Cel putin 1000 de creaturi :)
Posts [ 91 to 120 of 446 ]
PLUS doi planeswalkeri :P
Trickster wrote:Artwork-ul mi se pare ... naşpa :|Vlad wrote:For some reason, I don't think I'm gonna like this set much.Is it the brain in the walking jar? :P
Vlad wrote:Artwork-ul mi se pare ... naşpa :|Serios? Mie artworkul mi se pare foarte bun. Adica prin natura lui e urat, dar e foarte bine realizat. Dupa gusturile mele, mult mai bun decat majoritatea artworkurilor din Alara. De departe.
Phyrexian Hydra, un hydra cu infect :)
benczi wrote:Phyrexian Hydra, un hydra cu infect :)How did you figure that one out? :P
missao wrote:benczi wrote:Phyrexian Hydra, un hydra cu infect :)How did you figure that one out? :P
It was a hard nut to crack, but I always prevail B-). :P
Ma mira putin ca va fi alb cu verde si nu negru cu verde.
16-Dec-2010 15:24
(Last edited: 16-Dec-2010 15:51)
98
missao wrote:Na bine, nu mă refeream ca măiestrie a artistului. Pur şi simplu nu-mi place cum arată Mirranii şi Phyrexienii.Vlad wrote:Artwork-ul mi se pare ... naşpa :|Serios? Mie artworkul mi se pare foarte bun. Adica prin natura lui e urat, dar e foarte bine realizat. Dupa gusturile mele, mult mai bun decat majoritatea artworkurilor din Alara. De departe.
Că tot veni vorba, Alara arată mai bine IMO, iar aici nu mă refer doar la Bantieni ci chiar şi la Junzi şi la Grixişi :)
E o chestie de gust :)
P.S. Referitor la Hidra albă cu infect:
Juryan, the Rebel Kha. The rebel leader Juryan, who led the Obu-Tal to break off from the main pride of leonin, is a ferocious, charismatic, and deeply angry young warrior. He believes fiercely in the need for revolution and a new societal structure for leonin; the old ways of the Kha-Tal pride, he says, do not apply in these changed times. Juryan's warriors have been fighting off Kha-Tal loyalists over land and resources—and losing. Vastly outnumbered and outgunned by Kemba's forces, Juryan needs some new advantage to ensure sovereignty for his fledgling nation. He has recently begun trying to use more of the artifact creations that lay defunct in the wake of the Sun's Toll, and has devoted a sect of smiths and artificers to uncover the secrets of the artificial beings. Not long ago, his scouts discovered and captured a strange, new kind of creature, a being whose metal and flesh are fused completely. This new being appears very dangerous—it may prove to be just the weapon Juryan has been looking for, to strike a vital blow against the Kha-Tal.Deci o sectă de mâţe va fi coruptă de Phyrexieni, poate? Şi aşa ajunge şi albul să aibă (un pic de) Infect?
Toate chestiile din lumea asta is dupa gust, dar cu toate astea majoritatea lumii o sa iti zica ca uraste artworkul din Lorwyn daca ii intrebi :) Eu in Alara am gasit putine artworkuri care sa imi placa. Unu la mana, m-am saturat de arhetipul lui Rafiq. Doi la mana, prea multe pasari. Practic doar bestiile imi plac si nici alea foarte mult.
La Mirrodin (cel putin la Besieged) totul pare mai spetaculos :) O fi si efectul noului, dar totusi, artworkurile is mai spectaculos facute efectiv, se simte dinamismul ala de "besieged/besieging" :P
Now when does the freakin' spoiler start?!?! this be my first spoiler weee (meh no size tag.)
La Mirrodin (cel putin la Besieged) totul pare mai spetaculos :) O fi si efectul noului, dar totusi, artworkurile is mai spectaculos facute efectiv, se simte dinamismul ala de "besieged/besieging" :P
Now when does the freakin' spoiler start?!?! this be my first spoiler weee (meh no size tag.)
Toate chestiile din lumea asta is dupa gust, dar cu toate astea majoritatea lumii o sa iti zica ca uraste artworkul din Lorwyn daca ii intrebi :)Io interpretez asta drept "People don't generally like fairytale-fantasy/dark-fairytale fantasy". Which is a pity. But me likes :D
Alara pare un pic mai high-fantasy, gen LotR, Zendikar... umm, Indiana Jones-fantasy (?)(lol) iar Mirrodin-Phyrexia e ceva gen WW2-fantasy (I just made that up :P)
Nu stiu, probabil mirrodin ar intra undeva la ceva forma de punk... da, stiu, un pic fortat :P si zendikar cred ca undeva la swashbuckling fantasy si alte chestii cu iz de D&D. Dar lorwyn (shadowmoor totusi mai putin), cu tot izul lui de fantasy celtic, sucks pentru art-urile generice, repetitive si banale. Bleh.
Cred ca cuvantul cheie e disproportionate.
well, here are some new photos cu cartile de pre-release si release:

