m0nstersnatch wrote:Scorpse wrote:Nu stiu de cand joci tu...dar sincer nu cred ca ai jucat pe vremea homelands.
.. trebuie sa fi trait in 1933 pentru a intelege desfiintarea Republicii de la Weimar si pentru a face analogiile cu situatia politica din Romania ?????
..iar in alta ordine de idei, este irelevant daca am jucat sau nu homelands pentru a analiza setul si a face afirmatii despre calitatea acestuia.
Analogiile tertilor sunt aproximativ la fel, mai ales despre chestii istorice (dovedite), deci analogia ta nu isi are locul.
Daca vb de homelands doar pt ca ai citit pe wikipedia ca e cel mai prost set ever, comparatia ta cu acel set.....este inutila.
Mai ales ca zici ca e cel mai prost set de la homelands incoace. Daca ai reusit sa analizezi toate acele seturi pentru a iti exprima parerea, scuzele mele, altfel vorbesti in vant. (Ma refer aici la impactul in formatele Standard, Eternal si Limited, precum si rata de penetrare a produsului relatic cu altele, ... ... etc etc). Daca nu joci de mai mult timp, ma tem ca parerea ta este foarte subiectiva, si din punctul meu de vedere, irelevanta. (Plus ca pui oamenii sa caute pe net homelands, sa vada ce e si astfel sa piarda timpul pt o informatie inutila).
Eu iti zic pentru ca primul meu draft a fost de Prophecy, si jucam cu putin inainte.