Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
265 total results       First Previous Page 7 of 9 Next Last
You must login or register to post a new reply
Posts [ 181 to 210 of 265 ]
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
m0nstersnatch wrote:
benczi wrote:
..nu prea stiu ce sa fac cu Triad of Fates. e 1st pick material ? dunno
La draft te referi? Daca da, cred ca da :)
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 03-Sep-2010 10:37
nu-i o bomba care iti castiga meciul daca te detapezi cu el, nu-i nici un removal consistent si are si un manacost destul de restrictiv. Dar. ii removal/card advantage on a stick. eu l-as lua cu siguranta ca first pick.
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
benczi wrote:nu-i o bomba care iti castiga meciul daca te detapezi cu el, nu-i nici un removal consistent si are si un manacost destul de restrictiv. Dar. ii removal/card advantage on a stick. eu l-as lua cu siguranta ca first pick.
..lipsesc doar argumentele bune :P
trebuie sa il tapezi sa pui fate counter pe creatura si dupa aia sa o tapezi din nou sa ii dai oponentului 2 carti?! cum sa fie buna treaba asta?! doar best case scenario e bun si restul e undeva la aiurea-spre-nasol
Trade score 6 (100%)
Members
m0nstersnatch wrote:
benczi wrote:nu-i o bomba care iti castiga meciul daca te detapezi cu el, nu-i nici un removal consistent si are si un manacost destul de restrictiv. Dar. ii removal/card advantage on a stick. eu l-as lua cu siguranta ca first pick.
..lipsesc doar argumentele bune :P
trebuie sa il tapezi sa pui fate counter pe creatura si dupa aia sa o tapezi din nou sa ii dai oponentului 2 carti?! cum sa fie buna treaba asta?! doar best case scenario e bun si restul e undeva la aiurea-spre-nasol
Nu stiu cum va fi formatul, e greu de prezis, dar eu zic ca are avantaje clare. poti sa pui fate counter pe creaturile tale si sa tragi carti tu daca ai nevoie. poti exila monstrul adversarului si ii dai doua carti, iarasi e ok. poti avea aparare si avantaj cu bounce pe cartea ta. Nu zic ca e extraordinara, dar va fi greu sa gasesti necomuna care sa iti bata cartea, si e usor splash-uibila daca esti deja pe una din cele 2 culori.
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 03-Sep-2010 10:37
da, removal/card advantage = removal daca adversarul are o bomba urata, desi ii putin slow, dar tot removal ii; si card advantage, ca pui fatecountere pe creaturile tale, si faci chump block si tragi 2 carti / sau pe bomba ta in caz ca are removal adversarul sii faci flick. e versatil cartea, nu castiga din prima jocul, dar castiga pana la urma.
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
In cel mairau caz pui counter pe el si ai un blocker si 2 carti. De fapt in cel mai rau caz ii un vanilla beast :p

Oricum, slaba rara domle... poate in edh unde te mai poti juca cu fate counters
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Trade score 6 (100%)
Members
Eu astept ceva carti de removal uncommon/common, altfel va fi trist draftul de theros. iti iese una din bombe, o pui pe masa si apoi celalalt plange! ma bucur insa sa vad hidre tot mai atractive din pct de vedere al constructed-ului :)
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Io sper sa nu vad , sper sa vad eroi versus monstrii! O sa fie asa distractiv! not...

Om vedea ce-o fi, pana nu vezi comunele oricum ii imposibil sa-ti dai seama de limited, nu?
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Trade score 6 (100%)
Members
Nu prea imi place ca din naturalize au facut sorcery si mai scump doar pentru exile...
Trade score 0 (100%)
Community Admins
toranaga wrote:Nu prea imi place ca din naturalize au facut sorcery si mai scump doar pentru exile...
..face parte din "strategia" wotc de a face creaturi tot mai bune si spelluri tot mai proaste! :(
Trade score 0 (100%)
Community Admins
..care e parerea voastra despre Theros acum ca e complet spoilerul ?
Trade score 6 (100%)
Members
m0nstersnatch wrote:..care e parerea voastra despre Theros acum ca e complet spoilerul ?
Te iei dupa mtgsalvation sau de unde zici ca is spoil-uite toate?
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 30-May-2010 16:01
15-Sep-2013 19:40 (Last edited: 15-Sep-2013 21:08)
196
toranaga wrote:
m0nstersnatch wrote:..care e parerea voastra despre Theros acum ca e complet spoilerul ?

Da, toate sunt spoiluite pe salvation.

