tonisnakes wrote:Am un prieten care poate o sa vina. Daca da, o sa aiba deck-ul meu extort pe care o sa incerc sa il perfectionez pana la game day (nu ca as mai avea mult timp). Eu nu o sa pot veni de la inceput ca am olimiada la info atunci dar o sa incerc sa ajung ca sa il ajut, pana atunci e in mainile voastre.Daca vien cu acel deck are un avantaj prea mare
Posts [ 31 to 37 of 37 ]
si cu necomune are deja avantaj! (cred :P )
Pai da, avand in vedere ca majoritatea cartilor sunt comune in deck-urile alea
tonisnakes wrote:Am un prieten care poate o sa vina. Daca da, o sa aiba deck-ul meu extort pe care o sa incerc sa il perfectionez pana la game day (nu ca as mai avea mult timp). Eu nu o sa pot veni de la inceput ca am olimiada la info atunci dar o sa incerc sa ajung ca sa il ajut, pana atunci e in mainile voastre.
nimeni nu vien cu deckul d acasa..
ideea este sa folosim cartile din cutia milei si sa facem din ele niste deckuir..
deja am facut vreo 20.. sunt carti ce nu ne folosesc dar sunt haioase si extrem de utile pentru un incepator..
toata lumea os a primeasca un deck de 60 facaut de noi si o sa joace cu el.. deck al;es fie aleator fie dupa culoare..
O sa vin si eu
Voi veni si eu. Mi se pare ca ar trebui sa vina un "veteran" pe acolo sa explice ce si cum.
Imi pare rau, nu am mai putut sa ajung :(
Posts [ 31 to 37 of 37 ]