suntem 9. one more? 3 more?
Posts [ 31 to 55 of 55 ]
Okay I'm in :)
Eu zic sa dam 18 lei sa luam fiecare un booster.Nu mai am chef sa dau 15 si sa iau juma' de booster.Atata vreme cat ziceti din timp, mie imi e bine oriunde.In Cluj.
04-Apr-2013 12:37
(Last edited: 04-Apr-2013 12:37)
34
mai bine vorbim sambata cu tudor sa vedem daca e de acord sa ne lase duminica cu taxa de 20 lei in care sa intre 1 booster de persoana. Asa avem si loc si dam doar 3 lei in plus fata de pretul boosterului. E ok? Ce ziceti?
TudorGrigoroaia wrote:mai bine vorbim sambata cu tudor sa vedem daca e de acord sa ne lase duminica cu taxa de 20 lei in care sa intre 1 booster de persoana. Asa avem si loc si dam doar 3 lei in plus fata de pretul boosterului. E ok? Ce ziceti?De ce nu e un booster si un suc ?Astfel sunt fix 20 de lei:P
04-Apr-2013 14:04
(Last edited: 04-Apr-2013 14:04)
36
ca sa iasa si la shop ceva. ma rog, e politica lor pentru ca stam acolo sa jucam. si sincer cred ca e mai bine la rg decat intr-un local neluminat si fara locuri.
inca o intrebare. vreti ca boosterul achizitionat sa intre in prize pool sau fiecare sa si-l tina pe al lui?
Daca am face cu prize pool ar veni o premiere in felul urmator:
la 8 pers:
locul 1 - 4 boostere
2
locul 2 - 2 boostere
locul 3 - 1 booster
locul 4 - 1 booster
la 10 pers:
locul 1: 4 boostere
locul 2: 3 boostere
locul 3: 1 booster
locul 4: 1 booster
locul 5: 1 booster
inca o intrebare. vreti ca boosterul achizitionat sa intre in prize pool sau fiecare sa si-l tina pe al lui?
Daca am face cu prize pool ar veni o premiere in felul urmator:
la 8 pers:
locul 1 - 4 boostere
2
locul 2 - 2 boostere
locul 3 - 1 booster
locul 4 - 1 booster
la 10 pers:
locul 1: 4 boostere
locul 2: 3 boostere
locul 3: 1 booster
locul 4: 1 booster
locul 5: 1 booster
Eu zic sa punem la prize, si benczi sa intre gratis.Ca deeeeeee sunt jucariile lui cu care ne jucam :)
Vine si Oscar, dar nu s-a confirmat.
acum ma confirm si vin si eu
daca sunteti numar impar, ma bag si eu ca sa echilibrez.
Daca-mi da careva un call duminica dimineata inainte de 10, pot ajunge sa salvez situatia :)
Daca-mi da careva un call duminica dimineata inainte de 10, pot ajunge sa salvez situatia :)
multumim hera. eu zic sa vii oricum. si daca suntem 11 cred ca e ok. Draftul poate fi facut in maxim 12 persoane deoarece benczi are 540 carti care impartite la 45(3boostere) dau fix 12.
Ideal cred ca e sa fim 12 si sa facem 2 mese de 6 si apoi pairings random.
Ideal cred ca e sa fim 12 si sa facem 2 mese de 6 si apoi pairings random.
deci, de la 12 la RedGoblin.
Am putea sa mai dam 1 cube candva in curand, ce ziceti?
Ar fi fain sa facem unul, in joia inainte de release, saptamana viitoare.
TudorGrigoroaia wrote:Ar fi fain sa facem unul, in joia inainte de release, saptamana viitoare.+1
si joia asta, maine, mai e cineva prin cluj?
eu sunt
As veni si eu. Daca se face
poate sa faca cineva 1 eveniment pe deckbox, sa poata da join cine vrea.
e azi?
noa, nu facem azi, next time;
Fac un event pt joi, sapt urm?
Faci.
eu va invit din nou la mine, de la 18:30 :).
Dragilor,
Haideti la un ultim cube draft inainte de a pleca prin concedii, vacante etc.
E gratis (daca nu jucam la RG) sau aproape gratis(daca jucam la RG si achitam taxa de fnm - dar jucam pe premii) si cu adevarat fun.
Va astept in numar cat mai mare sa va inscrieti la event. (daca suntem minim 6 e perfect)
Draftul se va tine luni seara de la orele 18:00.
Pe curand!
Haideti la un ultim cube draft inainte de a pleca prin concedii, vacante etc.
E gratis (daca nu jucam la RG) sau aproape gratis(daca jucam la RG si achitam taxa de fnm - dar jucam pe premii) si cu adevarat fun.
Va astept in numar cat mai mare sa va inscrieti la event. (daca suntem minim 6 e perfect)
Draftul se va tine luni seara de la orele 18:00.
Pe curand!
Posts [ 31 to 55 of 55 ]