1051
benczi wrote:poate sa-mi imprumute cineva 3x Rhox Faithmender , si 1x Planar CleansingPlanar am sigur 1x.
Rhox nu cred.
benczi wrote:poate sa-mi imprumute cineva 3x Rhox Faithmender , si 1x Planar CleansingPlanar am sigur 1x.
Rarres wrote:So yeah. Are careva de împrumut pt sâmbătă (eventual chiar şi pentru duminică la MS) 2 bucăţi Liliana of the Veil?
Rarres wrote:So yeah. Are careva de împrumut pt sâmbătă (eventual chiar şi pentru duminică la MS) 2 bucăţi Liliana of the Veil?
LE: 2 sau 3 Boros Reckoner de dat are careva?
BinaryLatin wrote:Eu vreau sa cer ptr joiSome Grisly Salvages and fries with that ?
4 mulch
2 faithless looting
Astea de mai sus imi sunt absolut necesare , dar daca mai aveti si niste :
2 ray of revelation
2 purify the grave
1-2 grislebrand
ar fi excelent.
Multumesc!
BinaryLatin wrote:Poti sa aduci maine plsbenczi wrote:poate sa-mi imprumute cineva 3x Rhox Faithmender , si 1x Planar CleansingPlanar am sigur 1x.
Rhox nu cred.
benczi wrote:BinaryLatin wrote:Poti sa aduci maine plsbenczi wrote:poate sa-mi imprumute cineva 3x Rhox Faithmender , si 1x Planar CleansingPlanar am sigur 1x.
Rhox nu cred.
necroticist wrote:Poate sa-mi imprumute si mie cineva astea pana dupa gameDay?Am eu 2 Nefalii, însă ajung să ţi le dau doar mâine.
1 x Mutilate
2 x Nephalia Drownyard
BinaryLatin wrote:Chiar nu are nimeni 4 Mulch ?cred ca am eu...ma uit diseara si fac update la postul asta :)
Acuma serios, is comune FFS....
BinaryLatin wrote:Chiar nu are nimeni 4 Mulch ?
Silviu wrote:BinaryLatin wrote:Chiar nu are nimeni 4 Mulch ?cred ca am eu...ma uit diseara si fac update la postul asta :)
are cineva niste auguri? :-/
Silviu wrote:BinaryLatin wrote:Chiar nu are nimeni 4 Mulch ?cred ca am eu...ma uit diseara si fac update la postul asta :)
Silviu wrote:Am eu 2 :D.Tii pot aduce sambata.BinaryLatin wrote:Chiar nu are nimeni 4 Mulch ?cred ca am eu...ma uit diseara si fac update la postul asta :)
TehAuthor wrote:anyone have a pithing needle de imprumutat?eu am..witchbane careva?
TehAuthor wrote:Ce funny sunt copii :)Ce funny-i Vlad(PL) :))
andrew1997 wrote:As avea nevoie de 4xHuntmaster of the Fells pt gameday(sau oricati pls)daca are cineva as mai avea nevoie de 4 rootbound craig si 3 stomping ground(oricate puteti )Ms;)Poti juca ce joci si fara Huntmasteri.