top 8 devin minime. Partea proastă a fost în acest meci că totul, dar absolut totul stătea în acel al 4-lea land care n-a venit, altfel câștigam fără prea mari probleme. Totodată, victoria cu mine a lui Alex a fost singura din acea zi, lucru care nu m-a ajutat deloc la rating.

Runda 3 - vs. Sorin nu-mai-știu-numele-de-familie (Solar Flare)
Câștigă meciul 1 de pe Sun Titan și Phantasmal Image combo.
Meciul 2 eram deja pregătit cu un side bun (cele 3 Surgical Extraction sunt foarte bune și adversarul nu se așteaptă la ele) și câștig cu turn 4 Primeval Titan.
Meciul 3 este unul extraordinar de bun, amândoi punem tot ce putem pe masă. Trec peste 2 Tamiyo, Lingering Souls, mult spot removal, 1 Consecrated Sphinx rapid copiat cu Phyrexian Metamorph apoi distrus cu Beast Within în aceeași tură. Urmează de partea lui Batterskullși al doilea Consecrated Sphinx și începe distracția: ajunge la 55 viață timp în care eu sunt blocat în neștire de tokeni zburători și de bestiile de pe Beast Within. Stabilizez într-un final și atac pentru 32 trample damage (asta după ce am tras cu Garruk 11 cărți - aveam un 11/11 Dungrove pe masă, dar fără titan nu mi-am putut aduce Kessig Wolf Run să închei mai repede meciul). Nu mai apuc să dau ultimul atac câștigător pentru că acei 32 damage dați erau în ultima rundă din rundele de prelungire. Se termină 1-1 și nu mai am șanse să prind locul 8.

Runda 4 - vs. Alex Lambrino (UW Delver)
Un tip excelent de cool acest Alex, pentru noi deja aventura se terminase și jucam doar pentru rating. Câștig ușor cu 2-0 pentru că deck-ul lui Alex s-a comportat execrabil. Cred că a avut ambele ture Delver turn 1 dar n-a dat flip decât târziu. Mă apuc de beri și socializare pentru că nu mai conta ce se împlântă. Losing 2 matches in a row really takes the edge off, lemme tell ya!

Runda 5 - vs. Mihai Costin al nostru (Solar Flare)
Match-up favorabil vs Solar Flare și câștig cu 2-0 ajutat de un pic de land-stumble din partea lui Mihai în meciul 2.

A urmat o pauză de 1 oră după care s-a intrat în rundele eliminatorii din top 8, unde Tudor s-a clasificat de pe locul 1, după ce a câștigat glorios toate meciurile. Pot spune că am trăit la intensitate absolut maximă jocul lui din top 8 unde a dat de un tip cu care jucase și câștigase în timpul rundelor. Tudor pierde cu 2-1 în cele din urmă din cauza unui color screw de mare căcat în meciul decisiv; avea meciul în mână practic, ținea 3 cărți de roșu în mână din care ORICARE i-ar fi adus victoria. N-a fost să fie și a fost păcat, Tudor are stofă de campion și oricum mi s-a părut că, față de cei 4 care s-au calificat în semifinale, a jucat mult mai bine și mai corect. Spun asta pentru că oboseala și emoțiile și-au spus cuvântul și într-unul dintre meciurile din semifinală s-au făcut enorm de multe greșeli, unele soldate chiar cu warninguri din partea arbitrilor.

Finala a mers unde trebuia să meargă, părerea mea, așteptăm link de la dl. Lehel ca să vedeți și voi meciul. Eu am fost acolo, dar eram deja alcoolizat bine, deci și pentru mine va fi interesant să-l văd din nou.

Vă zic așa: mergeți dacă aveți ocazia la astfel de evenimente. Este foarte frumos și chiar nu contează dacă prinzi sau nu locuri bune, aspectul de socializare este unul de mare efect. Până data viitoare, mă înclin!

Rareșul
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 16-Aug-2011 06:13
Sorin nu-mai-stiu-numele-de-familie = Sorin Solomon

Mi-a placut si mie jocul cu tine Rares si imi pare bine ca te-am cunoscut. Sper sa ne intalnim cat mai curand.
Trade score 27 (100%)
Members
SorinS wrote:Sorin nu-mai-stiu-numele-de-familie = Sorin Solomon

Mi-a placut si mie jocul cu tine Rares si imi pare bine ca te-am cunoscut. Sper sa ne intalnim cat mai curand.
Sorry, dude, chiar nu mai îmi aminteam și nu am găsit lista participanților pusă sus. Chiar m-am simțit aiurea că fix numele tău nu mi-l mai aminteam... Și eu sper să ne mai întâlnim asap la masa de MTG. Te așteptăm pe la CJ!
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
SorinS wrote:Sorin nu-mai-stiu-numele-de-familie = Sorin Solomon

Trebuia sa spui ca numele de familie e Markov. That would have been cool ;)
Posts [ 31 to 60 of 66 ]
66 total results       Previous Page 2 of 3 Next
You must login or register to post a new reply