releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
90 total results       First Previous Page 3 of 3
You must login or register to post a new reply
Posts [ 61 to 90 of 90 ]
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
29-Jan-2011 22:26 (Last edited: 29-Jan-2011 22:27)
61
singerete wrote:Flo care a ocupat locul I si Ovidiu pentru locul II. Acum poate sa aiba ghinion pentru juma de an :lol:
Pot sa stau cu ghinion lejer un an :d

Sa va zic ce rare/mitice mi-au venit (aka sa ma laud):
1x Molten-Tail Masticore
1x Semblance Anvil
1x Kemba, Kha Regent
1x Tezzeret, Agent of Bolas + inca 1 din premii
1x Phyrexian Vatmother
1x Psychosis Crawler. Astea mi-au venit in boosterele de inceput, dar am jucat doar masticore si vatmother.

premii:
1x White Sun's Zenith
1x Mitotic Manipulation
1x Shimmer Myr
2x Bonehoard, 1 foiled
1x Hellkite Igniter
1x Blightsteel Colossus
2x Sangromancer
1x Thrun, the Last Troll

Aproape toate le traduiesc, din setul asta avand nevoie in special de Zenitul de negru. Florin a avut deck-ul mai bun, asta am putut sa zic dupa ce am jucat cu el. Foarte solid, echipamentele facand clar diferenta :)

@Rares: mersi domnu'
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 31-Mar-2010 21:08
De la franţuji vă aduc:

1 Koth du Marteau avec la Baguette
1 Mox Opal (astea trag la mine, serios)
2 Knowledge Pool
1 Hero of Bladehold plus cel primit ca Mirran
1 Thopter Assembly
1 Spiraling Duelist
1 Myr Turbine
1 Goblin Wardriver
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Vlad wrote:De la franţuji vă aduc:

1 Koth du Marteau avec la Baguette
1 Mox Opal (astea trag la mine, serios)
2 Knowledge Pool
1 Hero of Bladehold plus cel primit ca Mirran
1 Thopter Assembly
1 Spiraling Duelist
1 Myr Turbine
1 Goblin Wardriver
Koth du Marteau =)) băi, deci mă cac pe mine. Na traducere. Asezonat cu o baghetă, se servește rece. La fel cum mă lasă pe mine adaptările astea de caaaaaaaaacaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Trade score 0 (100%)
Members
Habar nu am ce să fac cu Knoweldge Pool-ul. Mă depăşeşte.
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 03-Sep-2010 10:37
Bagal la decku tau de EDH, it'll be fun ;).
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
De fapt it'll be super annoying :P N-ai ce face cu cartea, ii o carte facuta de amorul artei, aplicatiile practice is aproape zero ca-i prea haotica.
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
30-Jan-2011 23:56 (Last edited: 30-Jan-2011 23:57)
67
Trickster wrote:De fapt it'll be super annoying :P N-ai ce face cu cartea, ii o carte facuta de amorul artei, aplicatiile practice is aproape zero ca-i prea haotica.
cat de haotic poate fi sa pui BSC pe masa pentru 0 ????? pui BSC pe biblioteca (manipulare pentru asta exista suficient) si castezi ORICE spell cu cc=0 sa il pui direct pe masa ! gg
Trade score 0 (100%)
Community Admins
toranaga wrote:Aproape toate le traduiesc, din setul asta avand nevoie in special de Zenitul de negru.
il am eu pe ala - scrie-mi te rog pe mail si facem un trade !
Trade score 25 (100%)
Members
Registered: 17-Oct-2010 13:31
m0nstersnatch wrote:
Trickster wrote:De fapt it'll be super annoying :P N-ai ce face cu cartea, ii o carte facuta de amorul artei, aplicatiile practice is aproape zero ca-i prea haotica.
cat de haotic poate fi sa pui BSC pe masa pentru 0 ????? pui BSC pe biblioteca (manipulare pentru asta exista suficient) si castezi ORICE spell cu cc=0 sa il pui direct pe masa ! gg
Sau cineva iti da un instant ca raspuns la spell si are prioritate la BSC.
(nu asa merge?)
Trade score 1 (100%)
Members
31-Jan-2011 06:33 (Last edited: 31-Jan-2011 06:34)
70
m0nstersnatch wrote:cat de haotic poate fi sa pui BSC pe masa pentru 0 ????? pui BSC pe biblioteca (manipulare pentru asta exista suficient) si castezi ORICE spell cu cc=0 sa il pui direct pe masa ! gg
Si daca oponentul raspunde cu orice instant, il casteaza el. Lots of fun indeed :P

Edit: Corect, Zgarbas :P
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
daca Knowledge Pool nu ar fi asa de scump, ar fi chiar jucabil :)

adica eu as juca... joci un deck de ramp, Treasure Mage, Sea gate Oracle si o multime de instant "nefolositor" si tot furi cartile adversarului... cred ca ar fi fun ;)
Trade score 0 (100%)
Members
Trade score 1 (100%)
Members
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Trickster wrote:
m0nstersnatch wrote:cat de haotic poate fi sa pui BSC pe masa pentru 0 ????? pui BSC pe biblioteca (manipulare pentru asta exista suficient) si castezi ORICE spell cu cc=0 sa il pui direct pe masa ! gg
Si daca oponentul raspunde cu orice instant, il casteaza el. Lots of fun indeed :P
pai daca ai juca asa un combo, evident ai include si Reality Spasm pentru EOT pe landurile lui inainte de 'go off' !
Trade score 1 (100%)
Members
Si, de ce nu, primeval titan si valakut, sau jace, ca sa mai si castigi din cand in cand :P Am incercat la vremea lui si eu sa fac un deck cu Eye of the Storm, si pe cat de funny era cartea, dupa ce o puneam pe masa cine castiga devenea un fel de loterie... ma astept si la asta sa fie la fel. Mai nou la wizards vad ca-i place sa puna carti de combo cat mai unbreakable. Bineinteles, de face cineva un deck viabil cu cartea asta, o sa sterg post-ul asta :P
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Trickster wrote:Si, de ce nu, primeval titan si valakut, sau jace, ca sa mai si castigi din cand in cand :P Am incercat la vremea lui si eu sa fac un deck cu Eye of the Storm, si pe cat de funny era cartea, dupa ce o puneam pe masa cine castiga devenea un fel de loterie... ma astept si la asta sa fie la fel. Mai nou la wizards vad ca-i place sa puna carti de combo cat mai unbreakable. Bineinteles, de face cineva un deck viabil cu cartea asta, o sa sterg post-ul asta :P
..ar fi chiar aiurea sa faca carti de combo evidente. asa exista intotdeauna distractia de a explora posibilitatile sa spargi combo-ul :P

mai aveam ceva de zis vis a vis de Pre: Felicitari castigatorilor phyrexieni ! ( Phyrexian Top4! )
..si pentru ca multi au luat in gluma lamentatia mea de sambata pot spune doar ca deckul meu afiseaza o valoarea totala de 4,85€ - asta incluzand singura mea bomba mirrana pentru care am reusit o singura data sa asigur metalcraftul necesar..
Trade score 6 (100%)
Members
De curiozitate, cu cine ai jucat inafara de top8? Nu de alta, dar meciul la care m-am uitat, tu vs Gyula, din top8, trebuia sa il pierzi :P
Nu iti stirbesc din merite, dar de curiozitate. Asta pentru ca te-ai tot plans atat, zici ca mi-ai luat locul :P
Trade score 25 (100%)
Members
Registered: 17-Oct-2010 13:31
m0nstersnatch wrote:
Trickster wrote:
pai daca ai juca asa un combo, evident ai include si Reality Spasm pentru EOT pe landurile lui inainte de 'go off' !

Oh just polymorph it already :P. Deja ar fi nevoie de knowledge pool, ramp, BSC care daca-ti vine in mana in loc sa fie in library nu-i de bine si ceva spells sa te tina in viata pana strangi toata mana necesara si-ti aranjezi chestiile. Si daca vrei sa fie de 0 mana mai tre sa bagi si pispireii de 0 mana pe-acolo.
Si oricum, suna frumos BSC pentru 0 mana dar oricum platesti 6 pt knowledge pool, deci e mai degraba pentru 6.

