20-Apr-2010 11:24
(Last edited: 16-May-2010 05:29)
1
vikirosen wrote:Oare continutul va fi acelasi ca si cel din joc? Nu-mi vine sa cred ca cel verde o sa contina 2 Troll Ascetic.
laura wrote:vikirosen wrote:Oare continutul va fi acelasi ca si cel din joc? Nu-mi vine sa cred ca cel verde o sa contina 2 Troll Ascetic.
Sunt doua verzi ;)
vikirosen wrote:De ce sunt 2 verzi si nu este niciuna alba?
Rarres wrote:Nu mai prididesc ăștia cu lansările de ”chestii aducătoare de bani”. I hate it that I'm a complete sucker for theme decks and intro packs and that I am actually considering buying these...
missao wrote:Because Nissa and Garruk would make a great couple?
singerete wrote:Se pare ca Planeswalkerii nu vor fi inclusi in deck-uri :(
laura wrote:singerete wrote:Se pare ca Planeswalkerii nu vor fi inclusi in deck-uri :(
Cat de lame
sebi wrote:Shock în loc de Lightning Bolt ?? Why?Pentru ca e mult mai ieftin :)
sebi wrote:Nu prea ai cum să faci ceva super fain la ~15$ cât vor costa aceste deckuri... De acolo și Shock în loc de Lightning Bolt cum zicea Laura. 2 Lightning Bolt valorează 4$... 1/4 din valoarea întregului deck pt 2 comune... nu prea merge.
Trickster wrote:Nu prea il vad mai popular decat standard din cauza asta...
Flobo wrote:Singura chestie care m-a si m-ar dezamagi e lipsa Planeswalker-ului din fiecare deck.
Flobo wrote:Noul format care cica va aparea mi se pare pur si simplu o manevra de marketing de la cei de la Wizards.