Zgarbas wrote:Decat sa recitesc atatea tampenii mai bine fac seppuku.
Have you shamed yourself so much? Did you lose honor by siding with the devil?
Zgarbas wrote:Decat sa recitesc atatea tampenii mai bine fac seppuku.
Zgarbas wrote:Auzi, io mai am o singura intrebare.
Cine detine "monopolul", care "scade preturile"? Un booster e 17 lei si la Bucuresti, si la Mures, nu?
Sau boicotam intreaga tara acuma ca are monopol (lol)
Io serios ca daca as fi ala de la RG si as citi forumul asta as refuza sa mai am vreo treaba cu comunitatea. Serios. Mai bine pierd bani decat sa am asa clienti. Ca oricum suntem gata sa fugim in ailalta directie pentru 10 lei.
Zgarbas wrote:Lol, de parca se apuca cineva de magic si nu stie ca-i scump.Tu chiar crezi ca o sa schimbe de la 30 de lei vreodata daca ramane in viitorul apropiat asa? Eventual o sa mai scumpeasca. In orice caz o sa fie acei 10 lei + acei cativa lei ca sa rotunjim because why not?
Care 13 lei benczi?
Io serios, as vrea sa vad unde a zis cineva de la RG ca ramane 30 de lei taxa permanenta. Ca pana atunci pareti doar niste self-entitled brats care proiecteaza chestii de dragul de a fi victimele capitalismului.
Ce zice un noob cand afla ca trebuie sa aiba deck de 500lei+ ca sa si castige un meci :)?
Zgarbas wrote:Mie mi se pare absurd sa tratezi RGul ca niste ghiavoli capitalisti fiindca au pus 30 de lei taxa, cand initial era 20 dar vine Tudor si zice "de ce nu 30?".
Mi se pare absurd sa tratezi o chestie despre care nu s-a vorbit inca (taxa permanenta) de parca is ghiavoli capitalisti in conditiile in care doar presupui.
Si mi se pare absurd sa incepi despre monopol si alte cacaturi ca un conspiracy theorist.
Also, ai o potentiala relatie intre 2 parti, RG si GF. Sa rezumam.
Inainte sa se deschida macar RGul deja erau cateva pagini de critici.
In momentul in care RGul posteaza o chestie teoretica pe site, in loc ca GFul sa presupuna ca a fost facut dar mai e loc de vorba, GFul sare si ii injura ca pe niste porci capitalisti ca nu stiu ca un pod are 8 persoane.
In momentul in care RGul posteaza o chestie pe site, apoi o modifica cum zice GFul, tot GFul sare ca ce porci capitalisti is.
RG are un policy destul de fix. S-a vorbit cu ei despre modificari, compromisuri, gen "daca cumparam un booster la 2 persoane putem sa nu mai platim taxa?". Se gandeste cineva ca in momentul in care incepi sa faci exceptii (mtg e ok sa fie moca, restul nu) or sa vrea si altii exceptii? Se gandeste GFul la orice care e inspre binele magazinului? NU. Ca-s porci capitalisti.
RG are preturi standard. Asa sunt si la bucuresti, si la mures (ma refer la produsele in sine acum). Si totusi vine Viki si urla ca ce monopol au ei. Si vai ce naspa e RGul ca foloseste pretul standard in toata tara. Si vai, ce porci capitalisti ca vand boostere cu adaos comercial de 50%.
RG inca nu a luat decizii finale, dar GFul sare pe ei. De ce nu ai facut decizii de afaceri permanente care sa fie in avantajul nostru inca din prima saptamana de deschidere? Asa-i frumos?
GF pretinde ca aduce o comunitate care sa merite conditii speciale. Dar GF nu poate aduce decat 18 persoane la un release, si cati oameni avem care joaca standard? Avem macar 10 care ar veni in fiecare saptamana? Comunitatea noastra stabila e mai imaginara decat pula lu viki.
In conditiile in care una din parti este dispusa din start sa sara pe ailalta pentru orice cacat, ca din start GFul priveste RGul ca pe un inamic care trebuie batut, din start GFul este gata sa boicoteze RGul pentru orice chestie (de la poduri de 5 persoane la 10 lei in plus) in loc sa ii sune "bai, podu e de 8 persoane" sau "hai sa vorbim sa fie 20", Nu RGul este ghiavolul capitalist, ci GFul este o parte care nu este dispusa la negocieri reale si din start este clar ca nu vrea binele ambelor parti.
In aceste conditii, frankly, orice efort depus de RG este gratuit si din buna vointa. Fiindca GFul este clar ca nu are nicio intentie de a coopera.
(ca na, ce conteaza cat de de treaba ii Sergiu din alt oras, daca presupusa comunitate din oras menstrueaza pe el?)
De ce astia de la RG ar mai avea vreun fel de obligatie sa ne ia in serios?
benczi wrote:no, nu pot sa dorm ca numa la discutia asta ma gandesc :(
vreau sa vorbesc eu cu rg din partea comunitatii (sau impreuna cu Tudor), cred ce e destul de clar ce vrem: nu vrem sa platim taxa de sala.
intrebarea mea: daca rg o sa fie de acord, sa scoata taxa de sala din evenimente, daca ne facem abonamente, toata lumea e ok cu asta?
eu de exemplu vreu sa particip si la liga si la standard, care ar veni 2 evenimente/saptamana, care ar veni 104 ron cum e acum, si ar fi mai bun 50 ron pt. abonament. acum daca ziceti ca nu vreti sa participati de atatea ori, si nu vreti optiunea de abonament, e ok si asa, scopul meu e sa scapam total de taxa de sala, dar vreau sa stiu cam cat/ce ati fi dispusi sa dam in negociere?
Zgarbas wrote: [..] Comunitatea noastra stabila e mai imaginara decat pula lu viki. [..] [/..][/..]
Zgarbas wrote:Daca tie ti se poate ierta ca ai facut un calcul gresit, de ce RGului nu i s-ar ierta?
Ca din cate vad eu, vreti respect fara sa acordati si voi la randul vostru.
https://www.youtube.com/watch?v=1Q58nTiZrJ0
Silviu wrote:Ba da nu opriti filmul lui Adi :(
adriann wrote:Silviu wrote:Ba da nu opriti filmul lui Adi :(
lvalics wrote:Faceti un poll si intrebati oamenii cate boostere cumpara intre 2 seturi. Cu draft cu tot. Adunati la cati sunteti si vedeti cat se consuma. Nu depasiti mai mult de 10 displayuri. Asta zic cam la 15 RON, ca aveti si draft unde este 15 RON si aveti si alte evenimente. Nu luati in considerare PRE- ca nu e relevant aici.
Calculati la 10 displayuri sau la cate ies ca voi ati cumpara profitul. Daca iau 5 RON profit/booster, este 1800 RON. Deci 1800 RON in 3 luni, intre 2 seturi. Mai calculati cata consumatie faceti, pe eveniment de la o persoana nu cred ca faceti mai mult de 15 RON. Calculati castigul si de aici, unde puneti cam 5 RON, ca multi nu consuma, doar vin la draft sau la constructed. Luati la eveniment 12 persoane in medie, pe luna 5 evenimente, 60 de oameni, 60 * 5 = 300 RON profit. Deci pe luna, 1800/3 luni, 600 + 300 RON.
Hmmm, va iese chiria la un apartament de 2 camere ... Enjoy it si inchiriati asa cum sugera @adriann.
Nu vreau sa fiu rautacios, dar trebuie sa va trezesc la realitate putin inainte de negociere.
Cu stima,
Lehel