...Nu ca eu as sti despre ce vorbesc.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 07-Apr-2010 12:35
..si pentru ca multi au luat in gluma lamentatia mea de sambata pot spune doar ca deckul meu afiseaza o valoarea totala de 4,85€ - asta incluzand singura mea bomba mirrana pentru care am reusit o singura data sa asigur metalcraftul necesar..
Pe deckbox valoarea apare un pic mai mare :) si urmatorul deck, al lui Marius, e tot pe acolo, iar urmatoarele deckuri is chiar mai scumpe. Sigur ca bombele creeaza o diferenta clara intre deckuri in mod normal, dar cand prinzi removal si cateva creaturi utilitare, nu ai nevoie de +20$ ca sa castigi pe limited asa ca nu cred ca ii relevant ce valoare are deckul (in special ca valoarea aia e raportata la standard, nu la limited).

Eu ma bucur ca i-a iesit bine lui Ovi :D Daca functioneaza asa, sa te plangi tot anul si sa castigi la loterie la Prerelease poate ma apuc si eu :lol: Cat despre "luat locul", universul trebuie sa se echilibreze, daca i-a mers bine lui Ovi inseamna ca ghinionul a fost abatut asupra altcuiva :P ... Who will be next?
Trade score 6 (100%)
Members
missao wrote:Eu ma bucur ca i-a iesit bine lui Ovi :D Daca functioneaza asa, sa te plangi tot anul si sa castigi la loterie la Prerelease poate ma apuc si eu :lol:

Daca prin loterie te referi la ce "porcarii" mi-au iesit, atunci da, asa e. Altfel, deck-ul meu nu a fost cel mai tare, dar nici cel mai slab. In schimb, am tras cele mai bune rare (aka mitice :D ) de standard. As fi vrut sa joc mirran si sa imi vina tezz, asa l-as fi jucat :P

PS: cine are sa imi dea 4x Go for the Throat?
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
toranaga wrote: PS: cine are sa imi dea 4x Go for the Throat?

Auzi la el. Nici măcar nu vrea să facă trade. Cere direct. :P

Si eu vreau 2 sau 3. La trade evident :D
Trade score 6 (100%)
Members
singerete wrote:Auzi la el. Nici măcar nu vrea să facă trade. Cere direct. :P

Sunt phyrexian! Am cucerit planeta, asa ca imi cer drepturile! :D
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
Trade score 27 (100%)
Members
mihai wrote:cateva poze de la eveniment.. cu mirrani si phyrexieni :)

https://picasaweb.google.com/mihai.costin/20110129MTGPrereleaseMBS?authkey=Gv1sRgCOW-sIb39azkNQ#
thank you all for a very good time!
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
Rarres wrote:

https://picasaweb.google.com/mihai.costin/20110129MTGPrereleaseMBS?authkey=Gv1sRgCOW-sIb39azkNQ#
thank you all for a very good time!
Thumbs up trollului din poza 39! =))
Trade score 6 (100%)
Members
Trade score 3 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 08:56
Sunt phyrexian! Am cucerit planeta, asa ca imi cer drepturile!
vezi vezi :P

A fost o zi super.
Felicitari tuturor participantilor, si multumiri organizatorilor pentru un event de nota 10 :D
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18

Nu le pui şi pe pagina GameFlux de pe Facebook te rog. Întradevăr mişto pozele. Chiar au surprins bine evenimentul.

Acum le aşteptăm şi pe ale lui Flo, ca el are şi poze din Top8.
Trade score 27 (100%)
Members
Bă. Deci, bă! Uitaţi-vă la poza nr. 5. Dacă nici aia nu e SOARTĂ, atunci nu mai ştiu ce e. Talk about awesomesauce Kodak friggin' moment! Până şi dungile de pe hainele lui Sergiu se asortează cu emblema Mirran.
Trade score 6 (100%)
Members
Adica tu nu ai vazut ca eu eram numai negru/verde? :P
Posts [ 61 to 90 of 90 ]
90 total results       First Previous Page 3 of 3
You must login or register to post a new reply