enjoy :P
P.S: Sarbatori fericite si sa va aduca mosu' tot ce va doriti :D
enjoy :P
P.S: Sarbatori fericite si sa va aduca mosu' tot ce va doriti :D
OMFG ce carti. Sunt bombe de-a dreptul. First strike si deathouch!!! Si elf si zombi, si 3/3. Woow...
Cealalta carte de pre- se pare ca are o noua abilitate: battle cry; deja sunt super curios de cartile din acest set.
Cealalta carte de pre- se pare ca are o noua abilitate: battle cry; deja sunt super curios de cartile din acest set.
Glissa e mâncată de Phyrexia! NO WAY! o.O
Ai doamne ce tare-i si THopter Assembly :o mai ales cu Glissa :D
Eu mai tare ma tem de thopter assembly cu time sieve in extended (yay, ture infinite la 6 mana). Bleh.
Also, battle cry suna asa: Battle cry (Whenever a creature with Battle Cry attacks, each other attacking creature gets +1/+0 until EOT)
Text partial la promo-ul de alb:
Hero of Bladehold 2WW
Creature - Human Knight
Battle cry (Whenever a creature with Battle Cry attacks, each other attacking creature gets +1/+0 until EOT)
Whenever... put two... onto the battlefield.
Amu daca promo-ul de alb ii 3/3 si pune 2 tokeni in functie de ceva conditie, nimeni care joaca mirran n-ar trebui sa ravneasca prea mult la glissa :P Decat daca conditia ii "whenever Hero of Bladehold deals damage to an opponent", care nu prea pare ca ar incapea intr-un singur rand pe carte, zic eu.
Also, battle cry suna asa: Battle cry (Whenever a creature with Battle Cry attacks, each other attacking creature gets +1/+0 until EOT)
Text partial la promo-ul de alb:
Hero of Bladehold 2WW
Creature - Human Knight
Battle cry (Whenever a creature with Battle Cry attacks, each other attacking creature gets +1/+0 until EOT)
Whenever... put two... onto the battlefield.
Amu daca promo-ul de alb ii 3/3 si pune 2 tokeni in functie de ceva conditie, nimeni care joaca mirran n-ar trebui sa ravneasca prea mult la glissa :P Decat daca conditia ii "whenever Hero of Bladehold deals damage to an opponent", care nu prea pare ca ar incapea intr-un singur rand pe carte, zic eu.
Pai promo-urile alea vor fi impartite in functie de factiunea aleasa la Pre, mai mult ca sigur.
singerete wrote:OMFG ce carti. Sunt bombe de-a dreptul. First strike si deathouch!!! Si elf si zombi, si 3/3. Woow...doar e mistica !
si legendara.. si cu un casting-cost f. restrictiv, toate acestea ii taie un pic din efectul woow!
27-Dec-2010 16:02
(Last edited: 27-Dec-2010 16:09)
110
Honestly, mult mai tare decat Glissa:

Deci:
Student of Warfare, Honor of the pure, Knight Exemplar, Mirran Crusader, Hero of Bladehold si ai un inceput de knight deck promitator...

Deci:
Student of Warfare, Honor of the pure, Knight Exemplar, Mirran Crusader, Hero of Bladehold si ai un inceput de knight deck promitator...
Trebuie sa-ti dau dreptate.
faina carte... 3 creaturi la 4 mana ce pot da 7 damage...dragut :D
O sa pun cel putin 32 Lightning Bolt in deck :-) si numai land restul.

si cartea in sine...nu doar ce promo :)
Asta-i si partea mai tare la carte... rezista la un bolt. Daca sta o tura pe masa, o sa fie durere.
Noroc ca negru' nu are probleme cu toughness-ul :P
toranaga wrote:Noroc ca negru' nu are probleme cu toughness-ul :PDoom Blade e mama lor. Pentru toate celelalte, există Grasp of Darkness.
Vlad wrote:Glissa e mâncată de Phyrexia! NO WAY! o.O
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! aveam mari sperante ca o sa se reintoarca glissa ca si un campion al mirranilor... cel putin lore-wise.
acum ca a trecut de partea phyrexiei, cred ca la fel o sa fac si eu la pre :)
dar imi place cum se contureaza setul
tot ma uit la Thopter Assembly....nu mi se pare deloc buna cartea (inafara de ceva gimmicky deck)
va dati seama ca daca ai 6 mana si adversarul are 1 viata iti trebuie 3 ture sa faci acel 1 damage?
va dati seama ca daca ai 6 mana si adversarul are 1 viata iti trebuie 3 ture sa faci acel 1 damage?
Spoook wrote:tot ma uit la Thopter Assembly....nu mi se pare deloc buna cartea (inafara de ceva gimmicky deck)e totusi un 5/5.. eu zic ca ai posibilitatea sa dai acel 1 dmg mai repede :P
Posts [ 91 to 120 of 446 ]