25-Oct-2010 10:12
(Last edited: 25-Oct-2010 10:58)
31
awww Marius wants a family trip thingie, that's so cute ^^ I'll let you know from now, though, there will be no roadtrip songs even if you beg us!
Ionut wrote:Familia Örbän!Am incercat sa pronunt...
:D
toranaga wrote:esti in tara gustere?de fiecare data cand scrie ovi ceva, im capul meu, se aude o voce adanca, violenta, dar... totusi... destul de placuta. Ea se pronunta:
Barzoon wrote:de miercuri am masina, deci pot face taxi pana acolo in locul lui rares
Ionut wrote:toranaga wrote:esti in tara gustere?de fiecare data cand scrie ovi ceva, im capul meu, se aude o voce adanca, violenta, dar... totusi... destul de placuta. Ea se pronunta:
"PIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZ"
:D
Ryu wrote:Ajungeti satui de magic, buimaci de somn, fara chef de viata, crampe musculare, etc. etc. Costa mai mult cu masina, dar si comfortul e altul. Plus ca va puteti opri cand vreti.Nu știu ce fel de mașină ai luat tu în calcul, dar la 4 persoane în fiecare mașină nu costă nici măcar pe aproape la fel de mult ca și trenul. Cu restul sunt de acord.
Rarres wrote:Ryu wrote:Ajungeti satui de magic, buimaci de somn, fara chef de viata, crampe musculare, etc. etc. Costa mai mult cu masina, dar si comfortul e altul. Plus ca va puteti opri cand vreti.Nu știu ce fel de mașină ai luat tu în calcul, dar la 4 persoane în fiecare mașină nu costă nici măcar pe aproape la fel de mult ca și trenul. Cu restul sunt de acord.
Silviu wrote:...
Edit: M-am uitat mai inainte pe net si am gasit un alt traseu: Cluj-apahida-mociu-reghin-toplita-borsec-poiana largului-targu neamt-pascani-tg frumos-iasi. 391 km, 7h jumate.
Ryu wrote:S-ar putea. Pe forumurile unde am gasit traseul spuneau ca este destul de bun, mai bun decat cel inspre Suceava . Insa post-ul era de prin 2008 si intre timp au asfaltat drumul dintre Bistrita si Vatra Dornei(care era destul de problematic) si daca nu gresesc in materie de timp e cam la fel.Silviu wrote:...
Edit: M-am uitat mai inainte pe net si am gasit un alt traseu: Cluj-apahida-mociu-reghin-toplita-borsec-poiana largului-targu neamt-pascani-tg frumos-iasi. 391 km, 7h jumate.
Drumul pe la Apahida nu e neaparat cel mai bun... Il poti intreba pe Trickster daca s-a imbunatatit in ultima vreme. Ultima mea memorie e distanta si nu neaparat favorabila.
Trickster wrote:Ii ok drumul zic io.
Silviu wrote:Ryu wrote:S-ar putea. Pe forumurile unde am gasit traseul spuneau ca este destul de bun, mai bun decat cel inspre Suceava . Insa post-ul era de prin 2008 si intre timp au asfaltat drumul dintre Bistrita si Vatra Dornei(care era destul de problematic) si daca nu gresesc in materie de timp e cam la fel.Silviu wrote:...
Drumul pe la Apahida nu e neaparat cel mai bun... Il poti intreba pe Trickster daca s-a imbunatatit in ultima vreme. Ultima mea memorie e distanta si nu neaparat favorabila.
Silviu wrote:http://turism-iasi.ro/index.php?id=280 4 hosteluri studis, sara si unic din cate am vazut aveau comments de bine
singerete wrote:Silviu wrote:http://turism-iasi.ro/index.php?id=280 4 hosteluri studis, sara si unic din cate am vazut aveau comments de bine
La Hostelul ala Unic sunt preturi bune (la 5 in camera iese 28 lei/persoana). Acu nu stiu ce conditii au cei de acolo. Pensiunile care le vazusem eu erau cu 2 respectiv 4 in camera da erau conditii bune. Depinde ce dorim> sa stam inghesuiti, fara nu stiu ce conditii sau relaxati, ca intr-o vacanta.