lvalics wrote:OK, inca una ...
Are you kidding me?!?! Really?! Ok, I'm playing green!
lvalics wrote:OK, inca una ...
lvalics wrote:Toti vorbiti de infectie, dar un dezinfectant nu stiti? :)cica nu o sa fie nimic de scos poison counters ca Mark Rosewater a urat mecanica de la Leeches sau ceva de genu. Zenith nu-s un fel de Beaconuri?
singerete wrote:Păi infectați sunt și pe alb, așa că infecția nu cunoaște limite ;)Eu ma refeream la zenituri :P
Silviu wrote:Zenith nu-s un fel de Beaconuri?O, ba da.
lvalics wrote:Una neagra ... infect of course.lifelink(raspuns la mirran) si infect? myr de mana cu infect? lup de la care tragi carti daca moare ceva? living weapon? infect cu destroy artifct cand intra pe battlefield? Green Sun's Zenith? damn you, phyrexia! u're making me join you @-)
singerete wrote:Scuză-mă dar Mirrani au fost avantajați în SoM. Era și cazul să echilibreze situația.Pai aici nu e un razboi simplu de numere, intra mai multi factori in calcul. Pur si simplu a fost greu pentru Phyrexia pentru ca a adus o mecanica care nu exista inainte, evident ca atata timp cat nu ai carti cu care sa faci strategii pur si simplu nu o sa iti iasa. Ca sa nu mai zic ca un alt factor care schimba ecuatia ii faptul ca la Phyrexia trebuie sa dai doar jumate din damage-ul de Mirran, deci da, ma astept sa fie cel putin creaturi mai putine/slabe.
Și și așa, tot mirrani au mai multe cărți din care să aleagă. (75% din SoM + 50% din MBS comparativ cu 25%+50%)
Tezz = weak Imi place ala vechi mai mult .
Flobo wrote:as fi zis si eu asta. dar cine stie ce control combos o sa putem face. + e 4 mana, destul de rapid totusi.Tezz = weak Imi place ala vechi mai mult .
Chiar asta ma gandeam si eu, ca a fost atata hype in jurul sau si acuma ca-l avem e cam meeeh. Ma asteptam la altceva... dar probabil ca gicu sculptoru de minti e devina ca avem asteptari asa mari. Dar tot as vrea sa am vreo 2 ;))
In rest super nice sfinxul si chestia cu "destroy all creatures" se pare ca voi avea inlocuitor pt Martial Coup