Administrators
Registered: 18-May-2009 18:29
Forumul l-am ales pe ăsta simplu pentu a putea să integrez ușor site-ul cu el. Nu există forumuri scrise în același limbaj cu deckbox, deci a le "face să se înțeleagă" e puțin dificil - mă refer aici la faptul că arată puțin similar ca și stil, culori, și interfață, și că puteți folosi același utilizator și pe site și pe forum în mod transparent fără să trebuiască să vă logați în ambele părți, sau să vă dați seama ca sunt de fapt 2 aplicații separate, cu baze de date separate.
Alte forumuri mai complexe nu s-au potrivit la una sau toate cerințele de mai sus.
Una din problema cu extinsul e că eu nu am lucrat PHP aproape deloc (limbajul în care e scris forumul), deci orice extensii trebuie să fac, le fac anevoie. Altă problemă e că deși la suprafață forumul arată simplu și relativ elegant, codul e de fapt scris cu picioarele. Dar ca la multe altele pe lumea asta, ne adaptăm cum putem la ce avem :)
După trei paragrafe de scuze și pretexte, ajung și la o concluzie concretă :) : nu promit nimic în privința tagurilor de centrat text sau a icoanelor pentru posturi. Dar zilele ce urmează (maxim în weekend) voi încerca să studiez problema cu subforumurile, și să le dreg puțin, să le fac utilizabile, și apoi Sergiu poți să le creezi și să aranjezi posturile, în calitate de moderator :)