releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
21 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 21 ]
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
Silviu wrote:Mi se pare sau artworkurile din MBS sunt mai bine facute decat cele din SoM?
(desi cred ca Chippy e printre cei mai talentati Illustrators angajati de Wizards)

Chippy ESTE printe cei mai talentati... nu ca alti desenatori/desenatoare de la wizzard a caror nume nu il voi numi aici ca se supara victor si laura :P
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
O soapta imi ajunge pe la ureche: "...Rebbecaaaa, Rebeeecaaa,...."
Trade score 3 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 08:56
cele mai faine chestii zic eu ca-s de la Zoltan Boros & Gabor Szikszai :P
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 02-Sep-2009 12:12
singerete wrote:O soapta imi ajunge pe la ureche: "...Rebbecaaaa, Rebeeecaaa,...."

Hey, imi plac foarte mult cartile ei :).
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Flobo wrote:cele mai faine chestii zic eu ca-s de la Zoltan Boros & Gabor Szikszai :P

Confirm afirmatia lui Flo. Sunt printre preferatii mei.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 07-Apr-2010 12:35
Chippy si Zoltan Boros & Gabor Szikszai is chiar talentati, fara discutie. Ar mai fi Kev Walker, evident John Avon, Greg Staples, Steve Argyle are cateva faine, Jason Chan iara (desi nu-mi place deloc cum l-a desenat pe Jace), Todd Lockwood are cateva foarte reusite (Meddling Mage, Path, Khalni Hydra), Chris Rahn uneori o da in bara urat (Jenara, Nimbus Wings), dar in rest e decent tipul, I love Matt Stewart's Knotvine Paladin si Donato Giancola a desenat cateva carti faine pentru Bant (Battlemage, Panorama, Sovereigns), Rob Alexander a facut cateva landuri chiar dragute si ar mai fi Cristopher Moeller, dar la cat de vechi e tipul, are o groaza de carti care imi plac si o groaza care nu ma incanta in egala masura :P
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
da. landurile lui John Avon is de neinlocuit :)
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
Mie imi place si michael komarck, daca tot nu l-a mentionat nimeni :)
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Sau Aleksi Briclot. Nimic de reprosat nici la rebecca guay, decat poate ca prea isi face autoportrete pe carti :P.
Trade score 0 (100%)
Members
Nici Komarck nu e rau, dar un pic parca prea se repeta cu Rafiq style :P Aleksi e prea stralucitor pentru mine, asa mai mult imi place Howard Lyon pentru albastrul ala al lui sau Eric Deschamps ca si el are o mica preferinta pentru albastrul de genul ala (oricum, Stirring Wildwoods si Celestial Colonnade is awesome)
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
Steve Argyle, Chippy, Raymond Swanland si Daarken, preferatii mei. Eric Deschamps e destul de ok(desi nu pot sa'l iert pt Captivating Vampire ) si Komarck la fel(foarte faine artworkurile, insa, cum a spus Mihai, toate au "stilul Rafiq").
Mai inainte am vazut pagina lui Howard Lyon, adevarul e ca albastrul ala e mesmerizing @-)
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 13-Nov-2009 11:40
Silviu wrote:Steve Argyle, Chippy, Raymond Swanland si Daarken, preferatii mei. Eric Deschamps e destul de ok(desi nu pot sa'l iert pt Captivating Vampire ) si Komarck la fel(foarte faine artworkurile, insa, cum a spus Mihai, toate au "stilul Rafiq").
Mai inainte am vazut pagina lui Howard Lyon, adevarul e ca albastrul ala e MIEZMIERAIZING @-)

fixed that for you :D
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Trade score 0 (100%)
Members
17-Nov-2010 14:52 (Last edited: 17-Nov-2010 14:56)
14
mda, am vrut sa zic si de Captivating Vampire, dar am zis ca mai bine nu :P let's try to avoid that pic for as long as possible. with that in mind, I'm so glad I'm not playing vampires :lol:

Raymond e un pic prea colturos si intunecat pentru gustul meu, carti precum Kresh, Ruinous Minotaur si Goblin Deathraiders seamana prea mult. La un artwork prost mai inchid ochiul, dar nu pot sa iert artistii care nu au suficienta inspiratie incat sa nu deseneze 15 carti la fel. Jesper Ejsing cu Borderland Ranger + Dryad's Favor anyone? plus ca toate bestiile desenate de el is in procesul unui salt sau ceva asemanator. desi Hedron Crab e foarte bine facut, nice colors and all.
Trade score 0 (100%)
Members
HIEPINESS mey HIEPINESS ce atata siedness :P
Trade score 42 (100%)
Members
17-Nov-2010 15:00 (Last edited: 17-Nov-2010 15:02)
16
Ionut wrote:
Silviu wrote:Steve Argyle, Chippy, Raymond Swanland si Daarken, preferatii mei. Eric Deschamps e destul de ok(desi nu pot sa'l iert pt Captivating Vampire ) si Komarck la fel(foarte faine artworkurile, insa, cum a spus Mihai, toate au "stilul Rafiq").
Mai inainte am vazut pagina lui Howard Lyon, adevarul e ca albastrul ala e MIEZMIERAIZING @-)

fixed that for you :D
singerete wrote:SIEDNEES
Ma intrebam cum de au trecut 3 zile pe forum si nimeni, nimic. HMPF...SIEDNĂSS INDID, manca'v'ar holera.:P
missao wrote:mda, am vrut sa zic si de Captivating Vampire, dar am zis ca mai bine nu :P let's try to avoid that pic for as long as possible. with that in mind, I'm so glad I'm not playing vampires :lol:

Raymond e un pic prea colturos si intunecat pentru gustul meu, carti precum Kresh, Ruinous Minotaur si Goblin Deathraiders seamana prea mult. La un artwork prost mai inchid ochiul, dar nu pot sa iert artistii care nu au suficienta inspiratie incat sa nu deseneze 15 carti la fel. Jesper Ejsing cu Borderland Ranger + Dryad's Favor anyone? plus ca toate bestiile desenate de ele is in procesul unui salt sau ceva asemanator. desi Hedron Crab e foarte bine facut, nice colors and all.
Effing Edward Cullen fans.
Swanland parca deseneaza bine Jundul ca flavour si culori:D
Trade score 0 (100%)
Members
Yeap, Swanland portretizeaza cel mai bine Jundul :) they probably picked him for that reason.

holera holera, but it's so frakking funny :P too funny to miss the opportunity. no DIEMĂGE intended *ahem* I mean harm! no harm intended :P
Trade score 42 (100%)
Members
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 31-Mar-2010 21:08
Silviu wrote:Luckily there is PROTIECŞĂN

Circle of Protection: Art

[color=red] Singerete: Parca arata mai bine asa nu? [/color]
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Ma mir cum nimeni nu l-a amintit pe Wayne Reynolds. Detaliile din art-urile lui sunt fenomenale.
Trade score 0 (100%)
Members
Poate sa aiba detalii, dar mie nu imi place stilul lui. Ok, Ajani nu e urat, Cliffrunnerul (aka Gaina) e interesant realizat, dar Frontier Guide de exemplu e spurcat. Trebuie sa recunosc ca Soul's Fire mi-a placut si la fel si lovely Woolly, dar in rest are stilul ala a la Terminate/Hinder care nu-mi place deloc, zici ca e disproportionat.
Posts [ 1 to 21 ]
21 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply