Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
275 total results       First Previous Page 9 of 10 Next
You must login or register to post a new reply
Posts [ 241 to 270 of 275 ]
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 16-Sep-2009 11:18
Spoook wrote:@Scorpse faptul ca tu esti activ player sa nu .. conteaza doar daca esti la 6 sau mai putine viata... cand intra cele 2 landuri (de la primeval sau de la expedition) tu primesti cele 2 triggere... iar daca esti la 6 viata contra valakut esti terminat oricum :P

aici gresesti un pic.
Trigerele se pun pe stack AP-NAP (active player- non active player). Deci la efectele care genereaza mai mutle trigere, INTOTDEUNA active playerul va avea trigereel lui primele pe stack, adica cele care se rezolva ultimele.

Dc esti active player cand el da cu harrow, iti va da damage din valakut inainte sa castigi tu viata.
Insa dc esti non-active player, cand ataca el cu titanul, vei castiga viata inainte sa iti dea dmg cu valakut.
Si oricum joci si tectonic edge, leonin arbiter etc. Plus ca aceasta creatura te alimenteaza si din alte rampuri ale lui. Plus ca e necomuna deci usor de obtinut. Un ww metalcraft anti valakut pare destul de usor de facut.
Eu nu am ajuns niciodata la 6 viata impotriva valakut. Dc a fost sa castige dadea direct 12-18 dmg (chiar si din mai multe activari: 2x harrow, khalni, titan).
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Ok, defectul la cartea asta ii ca-i boltable si slagstorm-able si nu atata ca poate moare un trigger de valakut. Chiar daca si asta-i doable. De asemenea ii prea restrictiva ca sa merite... de ce sa joci o carte proasta, pana si in sideboard, daca te ajuta doar impotriva unui deck, cand ai optiuni mult mai bune deja?
Trade score 2 (100%)
Members
Trickster wrote:Ok, defectul la cartea asta ii ca-i boltable si slagstorm-able si nu atata ca poate moare un trigger de valakut. Chiar daca si asta-i doable. De asemenea ii prea restrictiva ca sa merite... de ce sa joci o carte proasta, pana si in sideboard, daca te ajuta doar impotriva unui deck, cand ai optiuni mult mai bune deja?

nu e numai impotriva unui singur deck...

are landfall, iar la deckurile care nu au destuel removale un gain de life
Trade score 1 (100%)
Members
Life gain ii in general o strategie neproductiva din cauza ca nu afecteaza masa, dar cartea asta ii proasta dintr-o gramada de motive. Tu in tura 5 ai jucat un 3/3 cu potential de castigat viata pe viitor, care: intra tarziu (cand altii joaca baneslayer, gideon, sau titan cu un pic de ramp), nu-ti castiga viata numai pe land-urile oponentului (deci nici macar n-ai control asupra trigger-ului), ii irelevant contra orice alt matchup in care life gain te-ar ajuta (aggro de genul kuldotha sau vampiri) si moare de la aproape orice. Ii limited fodder, si probabil slabut si acolo, cu atata infect.
Trade score 25 (100%)
Members
Registered: 17-Oct-2010 13:31
22-Apr-2011 10:24 (Last edited: 22-Apr-2011 10:25)
245
haters gotta hate lifegain.

de ce va axati pe cartea aia naspa care oricum nu omoara valakutul cand avem cartea aia naspa care omoara aggroul pentru 2 viata? Si inca un one-drop de discard care sa fie bun?
Trade score 1 (100%)
Members
Si care ma rog ar fi cartea care omoara aggro pentru 2 viata? :P
Trade score 25 (100%)
Members
Marrow Shards
Unc.

Instant
({PW} can be paid with either {W} or 2 life.)
Marrow Shards deals 1 damage to each attacking creature.
Na! Nici macar in tura 1 nu va mai dau damage acum, ce sa stau pana-n t2 pt ratchet bomb.
Trade score 1 (100%)
Members
Ratchet, asta, tot acolo esti :) ... kuldotha red oricum mergea la risc mare intr-un metagame greu. Eu zic ca n-o sa fie cu mult mai greu decat o fost pana amu :P On the bright side, ai carte care o poti juca in mono-red si te scapa de firewalker...

Btw, articol care vrea sa ne ajute sa evaluam Surgical Extraction:
http://www.channelfireball.com/articles/in-development-how-to-waste-two-life-at-instant-speed/
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
Zgarbas wrote:Marrow Shards
Unc.

