Muta-ma la Gruul te rog. Ms.
Posts [ 91 to 120 of 132 ]
Update: 1 loc la Simic si 1 loc la Guul
17-Jan-2013 08:42
(Last edited: 17-Jan-2013 09:01)
93
Salut,
Pentru ultimele doua locuri:
Simic - Safta Marius
Gruul - Cosmin Dreve
2 intrebari:
1. Se poate obtine DCI nr. si online sau tre sa fim neaparat in magazin?
2. Exista posibilitatea sa cumparam alte prerelease kituri in afara de cele cu care intram in concurs?
(scuze daca s-a mai intrebat dar n-am stat sa citesc tot topicul)
Pentru ultimele doua locuri:
Simic - Safta Marius
Gruul - Cosmin Dreve
2 intrebari:
1. Se poate obtine DCI nr. si online sau tre sa fim neaparat in magazin?
2. Exista posibilitatea sa cumparam alte prerelease kituri in afara de cele cu care intram in concurs?
1. Mere destul de rapid chestia cu dci no.
2. Din cate stiu, pre-release kiturile nu se pot cumpara.
alta intrebare: Chestie din asta, de release, noi nu o sa avem?
benczi wrote:1. Mere destul de rapid chestia cu dci no.
Nu mai exista release propriu zis, e numai un FNM care poate sa fie de orice format, numai ca in samptamana aceea pe langa FNM promo, primeste fiecare participant promo cardul de "release" cum ar veni
Update: Toate locurile au fost ocupate, deci vă aştept pe toţi peste o săptămâna la PreRelease.
1. DCI-urile se obţin doar la faţa locului, se completează repede deci nu-i nici o bătaie de cap cu ele.
2. Kit-urile de PreRelease nu sunt de vânzare. Posibil totuşi să găseşti pe ceva site-uri de prin străinătate dacă chiar te interesează să iei ulterior.
3. Release eventul se desfăşoară exact cum a zis Fistyke... iar noi încă nu ştiu cum îl vom organiza, adică în weekend-ul imediat următor Pre-ului sau în prima vineri (când se şi ţine mai nou). O să vă anunţăm oricum când ştiim mai multe detalii.
1. DCI-urile se obţin doar la faţa locului, se completează repede deci nu-i nici o bătaie de cap cu ele.
2. Kit-urile de PreRelease nu sunt de vânzare. Posibil totuşi să găseşti pe ceva site-uri de prin străinătate dacă chiar te interesează să iei ulterior.
3. Release eventul se desfăşoară exact cum a zis Fistyke... iar noi încă nu ştiu cum îl vom organiza, adică în weekend-ul imediat următor Pre-ului sau în prima vineri (când se şi ţine mai nou). O să vă anunţăm oricum când ştiim mai multe detalii.
100000111579419 wrote: 2. Exista posibilitatea sa cumparam alte prerelease kituri in afara de cele cu care intram in concurs?
Daca mai vrei kit-uri de Pre puteti participa la PreRelease si la noi la Mures! :)
TripleXMan wrote:100000111579419 wrote: 2. Exista posibilitatea sa cumparam alte prerelease kituri in afara de cele cu care intram in concurs?
Daca mai vrei kit-uri de Pre puteti participa la PreRelease si la noi la Mures! :)
Cred ca e deja inscris :)
[color=red]IMPORTANT[/color]: după cum vă spuneam chiar la început, a sosit momentul ca să ne înscriem oficial pe site-ul RegGoblin la event. Aveţi mai jos link-ul.
Înscriere PreRelease Gatecrash
Chiar dacă deja apăreţi în listă pe site, e important să vă înscrieţi.
Vă rog să-i informaţi şi pe ceilalţi.
Mersi
Înscriere PreRelease Gatecrash
Chiar dacă deja apăreţi în listă pe site, e important să vă înscrieţi.
Vă rog să-i informaţi şi pe ceilalţi.
Mersi
Exact, ca sa reconfirmati ca sunteti dorinici de event :)
Din pacate eu nu voi mai putea ajunge sambata la PRE-Release. Sariti repede cei care vreti sa jucati - un loc liber la DIMIR.
eu am confirmat pe red-goblin, sau cel putin cred ca am confirmat, ca nu a confirmat ca am confirmat.
benczi wrote:eu am confirmat pe red-goblin, sau cel putin cred ca am confirmat, ca nu a confirmat ca am confirmat.
Deci tu nu confirmi ca a confirmat ca ai confirmat, dar tu esti sigur ca ai confirmat fara confirmarea lor?
nu nu nu, eu confirm ca nu au confirmat ca am confirmat, si nu sunt sigur ca am confirmat fara confirmarea lor.
Update: un loc liber la Dimir.
singerete wrote:Update: un loc liber la Dimir.
De-as putea juca de doua ori...
Poti... il iei pe Gyula in locul tau, ca al 2-lea dimir :)
E o idee. Dar ma batea gandul sa merg si la Mures. Mai merge careva din CJ?
Eu merg, dar nu ma mai intorc apoi iar la Cluj.
Mai e liber locul de Dimir?
Da. Mircea nu a confirmat că ar ocupa locul. Deci e al tău :)
22-Jan-2013 09:49
(Last edited: 22-Jan-2013 09:50)
113
Eu sunt inscris deja, intrebam pentru altcineva. Sa vedem daca o sa vrea/poata sa vina :)
Păi primul sosit, primul servit atunci. Primul care confirmă că vine va ocupa locul.
Pentru Dimir
Nume: Cristi Adam
necroticist wrote:E o idee. Dar ma batea gandul sa merg si la Mures. Mai merge careva din CJ?
Eu asa stiu ca in afara de Sergiu mai vin 2 de la Cluj, see if you can make it :)
Deocamdata suntem 3 care mergem la Mures: eu, Cosminator si Cristi Adam.
S-ar putea sa mai vina cineva cu noi
S-ar putea sa mai vina cineva cu noi
Update: s-au ocupat toate locurile. Suntem full house din nou :)
Gata l-am adaugat.
Cosminator wrote:Pentru Dimir
Gata l-am adaugat.
Jesus 38 de oameni!!! Go Gameflux!
Vlad wrote:Jesus 38 de oameni!!! Go Gameflux!
We only have 26(ish) :(
Posts [ 91 to 120 of 132 ]