Posts [ 31 to 60 of 132 ]
Dimir for me pls
Un lucru ciudat : Boros LEGION, Grull CLANS, Simic COMBINE, Orzhov SYNDICATE, Dimir.Plain Dimir..
Bogdish wrote:Un lucru ciudat : Boros LEGION, Grull CLANS, Simic COMBINE, Orzhov SYNDICATE, Dimir.Plain Dimir..Initial a fost House Dimir, dar s-a dizolvat in urma evenimentelor din Ravnica.
Poti citi mai multe aici : http://wiki.mtgsalvation.com/article/Dimir
Silviu wrote:Ms :)Bogdish wrote:Un lucru ciudat : Boros LEGION, Grull CLANS, Simic COMBINE, Orzhov SYNDICATE, Dimir.Plain Dimir..Initial a fost House Dimir, dar s-a dizolvat in urma evenimentelor din Ravnica.
Poti citi mai multe aici : http://wiki.mtgsalvation.com/article/Dimir
24-Dec-2012 12:48
(Last edited: 24-Dec-2012 12:49)
36
boros: Lazar Andrei
Simic pentru Alexandra Anghel, daca mai sunt locuri :)
Dimir pentru mine. MS
Vreau pe combina Simic, vă rog. Mulțumesc.
Simic si pentru mine! :D
nightride wrote:Simic pentru Alexandra Anghel, daca mai sunt locuri :)
confirm simic :)
sambuca wrote: confirm simic :)Alexandra, nu pot pentru ca să nu opserv cât de trendi ești în avatar.
Va rog sa-mi comunicati numele real al urmatoarelor persoane:
Tonysnake si Adriann
De asemenea doresc sa va informez ca primele 2 ghilde care s-au umplut sunt Dimir si Simic Combine.
Asteptam membrii si-n celelalte ghilde disponibile.
Tonysnake si Adriann
De asemenea doresc sa va informez ca primele 2 ghilde care s-au umplut sunt Dimir si Simic Combine.
singerete wrote:Va rog sa-mi comunicati numele real al urmatoarelor persoane:Tonysnake = Boar Antoniu
Tonysnake si Adriann
Adriann = Adrian Novac
Multumesc B.Oros ;)
25-Dec-2012 17:21
(Last edited: 25-Dec-2012 17:23)
46
Bogdish wrote:singerete wrote:Va rog sa-mi comunicati numele real al urmatoarelor persoane:Tonysnake = Boar Antoniu
Tonysnake si Adriann
Adriann = Adrian Novac
De fapt ma cheama Boar Antonio dar la planeswalker points ma cheama (and I quote)"Antoniu Boar", so you choose

singerete wrote:nightraven wrote:Dimir pentru mine. Mersi!
Mulțumesc pentru interes. Un nume real te rog.
@Liviu: Mulțumesc.
Bogdan Tanasoiu. Daca nu mai e loc la Dimir, e okay Gruul.
Scuze pentru raspunsul intarziat.
Cheers!
26-Dec-2012 23:48
(Last edited: 27-Dec-2012 00:03)
48
Joyful Holidays to all!
Gruul 4me :)
Orzhov pentru Alex.
TYVM!
Gruul 4me :)
Orzhov pentru Alex.
TYVM!
27-Dec-2012 11:04
(Last edited: 27-Dec-2012 11:05)
49
E foarte probabil sa vin la voi la prerelease nu la tg-mures asa ca as vrea sa rezerv boros.
Mersi.
Salagean Razvan
Mersi.
Salagean Razvan
Buunn, suntem pe directie :)
Inca o ghilda si-a inchis portile. Boros e full. Orzhov se apropie si ea de inchidere.
Inca asteptam membrii in ghildele ce-au ramas.
Inca o ghilda si-a inchis portile. Boros e full. Orzhov se apropie si ea de inchidere.
Inca asteptam membrii in ghildele ce-au ramas.
Orzhov for me!
Orzhov e plin. A mai ramas Gruul.
Deci cei care mai doresc vor intra automat in ghilda Gruul... daca nu cumva se retrage cineva din celelalte.
Deci cei care mai doresc vor intra automat in ghilda Gruul... daca nu cumva se retrage cineva din celelalte.
Gruul sa fie :-)
lvalics wrote:Gruul sa fie :-)
Tu ai prins loc la Orzhov. Pentru urmatorii doritori nu mai sunt locuri la Orzhov.
Da da, tu ai prins loc Lehel, la următorii mă refeream :)
Sa moara mortu' Ce noroc am :-))
lvalics wrote:Sa moara mortu' Ce noroc am :-))
Good luck extorting ! :)
Gruul it is, I are coming!!!!!!!!!!!! :)
Daca cineva doreste ma ofer sa ma duc in locul lui...just saying
Ma duc si eu la pre-release, aici in Grenoble. Credeam ca magazinul din zona e mic, dar se pare ca lucrurile nu is chiar asa. Aici "prerelease-ul" are loc tot week-endul. Incepe cu vineri la 12 noaptea, apoi sambata la 13 si la 19:30; duminica la 10 si la 17. Cine se muta aici? :P
Posts [ 31 to 60 of 132 ]