Silviu wrote: what about tempo loss? ideea e faina, dar mi se pare o chestie mai controlish...Păi cam este, tocmai pentru că îți oferă un avantaj mare de cele mai multe ori. Chiar și 2 activări în plus de pe un Bloodhunter Bat sau Shade sau mai știu eu ce sunt foarte folositoare. Tu în timpul acesta ai un 4/4 cu care-ți faci de cap și, în mod normal, mai pui și alte lucruri pe masă. E circumstanțial, corect, însă am avut ocazia să joc un verde negru cu aceste două combo-uri și am câștigat toate meciurile în care n-am avut mana-screw.
Posts [ 31 to 35 of 35 ]
Rarres wrote:hmm..pai suna interesant...daca o sa am ocazia vreodata sa'l joc o sa'l incerc :) crek de'asta nu au reprintat aether adeptSilviu wrote: what about tempo loss? ideea e faina, dar mi se pare o chestie mai controlish...Păi cam este, tocmai pentru că îți oferă un avantaj mare de cele mai multe ori. Chiar și 2 activări în plus de pe un Bloodhunter Bat sau Shade sau mai știu eu ce sunt foarte folositoare. Tu în timpul acesta ai un 4/4 cu care-ți faci de cap și, în mod normal, mai pui și alte lucruri pe masă. E circumstanțial, corect, însă am avut ocazia să joc un verde negru cu aceste două combo-uri și am câștigat toate meciurile în care n-am avut mana-screw.
Am inteles ca este o bestie pe verde acel Roaring Primadox dar la Release a fost absent. Astept sa mai joc cateva drafturi sa imi fac o parere.
In general insa, Verde Negru este o combinatie slaba in draft si consider ca M13 nu face exceptie. Poate dupa cateva drafturi imi voi schimba parerea, iar din toamna cu siguranta mi-o voi schimba deoarece Golgari e una din cele mai faine ghilde deoarece foloseste graveyard-ul ca resursa iar cred ca cu totii stim cat de fain a fost limited in ISD si DKA cand aveam o mana extinsa la cartile din graveyard.
In general insa, Verde Negru este o combinatie slaba in draft si consider ca M13 nu face exceptie. Poate dupa cateva drafturi imi voi schimba parerea, iar din toamna cu siguranta mi-o voi schimba deoarece Golgari e una din cele mai faine ghilde deoarece foloseste graveyard-ul ca resursa iar cred ca cu totii stim cat de fain a fost limited in ISD si DKA cand aveam o mana extinsa la cartile din graveyard.
TudorGrigoroaia wrote:... iar cred ca cu totii stim cat de fain a fost limited in ISD si DKA cand aveam o mana extinsa la cartile din graveyard.
Oh yeah, n-am sa uit niciodata, eu cu doua creaturi pe masa, W cu 4 (toti puteau sa blocheze fara sa moara), si amandoi eram la un pas de moarte. Ce trag? Nightbird's Clutches cu 8 landuri pe masa. Loved it!!!
Silviu wrote:what about tempo loss? ideea e faina, dar mi se pare o chestie mai controlish.....nu doar tempo loss, dar poate fi un complete blowout. he really shines impotriva la un oponent fara removal (unlikely) sau intr-un stall in care stai linistit si abuzezi una din creaturile cu ETB (nu prea multe..). narrow use..
Posts [ 31 to 35 of 35 ]