Instant
({PW} can be paid with either {W} or 2 life.)
Marrow Shards deals 1 damage to each attacking creature.
Na! Nici macar in tura 1 nu va mai dau damage acum, ce sa stau pana-n t2 pt ratchet bomb.

Stiu ca te sperie, dar nu e chiar asa mare scofala. Ok, e o carte de 1 mana foarte buna impotriva aggro, dar nici intr-un caz data pentru acei 2 viata :P, nu in ptrima tura :)
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
Trade score 3 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 08:56
http://www.magicdraftsim.com/

Un simulator de draft si sealed-deck. Nu stiu cat e de bun, dar macar avem cu ce ne juca pana la Prerelease ;)
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Flobo wrote:http://www.magicdraftsim.com/
Un simulator de draft si sealed-deck. Nu stiu cat e de bun, dar macar avem cu ce ne juca pana la Prerelease ;)
Cool !
fiind nou setul nici nu observi daca e bun sau nu simulatorul :)
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 30-May-2010 16:01
01-May-2011 03:49 (Last edited: 01-May-2011 03:49)
253
Ce impact a avut NPH asupra unei carti de nisa.
Shitty rare is awesome now:
Splinter Twin Enchantment - Aura $8.51
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 31-Mar-2010 21:08
Trade score 3 (100%)
Members
Trade score 0 (100%)
Members
01-May-2011 08:00 (Last edited: 01-May-2011 08:00)
256
Hmm. Cam riscant mi se pare mie combo-ul ăla. But then again... no risk, no gain : ))
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
Trade score 25 (100%)
Members
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Trade score 0 (100%)
Members
02-May-2011 16:24 (Last edited: 02-May-2011 16:24)
260
Ai de capu meu, twinu' o ajuns 9.50 : )) Am doi care strâng praf. Poate o să trebuiască să-i scot de la naftalină.
Trade score 1 (100%)
Members
Aparent toata lumea avea twins, numa nu in tradelist... mda :P
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Trickster wrote:Aparent toata lumea avea twins, numa nu in tradelist... mda :P
Sincer, nu văd prea mare potențial în eventualul deck combo Exarc/Twin. E ușor de spart. Prostu' ăla trebe să stea pe masă, splinter trebuie să-l poată enchantui și nu trebe luat fog pe atac. Un deck de control n-ar trebui să aibă prea multe probleme cu acest deck, iar dacă există și componenta de discard atunci e și mai grav. Poate apare ceva beșină cu sideboard transformativ or smth. Să fie exarc twin combo și după side să se facă pyro ascension. Hmmm... I think I'll patent the idea.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 07-Apr-2010 12:35
Ca ii trebe inca un win con e clar, dar combo-ul nu e chiar asa de fragil. Are si el countere si la fel cum dai tu Inquisition o sa dea el Mental Misstep. Trebuie sa iti vina cartile foarte la fix ca sa ii scoti Exarch-ul sau Splinter Twin-ul la timp. If not, you're fucked.

Si nu o sa fie prost sa joace Exarch si Splinter Twin when you're untapped.

Control cu discard is cele mai bune optiuni, dar restul deckurilor o sa o cam ia in freza de la combo-ul asta.
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
missao wrote:Ca ii trebe inca un win con e clar, dar combo-ul nu e chiar asa de fragil. Are si el countere si la fel cum dai tu Inquisition o sa dea el Mental Misstep. Trebuie sa iti vina cartile foarte la fix ca sa ii scoti Exarch-ul sau Splinter Twin-ul la timp. If not, you're fucked.

Si nu o sa fie prost sa joace Exarch si Splinter Twin when you're untapped.

Control cu discard is cele mai bune optiuni, dar restul deckurilor o sa o cam ia in freza de la combo-ul asta.
Am jucat destul Pyro Ascension cât să-ți pot spune că teoretic da, e meseriaș Exarc/Twin. Practic cam sughite, că ți le trebe iute în mână. Și după aia pe masă. Vom vedea, eu sunt de părere că e un foc de paie toată treaba asta. El are Mental Misstep și discardul are Duress, Inquisition și Despise. Plus spot removal cât încape. Plus countere, dacă e BU. Într-adevăr, cred că un CawBlade, cât e el de tare în rest, o ia de la Exarc/Twin combo de nu se vede.
Trade score 1 (100%)
Members
03-May-2011 07:43 (Last edited: 03-May-2011 07:53)
265
Rarres wrote:Hmmm... I think I'll patent the idea.
Exista deja, cu pyromancer in main... .

