Toate cartile sunt de vanzare (inventory,tradelist)....inititati un trade ce carti va intereseaza si vorbim dupa despre pret!
Bafta!
Bafta!
Barzoon wrote:Suprapret ca joci alianta pe pve server. Rusinos.What's wrong with that? :D
Vlad wrote:Barzoon wrote:Suprapret ca joci alianta pe pve server. Rusinos.What's wrong with that? :D

vikirosen wrote:Adevarul e ca WoW e gay in sine, indiferent daca e vorba de hoarda sau alianta. CAnd deja te gandesti ca cele doua factiuni se numesc asa, iti dai seama ce writing prost a mers in toata treaba asta...
Ionut wrote: Eu nu mi-as arunca parerile la ce e gay sau nu, atata timp cat am in spate un intreg blog dedicat desenelor animeeu nu i-as face pe altii gay pentru ca se uita la anime atata timp cat si eu m-am uitat la anime
missao wrote:]eu nu i-as face pe altii gay pentru ca se uita la anime atata timp cat si eu m-am uitat la anime
laura wrote:Can we stop this? It's getting childish. Nobody's gay. Suntem doar geeks, fiecare cu obsesiile lui, unii cu WoW, alții cu anime, TOȚI cu MtG.Word...nu'i cam trist ca i'am invadat lui ciobi threadul?
Silviu wrote:laura wrote:Can we stop this? It's getting childish. Nobody's gay. Suntem doar geeks, fiecare cu obsesiile lui, unii cu WoW, alții cu anime, TOȚI cu MtG.Word...nu'i cam trist ca i'am invadat lui ciobi threadul?
Spoook wrote:unde-s moderatorii sa primim niste warnuri pt offtopic?