Mda... se pare ca nu le place hotlinking la aia.
toranaga wrote: Mie nu imi merge link-ul...
Ce nu-ti merge???
toranaga wrote: Mie nu imi merge link-ul...
singerete wrote:O gasiti pe Twitter poza
Rarres wrote:Oricine ar câştiga, da' ORICINE, trebuie să verse nişte Jägermeister în ea (cam o sticlă, aşea) şi să facă turu' de onoare pe la fiecare. Cupa cu alcool. Gurule, considerând că eşti un meseriaş, dăzinfectează bine cupa în prealabil :D .
Ryu wrote:OK, in caz ca nu a zis nimeni pana acum: you guys are damn lucky with such an organizer. Pe langa faptul ca va da premii peste premii, va face si o cupa fenomenala pentru turneul final.HANDS UP! XMas present is being processed as we speak.
Hands up and celebrate your voodoo doc! Oh, and you'd better have a darn good Christmas present for him.
Rarres wrote:Ryu wrote:OK, in caz ca nu a zis nimeni pana acum: you guys are damn lucky with such an organizer. Pe langa faptul ca va da premii peste premii, va face si o cupa fenomenala pentru turneul final.HANDS UP! XMas present is being processed as we speak.
Hands up and celebrate your voodoo doc! Oh, and you'd better have a darn good Christmas present for him.
singerete wrote:Noroc ca ne avem unii pe altii. Ca altfel nu faceam nimic eu ca organizer. Plus sa nu-i uitam pe Mihai, Rares, Ovi, Flo cu ajutorul carora am organizat evenimentele de-a lungul anului. Nu in ultimul rand Laurei si lui Sebi.Spoken like a true Guru, Guru. Hats off to you!
Spoook wrote:Iar acum Bency este cel norocos
singerete wrote: Alex Savescu nu mai ajunge la event, deci urmatorul pe lista, adica Argentum Boy is in.
m0nstersnatch wrote:am facut pe cineva fericit :cool: