"I's got laser eyes. Wass you got?"
Arata bine, dar varianta originala are mai mult farmec. E mai intunecata. Asta arata mai mult a Twilight.
Posts [ 91 to 120 of 284 ]
04-Nov-2010 10:36
(Last edited: 04-Nov-2010 10:37)
92
omfg that Jason Felix guy must be doing drugs. he looks like he's from the carnival...
missao wrote:omfg that Jason Felix guy must be doing drugs.Now let's not jump to conclusions here. We're a civilized group. We need hard evidence.
Ah, intrebare: ce carte e reward-ul preferat pana acum? Chiar curios.
Ryu wrote:Ah, intrebare: ce carte e reward-ul preferat pana acum? Chiar curios.
De când joc eu, Path to Exile. Of all time, nuș, mi-aș fi dorit niște elfi probabil :D
pt mine ar fi asta:

e dintre primele reward-cards care le-am vazut vreo data, era un spell super misto si artwork-ul pe masura. Imi e dor sa vad lumea jucandu-le.

e dintre primele reward-cards care le-am vazut vreo data, era un spell super misto si artwork-ul pe masura. Imi e dor sa vad lumea jucandu-le.
Ryu wrote:Elfi sunt destui, mancaiar goblinii.
Bloodbraid Elf nu'i elf, îi roșu, îi o spurcăciune. Iar Elvish Visionary îi urât ăla de promo. Mi-ar fi plăcut Wilt-Leaf Cavaliers:

:)
It has Jace in it !
04-Nov-2010 14:02
(Last edited: 04-Nov-2010 14:06)
100

no jace...dar mi-ar placea un set.
P.S: are cineva de dat un Qasali Pridemage si un Riftbolt de FNM?
mihai wrote:
It has Jace in it !
Ma asteptam de la Trickster :P. (low blow, I know :D)
mihai wrote:
It has Jace in it !
It has Jace-seconds-before-being-incinerated in it! + my approval
he is protected by a force-field... doooh....:P
Ryu wrote: Ma asteptam de la Trickster :P. (low blow, I know :D)
Oricum victor ne incurca de fiecare data :P
In plus, si eu joc Jace2

sigh...
hmmm nice nice ce a pus acolo domnu trickster :D stie el ce stie ;)
missao wrote:omfg that Jason Felix guy must be doing drugs. he looks like he's from the carnival...
acum vin de la FNM.. si am intrat in posesia unui malakir din asta. cartea arata mai bine decat imaginea de pe forum :).
merge la colectie :P
in caz ca nu ati vazut deja:
pt decembrie ni se pregateste un...

iar in ianuarie ne asteapta
pt decembrie ni se pregateste un...

iar in ianuarie ne asteapta

Chalice-ul arata nice de tot :D nacatl-ul insa nu ma prea incata. poate daca am vedea imaginea mai mare. oricum 2 carti faine :)
@everybody: ar de dat cineva urmatoarele carti de FNM:
- Qasali Pridemage
- Riftbolt
- Gatekeeper of Malakir
@everybody: ar de dat cineva urmatoarele carti de FNM:
- Qasali Pridemage
- Riftbolt
- Gatekeeper of Malakir
Am eu din toate.
http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/news/111510
Ce chestie :| Am kind of sad... Sa speram ca asta inseamna reward-uri suplimentare pentru event-uri.
Ce chestie :| Am kind of sad... Sa speram ca asta inseamna reward-uri suplimentare pentru event-uri.
Cat de nasol :( Ma dezamagesc pe zi ce trece Wizards astia.
deci serios ce aiurea...era una din chestiile de care se bucurau si cei noi si cei ce joaca de mai multa vreme. Cica
"It is important to us to provide you, the player, with the best possible Magic: The Gathering experiences." Nu prea inteleg cum vreau sa reuseasca ei asta avand in veder ce tampenii fac (faza cu organizatorii, asta si cine stie ce mai apare)
P.S: @ Sergiu - tre sa vedem ce iti dau pe cele 3 cartulii fermecat ;)
"It is important to us to provide you, the player, with the best possible Magic: The Gathering experiences." Nu prea inteleg cum vreau sa reuseasca ei asta avand in veder ce tampenii fac (faza cu organizatorii, asta si cine stie ce mai apare)
P.S: @ Sergiu - tre sa vedem ce iti dau pe cele 3 cartulii fermecat ;)
Nu stiu, wizards se pare ca isi incearca norocul cu prostia ca si strategie de marketing. Tot o dau pe ca vor sa ajute comunitatile, da' de fapt tot ce fac ii sa-si intareasca lanturile de distributie, limitand comunitatile si mai mult si enervand gamerii. Mai ales aia care n-au norocul sa aiba in oras un hobby store. Uite asa se mai duce unul din punctele de atractie ale jucatului competitiv... daca n-o sa scoata alte moduri de a stimula jucatorii in loc la rewards, o sa fie de tot rahatul.
Wait, they are redirecting :P let's see where it goes
Trickster wrote:http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/news/111510Cacat!
toranaga wrote: Cacat!
This is who i am!
Foarte bine ca recunosti Ovi. Primul pas = cel mai greu
Barzoon wrote:Nu m-am ferit niciodata sa zic asta...toranaga wrote: Cacat!
This is who i am!
Foarte bine ca recunosti Ovi. Primul pas = cel mai greu
Promo-ul de craciun de anul asta:

Si totusi, cu cine tre sa vorbim sa facem si noi rost de de-astea? :P

Si totusi, cu cine tre sa vorbim sa facem si noi rost de de-astea? :P
din capitoul ultimele rewards-uri care le mai pupam vreodata:

Imi va fi dor de cartulii de genu...

Imi va fi dor de cartulii de genu...
Posts [ 91 to 120 of 284 ]