@alex: chiar imi place set-ul. M-am uitat in special la comune/necomune pentru limited si pot spune ca sunt impresionat de stats-urile folosite. Majoritatea nu sunt foarte agresive (1/2, 1/3, 1/4), motiv pentru care vom avea mai mult timp sa jucam cartile preferate. Pentru activarea monstruozitatilor a fost necesara o incetinere a formatului si nu mi se pare o idee proasta. Removalul este mai slab dar cred ca se potriveste environmentului. Un doom blade, chiar si la Uncommon, mi s-ar parea foarte puternic intr-un set in care vrei sa activezi monstruozitati si sa poti target'a creaturile cu Heroic. Ramane sa vedem in curand cum functioneaza cu adevarat dar asteptarile mele sunt destul de ridicate. Cat timp nu vom avea un format a la Gatecrash(pentru care si Rosewater si-a cerut scuze ca a fost prea prea prea rapid si useless), eu sunt multumit.
Trade score 6 (100%)
Members
TudorGrigoroaia wrote:
toranaga wrote:

Da, toate sunt spoiluite pe salvation.

@alex: chiar imi place set-ul. M-am uitat in special la comune/necomune pentru limited si pot spune ca sunt impresionat de stats-urile folosite. Majoritatea nu sunt foarte agresive (1/2, 1/3, 1/4), motiv pentru care vom avea mai mult timp sa jucam cartile preferate. Pentru activarea monstruozitatilor a fost necesara o incetinere a formatului si nu mi se pare o idee proasta. Removalul este mai slab dar cred ca se potriveste environmentului. Un doom blade, chiar si la Uncommon, mi s-ar parea foarte puternic intr-un set in care vrei sa activezi monstruozitati si sa poti target'a creaturile cu Heroic. Ramane sa vedem in curand cum functioneaza cu adevarat dar asteptarile mele sunt destul de ridicate. Cat timp nu vom avea un format a la Gatecrash(pentru care si Rosewater si-a cerut scuze ca a fost prea prea prea rapid si useless), eu sunt multumit.
Eu nu m-am uitat pe mtgsalvation, dar ce e spoil-uit pe site-ul oficial ma face sa ma gandesc ca va fi sec de tot limited. Marea majoritate a creaturilor sunt rare sau mitice... Iar un limited fara removal inseamna "eu am bomba, am castigat!"
Trade score 0 (100%)
Community Admins
TudorGrigoroaia wrote:@alex: chiar imi place set-ul. M-am uitat in special la comune/necomune pentru limited si pot spune ca sunt impresionat de stats-urile folosite. Majoritatea nu sunt foarte agresive (1/2, 1/3, 1/4), motiv pentru care vom avea mai mult timp sa jucam cartile preferate. Pentru activarea monstruozitatilor a fost necesara o incetinere a formatului si nu mi se pare o idee proasta. Removalul este mai slab dar cred ca se potriveste environmentului. Un doom blade, chiar si la Uncommon, mi s-ar parea foarte puternic intr-un set in care vrei sa activezi monstruozitati si sa poti target'a creaturile cu Heroic. Ramane sa vedem in curand cum functioneaza cu adevarat dar asteptarile mele sunt destul de ridicate. Cat timp nu vom avea un format a la Gatecrash(pentru care si Rosewater si-a cerut scuze ca a fost prea prea prea rapid si useless), eu sunt multumit.
..am trecut in revista toate comunele si necomunele si nu sunt inca impresionat :|
primele concluzii:
  • foarte putin removal si aproape toate sunt conditionale
  • creaturi relativ modeste, dar cu potential mare in deckuri/strategii alese
  • creature enchantment este definitiv mult mai puternic decat pana acum si cu potential f. mare sa castige rapid jocuri
  • culorile W/U/B mi s-au parut cele mai puternice, R are removal pt 1/2/3/4/5 damage si G e foarte klunky si incet, dar in late-game rupe mucii cu monstrozitatiile
  • prevad deckuri in 2 culori cu splash pentru removal indiferent in ce culoare, ca pur si simplu va fi GG daca ramane o creatura bombastica in joc..
  • Trade score 17 (100%)
    Members
    Registered: 19-May-2010 12:57
    16-Sep-2013 12:30 (Last edited: 16-Sep-2013 12:31)
    199
    Drogskol Reaver + end of turn Horizon Chimera + Laboratory Maniac ? Merge acest combo? Adica e ff greu de facut, dar ca fun e interesant.

