1111
Posts [ 1111 to 1140 of 1474 ]
1112
I have 4 Mutilates.
1113
can i have them ? :D
Do you also happen to have some Liliana of the veil you dont need ? :P
Do you also happen to have some Liliana of the veil you dont need ? :P
1114
Are cineva 1 acidic slime si 3 centaur healeri?
1115
Bogdish wrote:Are cineva 1 acidic slime si 3 centaur healeri?
da.
1116
benczi wrote:Adui te rog azi.Si un Rest in Peace daca ai =)Bogdish wrote:Are cineva 1 acidic slime si 3 centaur healeri?
da.
1117
Mi-ar trebui si mie pentru sambata niste Godless Shrine si Isolated Chapel, doar pana la sfarsitul zilei respective. Deci daca are cineva care va fi la Goblin in acea zi landurile astea si nu le joaca, I'd really appreciate if I could borrow them pt. Game Day. Mersi!
1118
Ixithra wrote:Mi-ar trebui si mie pentru sambata niste Godless Shrine si Isolated Chapel, doar pana la sfarsitul zilei respective. Deci daca are cineva care va fi la Goblin in acea zi landurile astea si nu le joaca, I'd really appreciate if I could borrow them pt. Game Day. Mersi!Iti pot aduce 3 si 3.
1119
1120
Silviu wrote:Ixithra wrote:Mi-ar trebui si mie pentru sambata niste Godless Shrine si Isolated Chapel, doar pana la sfarsitul zilei respective. Deci daca are cineva care va fi la Goblin in acea zi landurile astea si nu le joaca, I'd really appreciate if I could borrow them pt. Game Day. Mersi!Iti pot aduce 3 si 3.
Mersi mult de tot! Dau o bere!
1121
TehAuthor wrote:are cineva 3xOmniscience, 2xTyrant of Discord, Borborygmos Enraged and 2xGriselbrand ?Am eu Borbo si Tyrant(2 borbo si 1 tyrant)
1122
as avea si io nevoie de 1 tusk.
1123
Are cineva un Sunpetal Grove de imprumutat pentru perioada 24 mai 1 iunie?
1124
Bogdish wrote:Are cineva un Sunpetal Grove de imprumutat pentru perioada 24 mai 1 iunie?
Ti-as putea aduce eu 1 Sunpetal, joi sau sambata. Ruric iti mai trebuie sau nu?
1125
Ixithra wrote:Amandoua te rog =)Bogdish wrote:Are cineva un Sunpetal Grove de imprumutat pentru perioada 24 mai 1 iunie?
Ti-as putea aduce eu 1 Sunpetal, joi sau sambata. Ruric iti mai trebuie sau nu?
1126
Am si eu nevoie (doar) sambata de:
1 x Nephalia Drownyard
1 x Mutilate
1 x Murder
1 x Nephalia Drownyard
1 x Mutilate
1 x Murder
1127
Vlad can you lend me those mutilates for tomorrow?
I alse need 1 desecration demon.
Liviu adu te rog alea ce am vorbit. :P
Si andrei adu te rog garruk-ul ala ce il am la tine .
23-May-2013 10:42
(Last edited: 23-May-2013 10:53)
1128
BinaryLatin wrote:Vlad can you lend me those mutilates for tomorrow?Garruk e la mine.Nu are altcineva Garruk Relentless de imprumutat pentru Gday si pt Nats?Sau Landuri pe GRW sau Garruk Primal Hunter?
1129
BinaryLatin wrote:Vlad can you lend me those mutilates for tomorrow?
Yep, I have those 5 cards for you. I will be there today.
1130
Rog pe cel care a fost ieri la event si a luat din greseala 2 Cavern of Souls in sleeve-uri mov sa le returneze asap. Multumesc!
1131
1132
If you'll borrow me stuff for Junk, I can give you Blood Baron and Olivia :P
1133
Nice :). Yes, I am, I don't need anything (for this deck) I gave you except the rites, but I will get those from doru or liviu.
Can you come like 15 minutes earlier, so I can build my deck :).
Can you come like 15 minutes earlier, so I can build my deck :).
1134
Sure, I should be there around 10.30. I would also need Sin Collector and another Ray of Revelation.
1135
Tudor,când mai treci pe la rg sa îmi lași cărțile imprumutate.deasemenea, benczi ai cumva 1advent of the wurm de împrumutat ? Si are cineva 2 ray of rev?
1136
Bogdish wrote:Tudor,când mai treci pe la rg sa îmi lași cărțile imprumutate.deasemenea, benczi ai cumva 1advent of the wurm de împrumutat ? Si are cineva 2 ray of rev?
Si eu le vreau de la tine :P
1137
Bogdish wrote:Tudor,când mai treci pe la rg sa îmi lași cărțile imprumutate.deasemenea, benczi ai cumva 1advent of the wurm de împrumutat ? Si are cineva 2 ray of rev?numai 1 advent am avut si l-am dat deja. in draftul din ms nu am scos nimic bun, dar 1 land :(
1138
Îți dau cărțile joi dacă se tine ceva.si nu are nimeni 1advent si 2 ray of revelation?? Serios?
03-Jun-2013 18:38
(Last edited: 03-Jun-2013 18:39)
1139
Bogdish wrote:Îți dau cărțile joi dacă se tine ceva.si nu are nimeni 1advent si 2 ray of revelation?? Serios?ray of revelations am, lol, nu am observat ca ai scris si ala :P
edit: joia asta nu cred ca o sa fie, ca acum am terminat marele wmcq, si am pierdut, si tre o pauza mica, un draft de MM, si o sa fie bine dupaia.
1140
un cubuletz?
Posts [ 1111 to 1140 of 1474 ]