Lorwyn Eclipsed
released on January 23, 2026!

Order now on CardKingdom Order now on TcgPlayer

Lorwyn Eclipsed
released on January 23, 2026!

Order now on CardKingdom Order now on TcgPlayer
35 total results       Previous Page 2 of 2
You must login or register to post a new reply
Posts [ 31 to 35 of 35 ]
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Silviu wrote: what about tempo loss? ideea e faina, dar mi se pare o chestie mai controlish...
Păi cam este, tocmai pentru că îți oferă un avantaj mare de cele mai multe ori. Chiar și 2 activări în plus de pe un Bloodhunter Bat sau Shade sau mai știu eu ce sunt foarte folositoare. Tu în timpul acesta ai un 4/4 cu care-ți faci de cap și, în mod normal, mai pui și alte lucruri pe masă. E circumstanțial, corect, însă am avut ocazia să joc un verde negru cu aceste două combo-uri și am câștigat toate meciurile în care n-am avut mana-screw.
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
Rarres wrote:
Silviu wrote: what about tempo loss? ideea e faina, dar mi se pare o chestie mai controlish...
Păi cam este, tocmai pentru că îți oferă un avantaj mare de cele mai multe ori. Chiar și 2 activări în plus de pe un Bloodhunter Bat sau Shade sau mai știu eu ce sunt foarte folositoare. Tu în timpul acesta ai un 4/4 cu care-ți faci de cap și, în mod normal, mai pui și alte lucruri pe masă. E circumstanțial, corect, însă am avut ocazia să joc un verde negru cu aceste două combo-uri și am câștigat toate meciurile în care n-am avut mana-screw.
hmm..pai suna interesant...daca o sa am ocazia vreodata sa'l joc o sa'l incerc :) crek de'asta nu au reprintat aether adept
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 30-May-2010 16:01
Am inteles ca este o bestie pe verde acel Roaring Primadox dar la Release a fost absent. Astept sa mai joc cateva drafturi sa imi fac o parere.
In general insa, Verde Negru este o combinatie slaba in draft si consider ca M13 nu face exceptie. Poate dupa cateva drafturi imi voi schimba parerea, iar din toamna cu siguranta mi-o voi schimba deoarece Golgari e una din cele mai faine ghilde deoarece foloseste graveyard-ul ca resursa iar cred ca cu totii stim cat de fain a fost limited in ISD si DKA cand aveam o mana extinsa la cartile din graveyard.
Trade score 36 (100%)
Members
Registered: 20-May-2010 19:24
TudorGrigoroaia wrote:... iar cred ca cu totii stim cat de fain a fost limited in ISD si DKA cand aveam o mana extinsa la cartile din graveyard.

Oh yeah, n-am sa uit niciodata, eu cu doua creaturi pe masa, W cu 4 (toti puteau sa blocheze fara sa moara), si amandoi eram la un pas de moarte. Ce trag? Nightbird's Clutches cu 8 landuri pe masa. Loved it!!!
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
Silviu wrote:what about tempo loss? ideea e faina, dar mi se pare o chestie mai controlish...
..nu doar tempo loss, dar poate fi un complete blowout. he really shines impotriva la un oponent fara removal (unlikely) sau intr-un stall in care stai linistit si abuzezi una din creaturile cu ETB (nu prea multe..). narrow use..
Posts [ 31 to 35 of 35 ]
35 total results       Previous Page 2 of 2
You must login or register to post a new reply