Posts [ 1 to 30 of 96 ]
Gurule, io m-as baga.
locu unu 54 de boostere ARE YOU FRIGGIN KIDDING ME?!?!?!
Ionut wrote:locu unu 54 de boostere ARE YOU FRIGGIN KIDDING ME?!?!?!
Ti se pare putin?
Ma indoiesc :P Oricum, suna tare bine, si io-s tentat...
da e putin.... de 15 ori mai putin decat castigul la un mse :))
Evident ca si eu :P Poate ne strangem de-o masina.
Legat de premii, astia de la Tm au avut la conventia lor, de anu trecut, 2 display-uri pentru ocupantul locului 1 si 1 display pentru locul 2.
Oricum nici 54 boostere nu-i rau, plus ca m-as duce doar asa de dragul deplasarii si al concursului cu mai multi jucatori.
Legat de premii, astia de la Tm au avut la conventia lor, de anu trecut, 2 display-uri pentru ocupantul locului 1 si 1 display pentru locul 2.
Oricum nici 54 boostere nu-i rau, plus ca m-as duce doar asa de dragul deplasarii si al concursului cu mai multi jucatori.
Ionut wrote:da e putin.... de 15 ori mai putin decat castigul la un mse :))
Pai daca am face si noi MSE-ul cu 30 lei taxa si ne-am strange peste 30 jucatori atunci am avea si premii pe masura ;)
Deci? Ne organizam si noi? Facem o echipa Gameflux pentru Iasi? :)
eu nush de fratemeu, DAR IO VIN 100% :d
Mă bag şi eu. Write me up.
Bun, acum va rog sa revenim la subiectul topicului.
Comentariile despre shop-uri, cluburi, ce fac si ce nu fac sunt binevenite, dar am sa le tranzborder in alt topic.
Comentariile despre shop-uri, cluburi, ce fac si ce nu fac sunt binevenite, dar am sa le tranzborder in alt topic.
I'm in
Venim si noi (eu + Laura).
Trickster wrote:Venim si noi (eu + Laura).Bun. Cred că e momentul oportun pentru o listă, măcar să vedem de câte maşini o să fie nevoie. Gurule, bagi un event şi ne înscriem acolo sau facem listă acia?
Facut lista in primul post.
Alex mi-o zis sa ne inscriem pe forum sa vada cati is. Punem deci un deadline pana cand ne putem inscrie in postul asta sa clarificam treaba dupaia pe forumul lor? Ca si eu tre sa-mi iau concediu cu ceva vreme inainte pt vinerea aia.
Si eu ma tot gandesc ce fain ar fi sa ma duc la iasi la un astfel de concurs, dar n-am inca informatii destule, ca: ne-am duce impreuna? si cum/cu ce? si cat am sta? si unde? si cam cat ar costa totul?
Pai cel mai bine ar fi sa mergem grup organizat in 2 masini (sau mai multe) si sa stam la ceva motel, hostel. Iese mai eftin si transportul si cazarea ma gandesc.
Inca detalii despre cazare nu am ca nu m-am interesat. Eventual sa vb cu cei din Iasi sa ne recomande ceva.
Inca detalii despre cazare nu am ca nu m-am interesat. Eventual sa vb cu cei din Iasi sa ne recomande ceva.
ma bag si eu.
Incetul cu incetul trebuie sa ne pregatim de plecarea asta la Iasi. As dori sa am confirmarile celor care s-au inscris ca vin. Cel mai important: sa aflam daca Rares poate pana la urma sa vina sau nu! In functie de asta vedem cum facem cu transportul.
Inregistrarile pentru conventie au inceput pe forumul celor de la Iasi, asa incat cu cat stim mai repede cati suntem cu atat putem sa ne si anuntam prezenta.
Inregistrarile pentru conventie au inceput pe forumul celor de la Iasi, asa incat cu cat stim mai repede cati suntem cu atat putem sa ne si anuntam prezenta.
Fratii Burzo confirma cu stupoare ca vor participa!
:D
Same here, si eu si Laura venim sigur.
vin.
23-Oct-2010 14:44
(Last edited: 23-Oct-2010 14:44)
25
ma bag si eu, daca ati putea sa'mi imprumutati niste carti sa'mi fac eventual un deck nou :/ :)
Se pare ca Rares nu mai poate veni asa ca am ramas fara o masina :(
de miercuri am masina, deci pot face taxi pana acolo in locul lui rares
Cred ca is ocupat deja cu familia Orban
25-Oct-2010 09:40
(Last edited: 25-Oct-2010 09:41)
29
Hey, no family names on the internet man.
Cand s-au casatorit?
Cati copii au deja? Baiat/fata? :P
Sorry for the off-topic. But I had to!
Cand s-au casatorit?
Cati copii au deja? Baiat/fata? :P
Sorry for the off-topic. But I had to!
Familia Örbän!
Posts [ 1 to 30 of 96 ]