singerete wrote:Myr Turbine mi se pare super faină. Ce combinație face cu Myr Battlesphere :P
simt ca o sa mi-o iau la pre de la combinatia asta :))
singerete wrote:Myr Turbine mi se pare super faină. Ce combinație face cu Myr Battlesphere :P
mihai wrote:singerete wrote:Myr Turbine mi se pare super faină. Ce combinație face cu Myr Battlesphere :P
simt ca o sa mi-o iau la pre de la combinatia asta :))
attikussz wrote:Cryptoplasm {1}{U}{U}
Creature – Shapeshifter (Rare)
At the beginning of your upkeep, you may have Cryptoplasm become a copy of another target creature. If you do, Cryptoplasm gains this ability.
3/3
Spoook wrote:daca asta e adevarat....O, da. Cartea aia e bună și așa, de sine stătătoare, împotriva unui infect va fi mult prea bună!
Burn the impure 1R (c)
Instant
Burn the impure deals 3 damage to target creature. If that creature has infect, burn the impure deals 3 damage to that creature's controller.
atunci.. huston.. we have a problem !!!
Rarres wrote:Spoook wrote:daca asta e adevarat....O, da. Cartea aia e bună și așa, de sine stătătoare, împotriva unui infect va fi mult prea bună!
Burn the impure 1R (c)
Instant
Burn the impure deals 3 damage to target creature. If that creature has infect, burn the impure deals 3 damage to that creature's controller.
atunci.. huston.. we have a problem !!!
missao wrote:Sigur, imi si imaginez pe cineva jucand doua carti in standard ca sa poata da 3 damage :P Nici macar pe limited nu m-as baga la asa ceva.
Spoook wrote:missao wrote:Sigur, imi si imaginez pe cineva jucand doua carti in standard ca sa poata da 3 damage :P Nici macar pe limited nu m-as baga la asa ceva.
normal ca la standard nu vei folosi acest combo :P
dar in limited vand sansa, mai ales ca si pana acum a mai fost folosit tainted strike sa dea infect creaturilor tale, dar acum poti folosi ca creezi un deck "semi infect".. intradevar e periculos.. dar poate ar merge
vikirosen wrote: Nu a folosit nimeni Tainted Strike pe post de "prevent damage" cand celelalt da alpha strike? Good times.
missao wrote:+ inca vreo 30 de carti
Spoook wrote:cei de la Mirrani au primit o multime de instanturi bune :(Acuma mă scuzi, dar era timpul să primească și ei ceva ce pot folosi efectiv. Lucrurile sunt echilibrate acum, părerea mea. Mai sunt puține cărți de arătat și Battle Cry, deși promitea multe în limited, e cam subțire.
missao wrote:Now when's the next set coming out? :D
mihai wrote: adevarul e ca is distractive spoilerele la seturi noiYa think?
missao wrote:Hai mai sa fim seriosi acuma, ca pe Limited ambele factiuni is la fel de bune. Si zic asta pentru ca si eu am avut aceeasi reactie azi dimineata "oh look cate carti bune pe Phyrexia". Singura diferenta reala e ca boosterele din SoM contin mai multe carti de Mirran, dar nu cred ca nu s-au gandit ei la asta, asa ca totul ar trebui sa fie ok.Faza e ca oricare poate sa ia carti din SoM cu watermarkul factiunii adverse :(
Now when's the next set coming out? :D