Anyway rares, subestimezi combo-ul din urmatoarele motive:
- ii doar 2 carti, cu costuri de mana decente
- ii usor de grefat pe orice alt deck (inclusiv unul de grixis cu 4 duress + 4 inquisition, etc.)
- Deceiver Exarch are 4 toughness (passes the bolt test, yay) si flash (poti juca linistit permission pana sa-l pui pe masa). Doar splinter twin ii sorcery speed, si nimeni n-o sa-l joace contra control netapat
- are ajutor din partea altor carti (Gitaxian Probe, Mental Misstep de exemplu)

Anyway, slava zeilor ca nu ii imbatabil, dupa cum ai zis si tu... ultimul lucru de care ii nevoie in standard ii un combo broken. Si da, probabil U/B ii cel mai prost matchup pentru orice deck de combo. Also, daca iti umplii sideboard-ul de discard-uri de 1 mana impotriva unui singur deck, you're doing it wrong :P

Edit:
Also, carti care distrug combo-ul: Lightmine Field, Norn's Annex, Suture priest, etc.
Trade score 2 (100%)
Members
Combo-ul nu e rau deloc.

S-a jucat pestermite cu splinter twin (si inainte cu kiki-jiki).. in extended.

Si in anumite cazuri pestermite e mai slab ca exarhu (2/1, moare la absolut orice removal).

iar in ext sunt mult mai multe removale, countere.

singura problema o vad la mana fix.
Ai nevoie de RR pt splinter, si totusi albastru pt counter sau negru pt discard. Avand in vedere ca in format nu exista cascade bliffs sau sunken ruins....combo-ul o sa fie cateva ture mai tarziu.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 07-Apr-2010 12:35
Rarres wrote:Practic cam sughite, că ți le trebe iute în mână.
Pai eu practic vorbesc :P Si mie mi se parea fragil combo-ul inainte sa nimeresc impotriva lui, dar dupa ce am pierdut impotriva lui, desi aveam oleaca de discard si de removal in deck, m-am gandit de doua ori :P (and I also developed an intense hate for it, where I proceed to swear at a stupid retarded combo made out of two cards)

Cat de mult o sa bata combo-ul, asta depinde de mategame-ul fiecarui jucator care o sa alege sa-l joace, ca nu se poate decide acuma soarta unui deck bazat strict pe matchup contra control, ca si cum control = all of Magic. Eu imi mentin parerea ca iti trebuie niste carti venite la fix ca sa-l spargi. Oricum, nu o sa fie deloc frumos sa pierzi de la infinite 1 damage, asta-i clar.
Trade score 3 (100%)
Members
E dragut comob-ul si sigur isi va gasi un deck care sa faca ceva ravagii pe la concursuri si sa dea peste cap metagame-urile... dar ma face sa ma gandesc la deck-ul de Cascade-Swans, care profita de Swans of Bryn Argoll, Bloodbraid Elf pentru a folosi la maxima eficienta Seismic Assault. Cred ca e ultimu deck ce a mers pe combo si care a zdruncinat un pic standard-ul, dar a trecut s-au gasit rapid solutii la el. Asa si cu Splinter Twin si Deceiver Exarch... de ii iese castiga meciul...de nu...probabil ca-i fucked... Si sunt destule chestii cu care sa-l poti bate, plus ce zicea si Scorpse - mana fixul- care nu mai e asa usor fara landurile aferente (Cascade Bluffs, Sunken Ruins sau Vivid-urile)
Si un pic de diversitate nu va strica, ca eu m-am saturat sa vad peste tot doar Caw-Blade in topuri.
Trade score 0 (100%)
Community Admins
cei 2¢ ai mei: combo-ul e tare pentru ca 1. sunt `doar doua piese` si 2. castiga imediat ce este asamblat, ceea ce inseamna ca greselile adversarului sunt aspru pedepsite (loss) daca nu are un raspuns in momentul critic. insa din nou, jucatorul de combo este constient de acest aspect si va `play around`, respectiv va avea si el un raspuns pentru situatiile acelea.
ca si `downside` vad faptul ca nu poti cauta una sau ambele piese (asa cum era seismic assault via cascade) si nu neaparat landurile, devreme ce exista scalding tarn si alte efecte care cauta landuri..
ma astept sa vad planul de combo in SB, cum era si cu pyromancer ascension, pentru efectul de surpriza si pentru a nega oponentului planul eficient de sideboard.
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Posts [ 241 to 270 of 275 ]
275 total results       First Previous Page 9 of 10 Next
You must login or register to post a new reply