Trade score 0 (100%)
    Community Admins
    lvalics wrote:Drogskol Reaver + end of turn Horizon Chimera + Laboratory Maniac ? Merge acest combo? Adica e ff greu de facut, dar ca fun e interesant.
    ..nu castigi oricum daca ai Drogskol pe masa?

cartea mea preferata din set:
    Trade score 0 (100%)
    Members
    Registered: 20-Apr-2011 08:02
    so, this is online... http://www.wizards.com/magic/tcg/article.aspx?x=mtg%2Ftcg%2Ftheros%2Fcig#

mi se pare mie sau se continua agresiv cu chestii care stau insistent pe masa...
    Trade score 0 (100%)
    Community Admins
    nightride wrote:mi se pare mie sau se continua agresiv cu chestii care stau insistent pe masa...
    ..asa se pare. daca distrugi creatura pe care sta un enchantment creature (bestow) ramane in continuare enchantment creature in joc. e cam aiurea ca sunt putine removal-spells si putine creaturi cu 4 toughness care sa stabilizeze. arata foarte combat-oriented setul. creaturile comune si necomune au in medie p/t de ~ 2,25/2,6 ceea ce pune creaturile cu power 3 la "above average" si cele cu 4 la "good".
    La Pre cred ca e o idee buna sa am un deck cu 20 de creaturi (cat mai multe cu bestow) preferabil relativ ieftine (1-2-3 cc) si sunt fericit.
    Trade score 6 (100%)
    Members
    m0nstersnatch wrote:
    nightride wrote:mi se pare mie sau se continua agresiv cu chestii care stau insistent pe masa...
    ..asa se pare. daca distrugi creatura pe care sta un enchantment creature (bestow) ramane in continuare enchantment creature in joc. e cam aiurea ca sunt putine removal-spells si putine creaturi cu 4 toughness care sa stabilizeze. arata foarte combat-oriented setul. creaturile comune si necomune au in medie p/t de ~ 2,25/2,6 ceea ce pune creaturile cu power 3 la "above average" si cele cu 4 la "good".
    La Pre cred ca e o idee buna sa am un deck cu 20 de creaturi (cat mai multe cu bestow) preferabil relativ ieftine (1-2-3 cc) si sunt fericit.
    Eu acum stau si ma gandesc ce culoare e mai bine sa aleg pentru pre. Negru e febletea mea si are creaturi bunicele, dar nu atat de multe ca si albul de exemplu. Cat despre 20 creaturi, cred ca acolo vom ajunge. S-a anuntat regulile exacte pentru bestow?
    Trade score 13 (100%)
    Members
    toranaga wrote:
    m0nstersnatch wrote:
    Eu acum stau si ma gandesc ce culoare e mai bine sa aleg pentru pre. Negru e febletea mea si are creaturi bunicele, dar nu atat de multe ca si albul de exemplu.

Culoarea care-ti place cel mai mult!

toranaga wrote:Cat despre 20 creaturi, cred ca acolo vom ajunge. S-a anuntat regulile exacte pentru bestow?

Cel mai important, dupa cum interpretez eu regulile, este ca daca distrugi creatura tinta cat timp creatura cu bestow e pe stack, acesta din urma ajunge in graveyard (pentru ca, fiind un aura spell, nu poate sa se rezolve fara target).
    Trade score 6 (100%)
    Members
    vikirosen wrote:Cel mai important, dupa cum interpretez eu regulile, este ca daca distrugi creatura tinta cat timp creatura cu bestow e pe stack, acesta din urma ajunge in graveyard (pentru ca, fiind un aura spell, nu poate sa se rezolve fara target).
    Asta era una din regulile care ma interesa. Ma gandeam ca asa va fi, dar vroiam confirmare. Plus, flash enchant creaturi, presupun ca poti enchantui la flash speed, nu?
    Trade score 13 (100%)
    Members
    toranaga wrote:
    vikirosen wrote:Cel mai important, dupa cum interpretez eu regulile, este ca daca distrugi creatura tinta cat timp creatura cu bestow e pe stack, acesta din urma ajunge in graveyard (pentru ca, fiind un aura spell, nu poate sa se rezolve fara target).
    Asta era una din regulile care ma interesa. Ma gandeam ca asa va fi, dar vroiam confirmare. Plus, flash enchant creaturi, presupun ca poti enchantui la flash speed, nu?

Corect. Asta stiu sigur, ca zice intr-un articol, nu mai stiu care, de pe dailymtg.com
    Trade score 0 (100%)
    Community Admins
    ..tocmai ca NU. aici au instalat wotc o exceptie la creaturile cu bestow!
    Trade score 36 (100%)
    Members
    Registered: 20-May-2010 19:24
    m0nstersnatch wrote:
    ..tocmai ca NU. aici au instalat wotc o exceptie la creaturile cu bestow!

Corect, Bestow e o exceptie, daca tinta dispare, va intra ca si creatura. Awesome!!
    Trade score 3 (100%)
    Members
    Registered: 16-Jan-2013 14:23
    702.102d As an Aura spell with bestow begins resolving, if its target is illegal, the effect making it an Aura spell ends. It continues resolving as a creature spell and will be put onto the battlefield under the control of the spell's controller. This is an exception to rule 608.3a.
    Trade score 3 (100%)
    Members
    Registered: 16-Jan-2013 14:23
    Posts [ 181 to 210 of 265 ]
    265 total results       First Previous Page 7 of 9 Next Last
    You must login or register to post a new reply