ALL WILL BE ONE !
PHYREXIA !
Dar chiar as vrea Hero-ul. Pot si eu sa joc Phyrexia si sa primesc Hero of BladeHold ?
PHYREXIA !
Dar chiar as vrea Hero-ul. Pot si eu sa joc Phyrexia si sa primesc Hero of BladeHold ?
Tudor Grigoroaia wrote: Dar chiar as vrea Hero-ul. Pot si eu sa joc Phyrexia si sa primesc Hero of BladeHold ?
singerete wrote:Am primit aseară email de la distribuitor în care mă anunța că kit-urile de pre vor fi împărțite jumate jumate pe facțiuni. Deci practiv vor fi 11 locuri de Phyrexian și 11 de Mirrani.Mi se pare firesc să fie 50/50, e aiurea că au anunțat doar așa târliu.
Așa că acum își are sensul împărțeala ce-am facut-o. Țin să va anunț că mai este un singur loc în tabăra Phyrexienilor (asta dacă nu se convertește Rareș la Mirrani).
Trickster wrote:Eu vreau mirran. Die undead dead somethings, die.Amen, brother!
Rarres wrote:singerete wrote:Am primit aseară email de la distribuitor în care mă anunța că kit-urile de pre vor fi împărțite jumate jumate pe facțiuni. Deci practiv vor fi 11 locuri de Phyrexian și 11 de Mirrani.Mi se pare firesc să fie 50/50, e aiurea că au anunțat doar așa târliu.
Așa că acum își are sensul împărțeala ce-am facut-o. Țin să va anunț că mai este un singur loc în tabăra Phyrexienilor (asta dacă nu se convertește Rareș la Mirrani).
Nu mă mai convertesc dacă e așa, că Phyrexia e mai șmecheră.
benczi wrote:TOTAL! Noul Colossus ma face sa vreau sa aleg phyrexia!Băi, 12 mana e cam extrem pentru un deck de infect. Ori faci ceva meșcherii să-l pui altfel pe masă ori mai bine nu-l bagi în deck.
toranaga wrote:Am avut noroc!!!! :DBravo, Ovi, chiar mă bucur pt tine și felicitări pentru locul ocupat!
Ain't that something?! :D